Torneig 3+1 x 3+1 a Portocolom

El Club Joan Capó, juntament amb el bar Els Tamarells i l’Ajuntament de Felanitx tornaren organitzar el tradicional torneig de bàsquet a Portocolom.

En aquest torneig participa tota mena de gent, des de jovenets fins a veterans, persones que tenen el bàsquet com a afició i que algunes d’elles no ho practiquen al llarg de l’any. També hem de destacar que per aquest torneig hi han jugat personatges d’entitat contrastada, com en Rudy Fernàndez, jugador del Joventut,que guanyar el torneig l’any 2001 i 2002. Juan A de la Cruz (ex Barça), subcampió l’any 2001. Toni Fiol (ex-Joventut), campió any 2004. …

De totes formes podem dir que la bellesa d’aquest torneig radica en mesclar un tema esportiu com és el bàsquet amb un indret espectacular com són les barques del Club Nàutic de Portocolom. El resultat és magnífic pels participants i organitzadors.

En quant a la competició a mini B destacam "els Xulos", que després del subcampionat de l’any passat enguany han estat els campions. En la categoria mini A, ha guanyat un equip clarament superior a la resta format per un grupet d’al.lotes de la selecció balear, es deien "la Selec", el subcampionat fou per un equip assidu al torneig com són el "basqueteros".

En la categoria jove masculí el triomf fou pels "Space Jump" davant els "Cadets 89" per un ajustadíssim 8 a 9. I en la jove femenina guanyaren les "Lletania" davant les "Dit i fet" per 12 a 6.

En la categoria sènior femenina només participaren 3 equips, totes elles conegudes i habituals participants al torneig. Les triomfadores foren "Perquè sí" equip format per n’Antònia Sunyer, Xisca vicens, Maria Barceló i na Cati Mayol, i les subcampiones foren "Un altre any més" en el què participaven na Cati Bordoy, Malén, Manoli Sierra i Sílvia Bassa.

La categoria sènior masculina fou molt disputada, i plena de sorpreses. A la final hi arribàren aquests dos equips:

  • Sólo Dios lo sabe: Joan Obrador, Edu, Joan frau, Adrià Barceló i Toni Llaneres
  • OT: Pere J Fullana, Toni Fiol, Mateu Julià, Florian Wolf
OT 12 –Sólo Dios lo sabe 14

 

Partit que va guanyar contra tot pronòstic l’equip més jove i debutant en aquesta categoria. Podem dir que fou una final molt igualada on l’equip "Sólo Dios lo sabe" va saber jugar davant un equip molt més alt i potent baix els taulells com és "OT" (campions del torneig 2004). La clau fou el gran encert en el llançament exterior dels joves, sobretot de 3 punts, fent especial menció a n’en Joan Frau (a la foto) amb 3 triples.

 

La resta de l’equip guanyador.