Setmana 24 a 30 d’Octubre

 

Mini femení: Santanyí40 – 59 JC Fotografia Bennassar

El passat divendres jugarem el 3r partit de lliga contra el Santanyi. Partit lleugerament dominat desde l’inici amb parcials favorables, 5 a 10 al final del 1r quart, i 18 a 29 al descans.

La nostra bona defensa, juntament amb un bon contratac i domini del rebot a les dues cistelles ens permetia anar per davant al marcador. Despres del descans les diferencies al marcador començaren a ser més amples gracies a una major velocitat en el nostre joc i encert en el tir, fins arribar al final del partit amb un marcador de 40 a 59. Les nines segueixen assimilant

conceptes i millorant en tots els aspectes i cada vegada es més agradable veure el seu joc.

Mini masculí: Ugui Espanyol 64 – 85 JC Inturhotel

Partit amb molta intensitat, en gran part provocat per la defensa presionant de l’equip local. Defensa que, en molts moment del partit fou superada amb èxit pels nostres jugadors.

La ‘vitalitat’ del partit permeté veure algunes accions de contratac d’aquelles que tan ens agraden!!!

En fi, 4 victòria en lliga, 3 d’elles, com a visitants!

Infantil masculí A: I. Bahía San Agustín 64 – 62 Joan Capó

I ben arribats els darrers minuts, no va poder ser, partit lluitat pels dos equips on tots els jugadors que varen participar a aquesta emocionant batalla s’hi varen deixar la pell.

Sortirem entonats (2-11) sabent que seria un partit marcat pels detalls, poc a poc,  els de s’Arenal anaven retallant la distància, fins arribar al moment crític del segon quart, sense temps morts i la pressió del St. Agustí funcionant d’allò més bé (28-21), varem haver de renovar l’equip de dins pista per que els companys acabaren les idees, i fou el mini qui ens tornà a la calma que necessitàvem anant al descans per davant (31-33).

A la repressa, un molt bon quart en atac encertant llançaments de tres punts i una feinada en defensa posaven la balança cap al costat felanitxer (44-56), però els rivals són d’aquests que mai es rendeixen i amb un parell d’homes clau amb 4 faltes condicionaven la nostra defensa, sumant-li que en atac costava anotar es torna a posar el partit igualat (62-62) a falta d’un minut.

En aquest minut una falta antiesportiva a favor de la qual en sortiren beneficiats els rivals ja que no anotàrem cap punt, i ells no perdonaren de la línia de tirs lliures.

Final agredolç degut a la derrota, però tranquils nins falta molta temporada, m’heu demostrat que si voleu podeu i seguirem lluitant com avui els partits que ens quedin. Molta força i a seguir!!!

Jugaren: Joan Mesquida, Joan Lladó, Joan Talavante, Miquel M. Uguet, Pere Amengual, Pere J. Rodríguez, Marc Hernández, Guillem López, Tomeu Salvà, Andreu Bover i Alberto Fernández

Cadet femení: Joan Capó 53 – 51 Sa Indioteria

Partit molt emocionant el d’aquesta semana.

Després d’un inici amb intercanvis de cistelles on el marcador no es movia de l’igualtat, tenguerem 5 minuts de desconexió on deixarem anotar amb molta facilitat i que ens agafessin al contraatac. El marcador al descans era de -13.

Al inici de la segona part arribarem a estar 15 avall, però una gran defensa i molta paciència durant els 18′ finals aconseguiren capgirar el marcador. Una cistella a falta de 20″ i una gran defensa per darrer cop ens feren aconseguir una treballadíssima victòria per 53-51

 

Cadet masculí A: Inca 69 – 42 JC Transports Damià Nicolau

Els cadets jugaren fora camp aquesta setmana, davant un equip punter de la lliga. Es veren algunes millores en defensa i atac, els partits no son fàcils. El millor de tot, l’actitud del grup.

 

Sènior femení: JC Rest. Can Bernat 58 – 49 Manacor

Primer partit jugat a casa de les sèniors femení, amb la lliçó apresa del partit de la setmana passada, sortim amb molta força, intentant fer valer la nostra defensa, davant tenim un equip molt jove que també defensa en home, aquesta situació fa que hi hagi espais per els 1×1 de les pivots, en els dos primers quarts na Carol torna agafar les rendes del nostre joc ofensiu, essent letal, des de la línia de tirs lliures, però el partit segueix amb igualtat en el marcador, cap al final del segon quart aconseguim córrer al contraatac i aconseguim una petita avantatge en el marcador, i bones sensacions per el descans.

En retornar al joc, la cosa segueix igual, nosaltres anant millorant l’efectivitat que no el nostre joc, però això es reflecteix en el marcador,quan jugam ràpid,  aconseguim algunes cistelles, que arranquen mamballetes del públic, en aquests quarts, l’anotació nostra deixa d’estar monopolitzada per na Carol, aquesta democratització fa que casi totes les jugadores anoten arribant a una diferència a nostra favor de 16 p.,en el darrer quart, un poc de relaxació, perdem el control del nostre rebot, i les nines de Manacor s’acosten en el marcador fins als 6 p., però en el darrer tram de partit torna la serenitat i les coses es posen on es mereixien.

Debut de N’Anna, a la fi!!! I de la júnior Andrea que també anotà una cistella.

M.Monserrat 2p., Carol 19p.,Cristina Colometa 10p., Cate 6p., Cris Rigo 4p.,Irene 4p.,Andrea2p.,Maria Sanchez 5p.,Bàrbara 6p.

Sènior masculí A: JC Rest Es Cruce 52 – 64 Ciutat d’Inca

L’equip pareixia més dinàmic en atac i agressiu en defensa, per això el 3-12 inicial sabíem que podia ser remuntat. I així va ser, amb triples de Serra i bones accions de la resta ens posam per davant al marcador al principi del segon quart. Però era més causa de les accions individuals que les generades pel joc desplegat, pel que teníem les mateixes sensacions dolentes. I així va ser desgraciadament; l’equip Inquer, segurament el que millor joc hem vist desplegar a Felanitx, amb la presència de jugadors que també juguen amb el seu equip de Nacional, va saber llegir en tot moment el joc i els seus avantatges davant els joves inexperts de Felanitx. En canvi, els blaus amb massa absències mentals, que no física, no pogueren més que aspirar a fer un petit acostament al marcador, 44-50 a falta de 5 minuts per acabar, i que els visitants varen defensar sense gaire problemes. Al final, derrota dolorosa, però amb molta temporada per davant encara no podem més que esperar que la feina als entrenaments se reflexi als partits.

Sènior masculí B: Manacor 59 – 57 JC Construccions Dit i Fet

Partit vibrant i intens el disputat a ca’ls veïns. Continuament s’alternà el domini de l’encontre. Als darrers minuts, no estàrem el suficientment encertats. Al darrer segon hauríem pogut guanyar, però “la bola no entró, Daimiel!

Share Now

Related Post