Setmana de Carnestoltes i mal temps

Setmana de carnestoltes i de mal temps, al manco els resultats han acompanyat, i molt, aquestes són les cròniques:

Sa Pobla-Premini Fem Fotografia Bennàssar

Dia de fred i gran demantinada i unes rivals superiors físicament, foren factors que no ens deixaren fer el nostre millor partit. Toca treballer un poc més per poder estar a l’alçada de rivals com asquests.

Artà  15-Mini Mas A Inturhotel  65

L’equip cada cop es sent més còmode dins la pista, jugant respectant els espais i de manera mes fluida, de cada vegada feim menys imprecisions. Alguna cosa a millorar, serien les posicions defensives d’alguns jugadors i sobretot a l’hora de tallar la línia de passada que dóna massa facilitat al rival per anotar. Tot i això, cada dia som millors i amb paciència i treball aconseguirem ser-ho encara més. Ànims.

La Salle 55  Mini Mas B 57

Hem sortit a donar la cara desde el minut 1 a un rival molt semblant a noltros. Partit amb el marcador igualat durant tots els quarts, amb 8 avall al descans els nostres nins i nina felanitxers han tret les forces i el coratge inclós de davall les pedres, que  al final feia decantar el marcador cap a nosaltres. Victòria ben treballada amb bon joc en molts de moments i sobretot ben lluitada. La gran sorpresa, quan hem sortit, ha estat tot nevat. Més contents encara hem tornat cap a ca nostra. Enhorabona equip.

Infa Mas A Rte Es Cruce 52- Àgora  2

La superioritat del nostre equip damunt el rival no ens deixa veure si som capaços de competir els quarante minuts, dubte que haviat resoldrem ja que només ens falta un partit de la primera fase.

Manacor 65-Inf Mas B Netpellet  39

Varem començar molt nerviosos a la primera part i descontrolats, encara el Manacor eatava molt centrat i amb una bona pressió i molt encertats a cistella, tant que varem tenir un parcial en contra de 29-2, però el nostre equip va reaccionar molt positivament en el segon temps i fins al final del partit. Hi va haver un joc molt intens i els nins es deixaren la pell a la pista, llàstima que el començament ens hagi fet tant de mal. De totes formes ens quedam amb la lluita intensa i l’experiència rebuda. NINS, SEMPRE TENIM UNA VICTÒRIA QUAN S’APREN DE LA DERROTA¡¡¡ Ànim.

Inf Femení B Ramaders Agrupats 65-Calvià  49

Gran victòria contra un directissim rival que ens va donar guerra fins al darrer quart. Un partit molt dur en defensa per la nostra part però amb moltes errades i atacs sense ordre als primers compassos, donaren vida a un equip que havia millorat moltíssim. Per tant, molt bona victòria, una més cap a ca nostra.

Sa Pobla  32-Cad Mas A Trans Damia Nicolau  88

Partit molt seriós de tots els jugadors, ens hem sabut mantenir al nostre nivell tot el partit, defensant bé 21 recuperacions i atacant 21 assistencies. Llevant els primers compassos on hem perdut 14 pilotes, la segona part ha anat millor amb un balanç de 6 recuperades per 4 perdudes en 20 minuts. Seguim creixent.

Manacor 44-Sèn Fem Rte Can Bernat  52

Divendres a Manacor, fred i bàsquet, mal partit per part nostra, això sí, jugàrem de menys a més, vet aquí, el motiu de la victòria, en els dos primers quarts si bé la nostra defensa, fou el puntal del nostre joc, l’atac estava lastrat per baixos percentatges, fins i tot de tirs lliures, això va donar aire i vida a les locals que controlaven el marcador d’una menera tímida, en els darrers quarts una millora en la defensa, amb força i desgast físic, va canviar les tornes, si bé no vàrem allergar l’avantatge, sí que vàrem controlar les sensacions, bones a la fi. Al final el Manacor pareixia demanar que el partit acabés, el partit fou dificil, tant que ens donessin sopar a Manacor.

Cad Mas B Constru Hnos Lópe 51-Hispania  45

Dues victòries en dues setmanes demostren el creixament que esta fent aquest equip a la segona fase. Avui partit complicat contra un equip semblant a nosaltres que no ha posat les coses gens fàcils. Partit de ratxes, primer parcial favorable ens relaxam i arribam al descans abaix al marcador. A la segona part, la millora en defensa, dominant el rebot i atacant amb més claretat la zona rival ens ha posat per davant en el marcador., un marcador que ja no canviaria. A destacar el bon encert exterior i la mentalitat positiva demostrada durant tot el partit.

Inca 48-Cad Fem A Bons Acabats  52

Partit vibrant el jugat per les nostres nines el dijous al Palau inquer. Abans de començar una conjura, necessitam un partit perfecte per guanyar avui. I la veritat, al manco d’aquesta temporada fou el partit més seriós que hem jugat. En atac no acabarem de ficar algunes finalitzacions senzilles, hem de ser més encertades, ja que les opcions sempre sorgeixen. En defensa molt intenses. Aconseguint un alt ritme de joc, que fou vital per arribar a aconseguir la victòria. El millor de tot, la crescuda com equip, i les ganes de fer-ho millor. Tot i que sabem, que encara som milloreables. L’entrenador dòna l’enhorabona a totes les nines, i les anima a seguir treballant.

Sèn Mas Rte Es Cruce 58-Molinar  66

Mal inici, mal partit i poques idees. Avui no hem jugat bé, tercer quart 23-12 pareixía que podiem acabar guanyant i el darrer quart ha estat al revés, 12-23 i hem acabat pagant uns inicis dubitatius i amb poca tensió.

Sèn Mas Construccions Dit I Fet  74-Manacor  75

Un començament massa relaxat ens castigà en el marcador. Arribant a perdre de 15 al primer quart. Desde el segon quart, rentada de cara i canvi d’intensitat, sobrfetot en defensa. Aconseguirem posar-nos per davant al darrer quart. Podriem dir, que l’arbitratge no ens va afavorir en absolut als moments importants. Es una llàstima que aquesta part pugui intervenir tant. Vull donar l’enorhabona a tots els jugadors, que feren un gran esforç per intentar aconseguir la victòria.

Empreses Vells Cas Vilafranquer 70-Global Tatoo 34

Partit còmode contra un rival d’abaix de la classificació. Amb aquesta  duim 7 victòries consecutives i ens situam líders provisionals. Bona feina que duri la cosa.

Ja tenim una altre setmana llesta, adeu i fins la setman que ve.

1-2-3 conyac

Share Now

Related Post