Setmana del 5 a 11 de Desembre

Mini femení: JC Fotografia Bennàssar 54 – 14 Pollença

Darrer partit de lliga el dissabte dematí, ben prestet i la veritat es que les jugadores ens oferiren un bona mostra dels seus avanços a mida que va passant la temporada. Una bona defensa individual, seguida de bons contraatacs on comencen a aparèixer els automatismes que van aprenent les nines i els permeten anotar amb molta facilitat. Totes les jugadores aportaren molt a l’equip.

Na Magdalena Maimó i na Gloria Julia han estat convocades per la preselecció balear, enhorabona per a elles i animar a les altres a seguir aprenent.

Amb aquesta victòria acaben la lliga sense perdre cap partit, 8 partits i 8 victòries. Per celebrar-ho ens  varen junta familiars i jugadores i entrenador i  varen passar un migdia i horabaixa molt agradable dinant a Cas Concos.

Ara ens aturarem uns dies en motiu de les vacances nadalenques per desconnectar I carregar piles per la 2ª fase de la lliga.

Mini masculí B: JC Inturhotel B 44 – Sant Josep 13

Partit amb superioritat clara del Joan capó en tots els aspectes del joc. Només esmentar l enralentiment en alguns quarts en que es volgué posar a prova ofensivament la circulació i tall de forma prioritària i això va induïr a baixar el ritme anotador. Bon partit en el que destaquem alguns detalls tècnic individuals i col lectius molt interessants.

Infantil femení: Tres Forques 28 – 42 JC Bons Acabats

Cert és que no ens varen merèixer la victòria, el nostre joc deixà molt que desitjar, infinítament per davall del nostra nivell. Les nines feren tot el que pogueren , és clar, seguirem fent feina, treballarem la concentració.

Infantil masculí A: Llucmajor 24 – 66 Joan Capó

Ens esperava un partit dur contra un dels rivals que més dificultats ens va posar a la primera volta.

Un llarg escalfament degut a que el partit que havia de ser a les 19:30, començà a les 20:10. Això va fer que sortirem nerviosos i malgrat anar per damunt ells no acabavem d’estar còmods dins el camp oferint moltes segones oportunitats als llucmajorers, costava collir el rebot i un excés de bot, acompanyat de males passades ens feia preveure un partit per oblidar.

Però just abans del descans començà a regnà la calma i veguerem dues pinzellades del bàsquet que sabem fer, al descans (16-33). En el segon temps vàrem ser encara millors, tan en defensa com en atac, deixant als rivals amb 8 punts en dos quarts. El partit va anar morint i tots els jugadors varen tenir el seu moment.

Contents per la feina feta fins ara, abans de vacances, partidàs a Felanitx on rebrem el líder del grup.

Jugaren: Joan Mesquida, Joan Talavante, Miquel M. Uguet, Alberto Fernández, Joan Lladó, Pere Amengual, Pere J. Rodríguez, Marc Hernández, Guillem López, Tomeu Salvà i Andreu Bover

Share Now

Related Post