Setmana 17 a 23 d’Octubre

Mini femení: Manacor 56 – 67 JC Fotografia Bennassar

Segon partit de lliga i segona victoria, molt lluitada per les nines en tot moment. Partit fácil el primer quart 3 a 12 a favor nostre, gracies a la bona defensa, contratac i domini del rebot, però el 2º quart la cosa canvia i el parcial fou de 15 a 2 a favor seu que varen estar molt encertades en rapides entrades a cistella. A partir d’aquí el partit fou igualat i molt lluitat pels dos equips fins que el darrer quart el parcial fou de 18 a 9 a favor nostre gracies a una bona defensa, rapids contratacs i domini del rebot a les dues cistelles. Partit difícil en el que l’equip fou valent i molt lluitador on avançarem en defensa i contratac respecta el partit anterior. Ara a preparar-nos de nou per un difícil partit a Santanyi el proper divendres.

Infantil femení A: JC Bons Acabats 52 – 43 Petra

El basquet és meravellós, i el que digui el contrari menteix.

No podré entendre mai que els equips més senzills, teòricament no ens han de donar problemes, ens costi tant anar davant al marcador.

Pareix que hem de menester a cada partit que ens inflin les galtes i ens les deixin com a dos pa amb olis, per reaccionà. Et cau l`anima als peus, quina feinada feta per fer això, per jugar així. Ufffffffff.

Quan reaccionem, ens sorprenem, “ ara juga un equip diferent del Joan Capó no el conec, aquestes nines no son les mateixes que els altres dos temps”, com és possible i l l ànima eufagada sent com l´aire fresc circula una vegada més donant vida al basquet, SI, SI, si aquell que sabem fer, el senzill, el de marcar espais, el de defensar en posició correcte, el de la concentració, el de no corre si no ho necessita’m, el de esser 5 en pista i altres tants a la banqueta que criden a favor del color cel, el de l´eufòric entrenador quan surt el detall que han treballat tota la setmana.

Ufffffff en aquest moment les besaries les te menjaries a besades, et sent tant orgullós i content per elles que no saps on col.locar-te.

Triples, entrades i ajudes son les paraules claus, les que treballarem les que sortiren en els moments necessaris, les que et fan esser feliç aquest diumenge, les que et demostren que l´ensenyança no entén de velocitat.

Hem dic, educa , educa, que qualque dia algú recollirà els teus coneixements, però no pensis que seràs tu, si ho fas no educaràs en consciència sinó amb orgull, i el orgull el mata la realitat.

Basquet , basquet i basquet

El món no es va fer amb un dia, temps al temps , sempre ensenyant , un poc cada dia però constant.

Salut i sort    

Infantil femení B: JC De Cap a Peus 9 – 59 Viubasquet

El partit de l’infantil femení B, a casa, contra Agora Viubasquet, els hi ha deixat una marca a les jugadores. Va ser un partit molt dificil de gonyar a falta d’anims per remontar el marcador per part de les jugadores, s’ha de dir que l’altre equip estava molt concentrat i amb ganes de victoria i varen estar a uns nivells superiors que les nostres. Nomes s’ha de dir que aquesta setmana faran molta feina i esperaran el seguent partit amb mes ganes.

Infantil masculí A: Bàsquet Sineu 36 – 82 Joan Capó

Segon partit on visitàrem Sineu, segona victòria, però tot i que el titular sigui engrescador l’equip és conscient de que no vàrem mostrar una bona versió i que tots podem fer-ho molt millor.

Farem feina per intentar arribar al partit de la setmana que ve amb les piles carregades d’energia i sabent que ens haurem d’esforçar tant com poguem.

Jugaren: Joan Mesquida, Joan Lladó, Joan Talavante, Miquel M. Uguet, Pere Amengual, Pere J. Rodríguez, Marc Hernández, Guillem López, Tomeu Salvà i Andreu Bover

Infantil masculí B: Joan Capó B 40 – 37 Ciutat de Palma

Un altre partit a casa i una altre victòria, aquest pic un poc més complicada que a la primera jornada.

Partit de poca anotació on no aconseguirem posar diferències molt altes en el marcador tot i anar tot el partit per davant. Jugarem bé els nostres sistemes que poc a poc ja van calant dins els nins, introduint conceptes i corregint detalls que ens varen fer tornar derrotats d’Inca una setmana abans. Millor en els tirs lliures però hem de seguir demanant més percentatges.

Hem de lluitar més en el rebot i hem de jugar més els 1 contra 1 ja que tenim jugadors amb molta bona tècnica individual. Anam per el bon camí.

Aquesta setmana descans i la propera visitam la complicada pista del Madison de Sant Josep on segur que ens hi deixarem la pell.

Cadet masculí B: JC Transports Damià Nicolau 58 – 52 Uadis

No puc dir res que no sigui que estic tremendament content pels meus jugadors. En any molt difícil,  tenim un moment per recordar. L’orgull del jugador del Club Joan Capó, el de tota la vida, plasmat en directe.  Rostirem sa porcella a mamballetes!!

Júnior femení: Capdepera 33 – 55 JC Websolutions

Després de perdre a les dues primeres jornades per mínimes, arriba la primera victòria de l’equip júnior femení del club i a més de manera còmoda.  Al final del primer quart ja contava amb una avantatge de 8 punts. Després del descans sortiren un poc relaxades i el parcial del tercer quart va ser favorable a l’equip local. Però al darrer quart varen tornar a defensar com calia i finalment la avantatge va ser de més de vint punts. En general, se va veure una millora en defensa i en percentatges de tir (encara millorables). Ja treballam per a aconseguir la segona victòria. Conyac!

Júnior masculí A: Son Servera 46 – 59 Joan Capó

Bon inici de partit a Son Servera pels nostres juniors en lleuger domini tant en defensa com en atac, 10 a 17 al final del 1r quart. Tonica que es va mantener en el 2º quart. Foren dos quarts en que a vegades feiem moviments bons en atac i defensa i altres molt dolents sobretot en defensa. Despres del descans l’equip rival es col.loca en zona i si bé el reusltat no varia massa la tónica del partit canvia. Varen atacar bé la zona, movent be la pilota i quan els tirs varen entrar ens posarem 19 a dalt. Aquest atac correcta no va anar acompanyat d’una bona defensa, en la qual fallaven les ajudes i rotacions, cosa que no va permetra que rompessim el partit de forma definitiva. Al final 46 a 59 amb un gust agredolç. Ara a preparar-nos bé pels propers dos partits contra els equips mes forts del grup, Inca i Pollença.

Sènior femení: Andratx 48 – 36 JC Rest. Can Bernat

Partit del desencert en atac,contra un rival assequible, però no hem tengut el dia en atacar, sols na Carol durant els primers tres quarts ha estat jugat a un bon nivell ofensiu, essent dominadora dins la zona de les Andritxoles, però elles cada vegada amb una defensa més tancada, i fent fina i tot una mixta damunt la nostra pivot,negaren que el darrer quart pogués seguir essent igual,  la nostra defensa durant els tres primers quarts, va esser intensa i ens permetia estar igualades en el marcador, aquesta brava defensa compensava els nostres pauperrims percentages, amb moltes ganes i  intensitat, però en el tercer quart, les locals acabaren de tancar el cercle damunt les nostres pivots, juntament amb una minva de la nostra rotació,  degut a la lesió de na Cater” esquinze de peu”, lesió de na Cate” cop al cap”i l’eliminació de jugadores per faltes, va fer que fessim tres fallos en defensa, que pagàrem car, rebent triples que posaren per davant a les locals amb unes ventatges de 7-8 punts, en aquell moment unes situasions precipitades en atac, amb tir fallats per part nostra, ens aboquen a afrontar els tres darrers minuts amb la necessitat de pressionar, la defensa fou intensa, però no anotavem en les recuperacions, al final la diferència va anar augmentant fins al resultat final.

Bona actitud en defensa, i pagarem car una estoneta de desconcert. Va debutar la jugadora junior Yoli, que també va ensatar anotat 4 p.

Coratge no falta a aquest equip, falta fer feina i pulir detalls, però estqm en el bon camí.

Sènior masculí B: JC Construccions Dit i Fet 56 – 85 Son Servera

Partit complicat, massa llarg als darrers moments. Un bon Serverense posà les coses molt complicades als nostres blaus. Destacar la bona tasca de nAlbertus “Decimo Meridio”, en Willy “Is on Fire”, i d’en Xesquin “tir des rivetó”!

Share Now

Related Post