Si fa fred, una bona fogatera!

Setmana amb resaca de foguerons, quasi tots els equips que jugaven contaren els seus partits per victòries, aquestes son les seves cròniques:

Santanyí 61-Sèn Fem Rte Can Bernat 47

El duel dels dos millors equips de la categoría va tornar estar al nivell d’intensitat que s’esperava, el divendres a Santanyí es va tornar jugar bon bàsquet, les locals amb tot el seu potencial al màxim, noltros arribàvem un poc descafeinades, però amb les ganes que sempre provoca aquest duel. Ja des del començament dues defenses molt intenses, pressió a trota la pista i moltes ajudes aprop de l’aro per anul·lar el nostre joc interior, nosaltres defensant la circulació de pilota d’una forma agressiva. Amb un millor fisic les locals varen anul·lar en gran part el nostre joc interior, però la nostre defensa equilibrava les pilotes perdudes i les robades, fent que estesim dins el partit. En el tercer quart tenguerem la nostre oportunitat, amb gran feina ens arribarem a posar 6 punts abaix, però elles tornaren obrir una bretxa grossa en el lluminós, el darrer periode va ser una continuació, si be hem de dir que tornàrem posar la diferència en uns numeros decents. En definitiva, vàrem ser inferiors, però per físic i per les circuntàncies de lessions i absències. Certes coses tàctiques, hauran de canviar per jugar contre aquest equip, esperam tenir cartes per arreglar-ho.

Porto Cristo 6-Infa Mas Rte Es Cruce  57

Partit sense massa història que ens ha servit per polir aspectes tan ofensius com defensius.

Madre Alberta 41-Cad Mas A Trans Damià Nicolau 65

Uns molt bons primers quarts, amb una defensa gairebé perfecte, serietat i encert en atac. Hem dominat el partit de principi a fi, s’ha vist un canvi molt significatiu en mentalitat, ambició, respecte per l’equip i per un mateix. Una gran victòria a casa d’un rival directe.

Infan Fem Ramaders Agrupats 46-Sa Pobla 42

Un partit molt dur, les nostres jugadores es relaxaren des del minut 1 ja que es contagiaren del ritme molt fred de les contràries. Al darrer quart s’acostaren a dos punts, però les nostres reaccionaren i no deixaren escapar el partit. Enhorabona.

Sèni Mas Rte Es Cruce 69-Àgora Portals 60

Un primer quart gairebé perfecte 24-9, seguit d’una errada rere altre, ens ha fet sofrir fins al final. Tenim talent, qualitat i ambició, ara falta consolidar-ho. Ens ha costat mantenir l’atenció i la serietat durant tot el partit, haurem de seguir entrenant molt dur cada dia per poder millorar aquets detalls que ens marcaran la deferència en un futur molt pròxim.

Artà 38-Cad Fem A Bons Acabats 48

Partit molt dur , però que aconseguírem resoldre. Un partit del que deim travats, on no es veieren massa accions vistoses. Però aquets partits també s’han de jugar, i sobretot competir. Necessitam més concentració en general, i agressivitat en atac. Tot l’equip hem de pujar en intensitat de joc, i les coses ens arribaran a sortir més fluides, segur. Enhorabona nines.

Sèn Mas Constr Dit I Fet 63- Campos 75

Darrerament pareix que ens falta benzina, començam sempre molt bé, i fins al descans per davant, a prtir d’aqui començam a tenir llacunes de joc, que ens impedeixem millors resultats. L’entrenador vol animar als jugadors, ja que dins la pista sempre donam el màxim esforç, encara que no ens acaben de sortir les coses. Go go go!

Cad Mas B Construc Hnos López 50-Sa Cabaneta 57

Derrota davant un rival molt similar a nosaltres que no ha trobat massa oposiciós en cap moment i en un partit on hem anat sempre a remolc dels visitants. Alguns moments i detalls de qualitat, sobretot en atac que demostren que si volem podem, i que la victòria està apunt d’arribar. Hem de seguir treballant la defensa ja que es el handicap mes gros de l’equip.

Infan Fem A 78-Sta Maria 27

Un partit especial llevat de que les contraries eren fluixes, varem saber part del que duim a dins. Les accions preparades i feina estudiada sortir com si fos el funcionament d’un rellotge suís. Gran partit, gran motivació i saber estar. Molt bé nines.

Molinar 62-Cad Fem B 38

Partit molt lluitat, però enrebassat. El Molinar va fer un partit històric. Nosaltres en la nostre rutina de créixer en el joc i lluitar a cada partit com si fos el darrer de la temporada. Les nines a pista feren el que pogueren, una gran defensa i en atac normalet, aquí fallàrem. Ànim

Manacor 48-Jún Masc 75

De nou ens tocava anar a Manacor i la veritat es que férem un bon partit, en el qual hem de destacar la bona defensa que fórem capaços de realitzar i la velocitat que imprimírem el joc, finalitzant molts d’atacs en ràpids contraatacs. El partit començà amb equilibri el marcador, ja que nosaltres defensàvem bé, però teníem poc encert. Al segon quart el nostre augmentàrem el ritme de joc i dominàrem clarament el parcial. Al descans anàvem 25 a 37. El 3r i 4rt quart seguírem amb un alt ritme de joc i augmentant l’avantatge al marcador fins el 48 a 75 final. Molt contents per la bona actuació de tots els jugadors i pels avanços que demostra l’equip en defensa i rapidesa en el joc.

Us recordam que divendres 2 de febrer a vespre s’encendrà el fogueró al Parc Municipal damunt les 20h. Animau-vos i veniu a torrar amb nosaltres i us ho passareu d’allò més bé.

Adeu i fins la setmana que ve

1-2-3 conyac.

Share Now

Related Post