Setmana del 31 d’Octubre a 6 de Novembre

 

Mini masculí A: JC Inturhotel 94 – 75 Sant Josep

Una vegada mes, partit ‘divertit’ amb quasi 100 punts! Enfront de també un atrevit i ‘descarat’ equip del Sant Josep.

A seguir treballant igual, meam com esteim a les properes jornades , enfront dels equips de la part alta de l’exigent categoria!!!

Infantil masculí A: Joan Capó 70 – 19 Hispània

Nova victòria dels infantils, en un partit sense història que ben aviat es va decantar cap al nostre bàndol.

Destacar la concentració de tots durant els 40 minuts, tot i alguna badada, varem estar pendents del partit malgrat no requerís un esforç tant gran com els pròxims.

Jugaren: Joan Mesquida, Miquel Mateu Uguet, Alberto Fernández, Marc Hernández,  Guillem López, Joan Lladó, Joan Talavante, Tomeu Salvà, Andreu Bover, Pere Joan Rodríguez i Pere Amengual.

Cadet masculí B: JC Transports Damià Nicolau 82 – 69 S Pobla
Treballadíssima victòria dels nostres contra els blaugrana. No fou fins als darrers minuts on es decidí el partit. Esmentar la jugada “desafortunada”, on en Rafel Joan rebé un cop i no va poder continuar al partit. Així idò,  l’equip li dedica la victòria!

Júnior femení: Muro 32 – 37 JC Websolutions

Partit per quedar-se just amb el resultat. Les jugadores sortiren tal vegada amb excés de confiança i les mureres amb ganes de guanyar el seu primer partit, i quasi ho aconsegueixen. Varen tornar a la tònica del poc encert tant en tir com en entrades que, sumat a l’agressivitat de les locals, va fer que les felanitxeres es colocàssin per davall el marcador en nombroses ocasions. Al tercer quart, amb un parcial de 3-13, varen aconseguir respirar un poc. Encara bo que el darrer quart també dura 10 minuts, i no més, donat el  resultat final… A més se va lesionar na Marga, que amb un esguinç a n’es genoll, esperem que no se perdi molts de partits. Ànims!u

Sènior femení:Santanyí 51 – 39 JC Rest. Can Bernat

Divendres dia 4, ses sèniors del nostre club jugaren es partit que les tocava ,contra les líders del grup,les de Santanyí invictes i amb bons resultats apart d’efectius.

El partit es pot definir des de el principi com a intens, però a nosaltres ens va tornar passar, que no acabàvem de partir en l’anotació,vàrem encetar en el min. 7, tot i això la nostra intensa defensa ens feia estar en aquest moment sols 3 p. Per davall en el marcador, el primer quart acabar amb un pobre 7-5 , que demostrava que hi havia nirvis.

En el segon, les santanyineres, varen aprofitar un parell d’errades en defensa ,que vàrem tornar pagar car,rebent tres petits parcials en contra, que varen permetre rompre la igualtat en el lluminós, des de la línia de 6,75 elles varen rompre el seu particular malefici, en canvi el nostre,si be ja anotàvem amb més soltura, no acabava de desaparèixer, el parcial en aquest quart 23-12, que demostra que cada vegada que fallàvem rebien càstig. Aquí es va tornar resentir n’Àngels de la seva lesió, complicant més encara la rotació.

Els altres dos quarts es varen distingir per la igualtat,10-10, 11-12, però no vàrem ser capaces de capgirar el marcador, a la més petita lluentor en la boca del túnel, ens responien amb encert en el tir, fins a 6 triples anotats per les contràries. El nostra joc es basà, en el joc interior, on na Cris Rigo va fer mèrits aquesta vegada, ella i na Carol dugueren el pes de l’anotació, en defensa molt de sacrifici físic, però ja he dit,a sa menor sortida de fila d’una xe ses nostres rebíem karma per un tubo, el rebot ofensiu no va existir per noltros, que lastrà més encara els pobres percentatges de tir,sols de tir lliures estàvem bé, i aquesta vegada els  col·legiats pitaren poc.

Apart del acostumats cops ,na Barbareta també va sortir un poc tocada dels quadriceps, veurem com corr sa setmana per ella.

A nes sopar, be com sempre , concertillo al pomodoro de n’Àngels a l’acústica i de n’Alex, que va haver de ser tallat en fals per l’amo del local.

Carol 11p., Cris Colometa 5p., Cate 2p., Cris Rigo 12p.,M. Sanches 4p.,Angels 3p.

Sènior masculí A: Sa Pobla 57 – 62 JC Rest. Es Cruce

Partit trampa a Sa Pobla, contra un equip necessitat de victòries, el dia de la presentació del seu club i amb les grades plenes de gent animant. Encara que amb baixes importants l’equip va començar el partit reflectint (a la fi) la feina feta durant la setmana. Al marcador s’observaba un 2-8 i 13-7 durant el primer quart. Però som un equip que ens agrada patir i donàrem vida als locals a partir de les nostres pilotes perdudes, el baix percentatge en tirs lliures i opcions afegides amb rebots ofensius.

Quan el joc se pausava i controlava l’aventatge blau era clar, això sí, mai per damunt dels 9 punts al marcador; quan el joc tornava loco, d’anada i tornada i sense control els poblers s’acostaven a l’electrònic. I amb aquesta exposició arribam als minuts finals on, enlloc de sentenciar, els tirs lliures i pilotes perdudes donaven esperances als blaugrana (56-60 dins el darrer minut). Finalment la victòria dona aire als nostres a l’espera dels següents partits que decidiran el camí a seguir durant la temporada.

Després del partit, soparillo de carnota al bar del poli de Son Macià, amb un gran cambrer i botelles de cava per celebrar l’aniversari d’en Màxim. Molts Anys!!!

Sènior masculí B: JC Construccions Dit i Fet 80 – 66 Muro

Partit de ratxes aquesta setmana. Al final la lògica s’imposà i sortirem victoriosos. El Murense mai baixà els braços, però la nostra amplitud de banqueta va permetre poder tenir més moments bons.

Empreses joves: JC Parc Cafè 69 – 62 Extintores Plaza

El partit va començar costa amunt amb un parcial de 0-10 però l’equip local va contra-atacar amb un 0-20. Malgrat mantenir-se per davant en el marcador durant el 2on i 3er quart, al final començament del darrer 4rt, l’equip de Palma es va arribar a acostar a 3 punts. Al final la sang freda ens va ajudar a acabar en victòria rompent així una ratxa de vàries derrotes.

Share Now

Related Post