XERRADA A FELANITX AMB L´ATLETA INTERNACIONAL ARGELIÀ BRAHIM CHOUIKH

 

Dins el marc de les activitats especials “40 ANYS D´ATLETISME EN EL JOAN CAPÓ”, el dijous 11 de gener, a les 20 hores, al saló d´actes del Col.legi Joan Capó es celebrarà una conversa – xerrada amb l´atleta argelià Brahim Chouikh, especialista en proves de salt.

     El contacte per poder dur a terme aquesta trobada ha estat l´escriptor, periodista, viatger i felanitxer Joan Manresa, enamorat de les terres africanes i amic de la familia de l´atleta.

Brahim va nèixer a Jijel (Argèlia) l´any 1992 i forma part d´una familia d´esportistes (ho són el pares i els seus tres germans)

Als 14 anys, per les seves característiques, l´encaminaren cap a la pràctica dels salts de llargada i alçada. Posteriorment deixà l´alçada i començà la pràctica del salt amb perxa.

Són freqüents les seves participacions a competicions, tant a nivel nacional com internacional.

 Les seves millors marques sçon 7.53 a llargada (a Manacor el passat 10/12/17 el verem superar els 7 metres) i 5.10 a perxa.

Malgrat la seva joventut (té 25 anys) és llicenciat en Periodisme d´Esport i fou el segon classificat en el curs d´entrenadors d´atletisme d´Argèlia (2017)

La jornada és oberta a tothom que vulgui conèixer d´aprop a aquest atleta d´èlit. Vos hi esperam!

Share Now

Related Post