Setmana del 27 al 29 de Gener

Mini masculí A: JC Inturhotel A 86 – 90 Bàsquet Manacor

Bon partit dels nins davant un molt bon equip com es el B Manacor.

Entrarem al darrer quart 6 punts a dalt, però fou aquí on en Joan Santandreu i en Joan Nadal assumirem la responsabilitat del atac manacorí , coincidint en algunes errades nostres, fruit de la tensió i nerviosisme. En definitiva, de tot se n’apren! El nostre equip es tant voluntariós com inexpert, pel que respecta a competir en situacions d’aquest tipus…

 

Acabada la primera volta amb molt bones sensacions, competint mes del que creiem, i amb ganes de seguir millorant!

 

Infantil masculí B: Sa Pobla 40 – 83 Joan Capó

Despres de perdre els darrers partits, les infantils tenien ganes d’una victoria, i ho varen demostrar. Al primer temps acabaren 14-12 al nostre favor, pero despres ja agafaren la ventatja durant tot el partit.

Les sensacions varen ser bones, encara que tenen feina per fer. Mai s’han d’acabar les ganes d’aprendre basquet.

Esperen amb ganes el pròxim partit. Bona feina!

 

Infantil masculí A: Hispània 35 – 82 Joan Capó B

Nova victòria que durem a terme contra un rival a la vista inferior, però que lluità i ens va fer notar les seves ganes de bàsquet.

Sortirem clars en atac però permissius al darrer, i passàrem el partit cercant un equilibri entre la part ofensiva i defensiva que no arriba fins ben avançat l’últim quart. N’hem de voler una mica més, no podem jugar a peu quan el partit ja està fet.

Jugaren: Joan Mesquida, Joan Talavante, Miquel M. Uguet, Alberto Fernández, Jaume Luengo, Pere Amengual, Pere J. Rodríguez, Marc Hernández, Guillem López, Tomeu Salvà i Andreu Bover

 

Cadet Masculí A: JC Transports Damià Nicolau 28 – 113 Manacor

Bé és cert que el rival és superior a nosaltres. Tot i així, sí hi ha coses que hauriem d’aconseguir fer millor. Tant en atac com en defensa. Esperem que les coses millorin, i poguem anar avançant i rectificant coses. Ànims als jugadors!

 

Júnior Masculí: Joan Capó 56 – 42 Sa Pobla

 

1r partit de la segona fase de la lliga. Jugàvem contra un rival que havia jugat la lliga especial, contra els millors de Balears, i no sabíem quin seria al nostre nivell. Des de l’inici es va veure que seriem capaços de competir pel partit i si fèiem el nostre millor joc teníem moltes possibilitats de guanyar el partit. Bon començament amb una bona defensa seguida de ràpids contraatacs finalitzats pen Maxime i bona lectura del joc en estàtic ens va dur al final del 1r quart amb una lleugera avantatge de 23-13. Avantatge que ens permetia afrontar la resta de partit amb més tranquil·litat. El 2s i 3r quart manteníem l’avantatge gracies a la bona defensa que estàvem realitzant. I a l’inici del 4rt quart amb un canvi defensiu passant a defensar en zona 3-2 aconseguirem augmentar la diferencia fins el 16 punts. Si aquesta bona defensa que just va permetra 4 punts al jugadors de Sa Pobla l’haguéssim acompanyada d’encert en el llançament la diferencia hagués estat molt més gran.  A destacar l’aportació de tots els jugadors i les bones actuacions de Hamsa amb 19 punts, 8 rebots i 4 taps i de Maxime amb 15 punts i 6 rebots.

Comencem la lliga amb una nova victoria, amb més confiança en el nostre joc i amb ganes de seguir progressant i agradar el public que ens segueix setmana rera setmana.

Jugaren Nahuel, Maxime, Sebastian, Xisco, Hamsa, Blahi, Gerard, i Lorenzo

 

Sènior femení: Montuïri 35 – 62 JC Rest. Can Bernat

 

Montuiri sempre ha estat poble de pas,ells diuen una passada de poble,no ho vull discutir, hi he menjat massa pa amb olis per trobar que dir, i vet aquí que mos trobàvem casi tot l’equip a la porchada de s’Hostal a les 11.30 ,acabant es sopar que havíem fet vorereta de sa foguanya,acabant com sempre acabam, amb conversa i igual de bones rialles.

No he dit que feia una bona brusca, es partit havia començat casi a l’hora que es ploure, i el col.legiat que havia d’anar a Palma deguè trobar que havia de fer via, i en va fer, després del bot inicial un contundent parcial de 0-8 nostro ,fonamentat amb una defensa agresiva i bon moure sa pilota , coloca a tothom dins sa pista ,marca els papers que tendrem durant tot el partit.El quart continua, ja haguent anotades les locals, però el nostre control del rebot a tota la pista i la defensa de les línies de passe,fa que el periode acabi amb un 13-22 al lluminós.

En el segon ,es nota encara més que el col.legiat frissa,ja només havíem rebut 2 faltes en el primer ,i en el segon no en rebrem cap, menos mal que sempre entrenam sens pitar faltes noltros per fer call, les locals ens oposen una pressió ,mesclada amb una zona a l’antiga,i aconsegueixen aturar el degoteig de punts en contra ,igualant el parcial 9-10, sa veritat que el contacte va esser dur i no acabavem d’estar fines en el tir,just n’Irene i na Cris petita,trobaven el camí de la cistella.Eren les 9.30 i ja haviem fet els dos primers quarts ,haguent començat a les 9.

En retornar a la pista ,ens posam les piles ,sortim.com s’ha de sortir en el tercer , a sentenciar!, augmentam la velocitat del joc colectiu ,transicions i contraatacs,força en defensa i les coses es tornen posar a puesto, parcial de 9-17, amb una anotació repartida, i amb bones sensacions, moltes assistencies espectaculars i taps de luxe. En el darrer ,les de montuiri segueixen en el seu intent de mantenir les opcions i amb molta dignitat ,lluiten fins al final,per això el partit en si durara fins que acabi , no varen baixar els braços, però el joc seguí essent dominat per la nostra defensa, a lo millor amb un poc menys de ritme, amb una assistència NBA de na Cate i cares de felicitat en el banquet ,acabam amb un parcial de 7-12 .

La victòria a domicili ,en aquesta fase d’ascens ,sempre serà molt important,per la qualitat dels rivals i el tipus de competició,on la col.locació final en la tabla ,serà desiciva per la fasse play off, el montuiri sols havia perdut 3 partits en tota la fase anterior ,i just havia quedat darrera de sa Cabaneta ,uns dels major aspirants a ascendir.

I vet aquí com havíem arribat a sopar vorereta es foc, amb gent que estimes i que te fa riure, i una menció especial per ses botes de na Barbara de Porreres, i per els seus bassiots, de Porreres dic.

 

Carol 13p., Cris Ballester 13p., Cris Rigo 12p.,Caterina Capo3p.,M. Sanchez 8p.,Angels 9p.,Irene 4p.

 

Sènior masculí A: Joventut Masiana 60 – 58 JC Rest. Es Cruce

 

Que les baixes a Sóller no siguin excusa per no haver aconseguit la victòria, ja que segurament la causa principal va ser la poca experiència i les decisions errades massa comuns als moments importants de partit. Els 40 minuts se resumeixen amb l’equip local intentant aturar en tot moment el ritme de partit per jugar pilotes constants dins pintura, i el nostre equip amb massa problemes en atac estàtic, però això sí, molt còmode i aconseguint avantatges al partit amb defensa agressiva i joc ràpid. Òbviament no la suficient ja que als darrers minuts de partit la precipitació ens va condemnar, i això que disposàrem d’una darrera situació de joc i tir alliberat de 3 punts per guanyar el partit. Malauradament no va entrar i hem de mirar a les properes jornades per la millora a la classificació.

 

Sènior masculí B: JC Construccions Dit i Fet 66 – 59 Cide

 

Malgrat les nombroses baixes de l’equip, sobretot per això, l’equip feu un sobreesforç amb una bona recompensa. Bon partit amb moments bons de joc, davant i darrera. L’entrenador vol donar les gràcies als jugadors, principalment per això, per aquest esperit d’equip, sense estar en les millors condicions ho donàrem tot.

 

Empreses Joves: Extintores Plaza 48 – 41 JC Parc Cafè

 

Partit molt igualat. Fins al final de darrer quart, la balança del marcador es movia d’un equip a un altre però va ser als minuts finals quan el felanitxers varen “acabar ses piles” i els de Pòrtol varen agafar la davantera

Share Now

Related Post