XXXIII MARCHA EN RUTA “ESPADA TOLEDANA”. TOLEDO, 06.11.2021

NA XESCA I N´ÍKER, DE MARXA PER TOLEDO

Íker Sánchez i Xesca Caldentey aquest cap de setmana 6/7 de novembre han viscut l´experiència d´assistir a una competició de marxa atlètica, que és la especialitat que majoritàriament practiquen i que les agrada.

La veterana prova de Toledo anomenada “Espada Toledana” organitza una multitudinària jornada de marxa en ruta el dissabte horabaixa (enguany arribaren a l´edició 33ª)  i el diumenge dematí celebra un cross amb el mateix nom.

Les emocions del viatge, el poder ser partíceps de la competició i veure d´aprop alguns dels millors marxadors del panorama nacional, com és el cas de l´olímpic eivissenc Marc Tur  (guanyador absolut ),  foren superiors al seu rendiment esportiu. El fred no els afavorí gaire, especialment en el cas de na Xesca (operada d´un peu aquest passat estiu) i que, a més a més, ja marxà de nit. Era la darrera prova del programa.

Els sub 14 (categoria d´ïker Sánchez) feren 2 Kms, amb 2 voltes al circuit. Es classificà 10è amb un temps de 12.21

Les sub 18, que és la categoria de Na Xesca, marxaren conjuntament amb les sub 16. La seva marca fou 34.26, amb el 15è lloc a la classificació.

Share Now

Related Post