Setmana del 28 de Novembre a 4 de Desembre

 

Mini femení: JC Fotografia Bennàssar 47 – 16 Manacor

Aquesta vegada al pavelló poliesportiu de Portocolom, i la veritat es que ens va anar molt bé, de fet férem el millor partit del que duem de temporada. Al partit de la primera fase havíem guanyat de pocs punts dins Manacor, així que era un repte. Però l’equip segueix creixent a mida que passen els entrenaments en tots els aspectes, això fa que les nines encarin el partit amb confiança i ganes de jugar i fer-ho bé.

Al partit comença amb un clar domini del joc per part nostra, amb una molt bona defensa, que ens permetia robar balons i anotar cistelles fàcils després de contraatac. I quan fallàvem les nostres jugadores altes dominaven el rebot i anotaven. En aquesta dinàmica es va moure el partit tot el primer temps i s’arriba el descans amb un clar avantatge de 43 a 15. Després del descans, mateixa tònica i a l’inici del 4rt quart tancarem el marcador i a partir d’aquí seguirem jugant amb l’objectiu d’avançar en el joc estàtic, per tal d’anar millorant el repertori tècnic i tàctic de les nines. Molt content en l’aportació de totes les nines i pares a la bona marxa de l’equip.

Mini masculí A: JC Inturhotel A 76 – 89 Ciutat d’Inca

Un altre partit molt intens amb un equip que, al final, demostrà esser superior tècnicament així com fisicament al nostre.

Arribarem al descans amb empat a 40, mostrant un bon nivell de joc i intensitat, tot i que hem de reconeixer que, de moment, amb els equips de la part alta de la classificació (els millors de Mallorca), ens falta un poc de ‘sabre estar’ i condicions físiques per competir pel marcador.

Però amb això esteim! Segur que amb la il.lusió que entrenam aconseguirem millorar aquests aspectes.

Cadet masculí A: JC Transports Damià Nicolau 58 – 78 Pla

Derrota dels cadets enfront d’un bon Pla. No poguèrem mantenir el nivell i encert durant el temps que ho requeria. Estam a una lliga de màxima exigència, i tenim difícil mantenir-la. Aquesta setmana que ve descans, a carregar piles!

Júnior femení: JC Websolutions 69 – 50 Capdepera

Bon partit de les júniors del nostre club. Com sempre, costà uns minuts entrar dins el partit i demostrar la superioritat, per això el resultat al final del primer quart va ser un ajustat 14-11. El segon quart va marcar la diferència final del partit amb un parcial de 17-6, gràcies sobretot a una bona defensa i control del rebot. La resta dels quarts varen ser més igualats però sempre  dominats per les felanitxeres. A destacar el retorn de na Marga després de la lesió de genoll i que totes les jugadores varen aportar punts al nostre compte.

Júnior Masculí: Joan Capó 77 –  56 Son Servera

De nou a Felanitx, despres del clàsic futbolistic es va viure un bon partit de bàsquet dels nostres juniors. Varen començar molt bé el partit aconsseguint un parcial de 33 a 7 al primer quart quan l’equip contrari ens defensava en individual i noltros varem estar molt be en totes les linees destacant el bon joc d’equip comandat per en Maxime i amb molt d’encert davant cistella d’en Hamsa i d’en Xisco Lopez, que anotaven de totes les maneres i posicions. Fou un molt bon primer quart. Despres l’equip de Son Servera es posa en zona, el partit es va enlentir i nosaltes aprofitarem per veure la bona evolució que van tenint els distints jugadors de l’equip. La veritat es que tots posaren de manifest petites millores que ens ajudaran el proper dissabte dia 17 a Inca en el qual intentarem aconsseguir la primera posició del grup. No será gens fácil però l’equip ho intentarà!!!

Sènior femení: Manacor 51 – 54 JC Rest. Can Bernat

Fem a Manacor,en divendres , ja era de veure que acabaria tard s’assunto, maldament ses ninfes ja apuntessin a que allò seria llarg, havíem de jugar , així ho ferem , amb un equip amb absències i moltes juniors” gràcies per sempre esser-hi!”, el partit amb dos equips carectaritzats per esser intenses en defensa, no podia dar altre cosa que un partit trabat i tirant a dur en els contactes, el primer quart es va carateritzar per l’igualtat,encara no havíem tret tots els canons al camp de batalla, i els espais per les nostres pivots eren amples, les manacorines vivien de les nostres ajudes,acabant amb tirs totes soles ,que resulien amb solvència, en aquest quart na Barbareta ens manté en la lluita en el marcador amb 7p. ,al final 14-15.

En retornar a pista pareix que continua la tònica,(casi no puc enomenar aquesta paraula) ,però ben enmig del quart ,debacle felanitxera!, en mig d’una defensa posicional de les Manacorines,quedam colapsades, perdem un caramull de pilotes en circulacions no habituals,que sempre acaben en contraatac,encaixant un 10-0 en 3 min. que ens deixa les comptes en un 33-25.

El descans , més que balsàmic, és una cura d’urgències, retorna el joc a la dura pugna de tu a tu ,que manteníem abans de la crisi, a un quart on noltros varem esser més fines desde la línea de tirs lliures, desde on vàrem esser tot el partit molt segures, aconseguim aturar l’hemorragia i preparar-nos per l’assalt final, el quart acaba 43-35.

Assalt final.

En el moment de la veritat ,és on el pes específic de les persones fa caure la balança , ja ho va dir na Maria Monserrat ,profeta apocrifa, durant un dels temps morts ,on hi havia més nirvis que solucions,diu ella.- toni…a nes final  gonyarem, no sé be si sa transcripció es fidedigna, quedarà com una història que contar , que canvia segons el contador, però això si ella…sabia! Que les seves paraules serien llei. Com deia abans, surtim ambl es ganes de canviar el destí, i en uns primers minuts de desconcert del dos equips ,pescam tres puntets desde la linea dels tirs lliures, na Carol havia tornat, tan en atac com en defensa, aquesta ,la nostra era castigada durament pels col.legiats, però les al.lotes de Manacor arribaren a un desert en els tirs lliures de 3min., on fallaren els 8 que varen tirar,quedant noltros ja a just un punt abaix,43-42, llavors desperten les locals, i els col.legiats tornen treure el seu instrument d’una forma arbitral, les nostres protestes casi ens duen a les tècniques, i aquest casi, a nes final és important,res… en el min 9, sis punts abaix 51-48, temps mort i jugada d’estratègia ,que surt clavada i na Sanchez clava es triple!, bona defensa després i atac on na Carol fa valer els galons, ja estam 51-50, després ve allò del casi! ,l’entrenador local es bota aquest adverbi ,i sens massa miraments el tecnifiquen i descalifiquen, tirs lliures que no entren tots , 51-51,.banda i nou triple de na Sanchez,,juego ,set y partido ,51-54, i a sopar s’ha dit ,lo altre… no acabariem mai.

Maria Monserrat 2p., Carol 16p.,Cate 3p.Andrea 7p., Caterina Capo 2p.,Irene5p. Maria  Sanchez 12p.,Barbara 7p.

Sènior masculí B: JC Construccions Dit i Fet 65 – Manacor 58

Excelent victòria dels nostres a Felanitx. Partit dur on sapiguèrem jugar fins al final. Destacar l’aportació de tot l’equip, cada un amb el millor que pot oferir per ajudar al grup, així dóna gust.

Empreses joves: JC Parc Cafè 58 – Can Beia 51

Després de la derrota a Sta. Maria, l’equip local va començar el partit amb molta concentració i encert, en especial en Joan Barceló que començà el primer quart amb un 4 de 4 en tirs de camp. El Parc Cafè va posar molta intensitat en la defensa i així va aconseguir que el lider actual de lliga, només passes al davant al marcador durant uns minuts, recuperant de seguida el avantatge. Al final, la sang freda i aquesta bona feina en defensa varen fer possible mantenir el nostre ritme de joc i acabar el partit amb una diferència de 7 punts.

Share Now

Related Post