Trofeu Joan Pons al jugador amb més projecció

Aquest any inaugurarem una nova categoria de premis a la festa de cloenda de la temporada, el trofeu Joan Pons a la jove promesa.

De tots és coneguda la il·lusió i l’emoció que sentim quan ens fan un regal. Si a més aquest obsequi ens l’hem guanyat entrenant amb ganes, llevant hores a la son o a altres plaers com mirar la televisió, si ens l’hem suat, l’ alegria no té preu. Per això és important reconèixer la feina feta, ja ho diuen "és de ben parits l’ésser agraïts", i en el Joan Capó hi ha gent que en sap molt de dedicar hores i hores per a que les coses surtin lluïdes, per a que els equips de fora ens mirin amb respecte. Per això i per seguir encoratjant la gent a lluitar i a fer feina és reparteixen petits premis i obsequis. Fa uns anys, no gaires, es va instaurar el trofeu Guillem Amengual un premi amb el nom d’un jugador tan gran com bona persona i que va destinat a un jugador que ha destacat durant la seva trajectòria.

 

Enguany, i aprofitant l’avinentesa del vint-i-cinquè aniversari, s’instaura un premi nou i amb el nom de la persona que va vertebrar, crear, promoure, impulsar i fer possible el Joan Capó, un home admirat, un mestre per a molts, en Joan Pons. Aquest trofeu serà per fer allò que sempre ha fet en Joan, donar ànims i coratge a joves valors. Aquest premi serà per a un jugador jove que per les seves qualitats sigui una jove promesa i considerat digne de merèixer aquest guardó. Un trofeu que serà tot un honor i un motiu d’orgull per a tots aquells que tenguin ocasió de lluir-lo en els seus prestatges.

 

Divendres, 1 de juliol es sentirà allò de " and the winner is…" i coneixerem el nom dels guanyadors d`aquests trofeus, fins llavors, somnieu, somnieu…..