SOPAR FI DE TEMPORADA 2004_05

El divendres primer de Juliol es va fer el ja tradicional sopar de final de temporada de la secció de bàsquet federat del Club Joan Capó. Durant el sopar, que tingué una assistència de més de 400 persones, es feu l’entrega de tots els guardons de l’any, en total més de 110 trofeus. El sopar es va convertir en una gran festa gràcies a la posterior verbena on conten els que hi quedaren que arribà fins quasi bé les 6 del matí.


Aquest any el Club Joan Capó i la seva secció de bàsquet federat cel·lebraven el seu 25è aniversari i és per aquest motiu que s’organitzà una festa grossa.

El sopar estava organitzat al replà del Parc Municipal, just davant del Parc Cafè i la parafernàlia estava composada d’un escenari per a les actuacions, uns expositors on s’hi lluia un caramull de fotos i recordatoris dels 25 anys i una gran pantalla de projecció de més de 30 m2.

El comité de benvinguda fou amenitzat pels xeremiers encapçalats per Jaume "Estapoll" que ens deleitaren amb els seus sons abans del sopar.

El sopar fou molt entretengut ja que es va projectar un film de quasi bé 2,5 hores de durada amb la participació dels components de tots els equips de la temporada passada. Cal donar les gràcies i l’enhorabona a Manoli Sierra i César Sànchez que foren els autors d’aquest divertit film.

S’entregaren més de 110 trofeus corresponents a les següents categories:

– 72 trofeus als millors de cada equip
– 11 trofeus als que han arribat a un nombre determinat de temporades
– 6 trofeus als que han arribat a un nombre de punts
– 20 trofeus als millors del Club en cada especialitat
– El trofeu Joan Pons a la jove promesa
– El trofeu Guillem Amengual al millor jugador del Club

Els guardonats més destacats foren:

Pere Joan Fullana Mestre
 

Va guanyar el trofeu Guillem Amengual al millor jugador del Club, però a més, també va rebre els trofeus històrics d’haver jugat 20 temporades al Club i haver aconseguit 6.000 punts i els trofeus al millor de la temporada en més assistències per partit (3.7) i millor percentatge en tirs de tres punts (36%). 5 trofeus que engreixaran la seva ja àmplia llista d’aquest excel·lent jugador que durant els 20 anys com a federat ens ha fet gaudir de bon bàsquet a tots els aficionats felanitxers.

Àngels Pizà

Aquesta jugadora infantil de primer any ha estat l’autèntica revelació de la temporada, aconseguint el novedós premi Joan Pons a la jove promesa. Al llarg del sopar també li feren entrega dels trofeus a la millor del Club en assistències per partit (3.7), pilotes robades (6.8), valoració per partit (36.7) i el trofeu com a màxima anotadora del seu equip amb 333 punts.

També cal destacar en categories superiors a Dolors Peralta amb els premis a la millor del Club en més faltes rebudes per partit (6.0), millor percentatge de tir de camp (53%) i millor anotadora per partit (13.0) a més de trofeu com a màxima anotadora de l’equip d’autonòmica femenina amb 311 punts.

En categories de formació hem de destacar l’extraordinari progrés del jove Climent González, que en el seu primer any com a cadet ha aconseguit els reconeixements com a millor del Club en pilotes robades per partit (6.0), Valoració per partit (41.7) i millor anotador del club (19.8). També va rebre el guardó com a màxim anotador del seu equip amb 475 punts.

Totes aquestes dades les trobareu a l’apartat d’estadístiques de la secció de bàsquet.

  La festa acabà amb una desenfrenada verbena amb les actuacions de Horris Kamoi, sa batucada i Lechita pal Gato.