Setmana 26 al 2 de Octubre

 

Mini masculí A: Sant Francesc Llops (Inca) 53 – 63 JC Inturotel

Primer partit i victòria!!

Amb els nirvis del primer partit, a l’inici tornaren a sorgir algunes precipitacions i impresicions que, ja al final de la primera part, s’anaren diluint, arribant al descans amb una lleugera avantatge de 7 punts.

Fou un partit entretingut i amb un bon ritme, al que encara ens hi estem adaptant.

Al final, el marcador fou 53-63 a favor nostre.

Destacar la bona rebuda que tenim sempre a la pista del Sant Francesc, on cuiden molt els detalls IMPORTANTS del nostre esport, en especial a la figura den Xavi Nin.

En definitiva, això ja ha començat i en tenim molta il·lusió!!!

mini-masc-esp

 

Cadet masculí A: JC Transports Damià Nicolau 46 – 61 Cide I

Primer partit de la temporada, els nostres realitzaren un bon partit a moments. Ens falta continuitat en el joc i pujar-hi la intensitat.

 

 

 

 

 

 

Sènior Masc A: JC Restaurant Es Cruce 58 – 47 Bàsquet Manacor

Divendres primer partit amistós dels Sèniors a una setmana de començar la seva competició. Típic partit de pretemporada amb moltes impresicions i pilotes perdudes. Els de Felanitx sempre davant en el marcador però gràcies als moments de bona defensa que propiciava cistelles en transicions ràpides. Els Manacorins, sense un joc vistós però sí efectiu anava fent la goma i s’acostava al marcador amb protagonisme d’un exJoan Capó, Marcos Díaz, i sempre que les errades locals ho permetien.

És positiu veure que tots els jugadors, inclosos els júniors, poden aportar coses interessants al joc de l’equip durant tota la temporada. Més negatiu, les baixades en intensitat defensiva, la precipitació ofensiva i la manca de concentració en moments determinats del partit.

Dilluns disputaran un partit d’entrenament contra els Júniors i Diumenge 9, a les 18h vos esperam a Felanitx per al primer partit de la temporada.
sen-masc-jove2     sen-masc-jove1

 

Share Now

Related Post