Setmana 17 a 20 de Novembre

Mini femení: Artà 40 – 46 JC Fotografia Bennàssar

Un altre divendres horabaixa de partit, aquest pic a Arta. Partit davant el 2º classificat del grup. Des del ‘inici dominarem clarament en el joc a partir d’una molt  bona defensa, que ens permetia cistelles fàcils, fet que es va prolongar fins el descans on arribarem amb un clar avantatge de 9 a 25. Després la cosa canviar i fou al cinquè quart quan l’Arta es posa per davant al marcador 37 a 32, ja que teníem dificultats en pujar la pilota i en l’encert en el tir, mentres les nines artanenques feien una bona defensa i estaven molt encertades i començaven a creure que la victòria era possible. I llavors el darrer quart la tònica del partit torna a canviar i nosaltres aconseguirem dominar de nou en el joc i  una nova victòria 40-46. Felicitar les nines per saber capgirar el marcador i venir-se a dalt davant les dificultats que els va plantejar l’equip contrari

Mini masculí A: JC Inturhotel A 106 – 54 Sa Pobla

Després d’una primera part amb molts ‘altibaixos’, a la segona l’equip sortí a per totes, pujant intensitat en defensa i poguent treure contratacs d’aquells que tant ens agraden a tots!

En fi, un joc alegre, atrevit i divertit, com ha de ser el mini bàsquet!

Li dedicarem el partit a nen José Ortiz, company d’equip den Llorenç (entrenador de l’equip) que va morir aquesta setmana i que precisament li feien el funeral mentre l’equip jugava el partit.

whatsapp-image-2016-11-20-at-11-07-42

Al video adjunt podeu veure l’equip dedicant-li la victòria una vegada acabat el partit.

 

Mini masculí B: JC Inturhotel B 34 – 4 Ciutat de Palma

Desde el principi la superioritat fou absoluta pel Joan capó amb 26-0. En aquest contexte no molt a comentar, intentar mour s i rotar correctament i corregir aspectes a millorar.

Infantil masculí A: Joan Capón 77 – 27 CB Campos

Dissabte, a Felanitx, ens visitaren els nostres veïns. El partit el vàrem resoldre sense problemes, malgrat això, pecàrem d’una certa relaxació gran part del temps. Farem feina per millorar això i ser un equip intens els 40 minuts.

Jugaren: Joan Mesquida, Joan Talavante, Miquel M. Uguet, Alberto Fernández, Joan Lladó, Pere Amengual, Pere J. Rodríguez, Marc Hernández, Guillem López, Tomeu Salvà i Andreu Bover

Infantil masculí B: Joan Capó B 62 – 64 Bàsquet Artà

El partit de dissabte el teniem marcat en el calendari desde feia setmanes. Un equip calcat a nosaltres, aconseguint els mateixos resultats, etc, era una gran ocasió per veure si podriem enllaçar dos bons partits i sobretot per tornar forts i durs quan jugam a casa.

El partit començava pausat, amb un poc més de xispa per part dels visitants però en cap moments agafant grans diferències en el marcador.

Arribant 1 abaix al final del primer quart el segon seria quan surtiriem amb més ganes; bones defenses, sense fallar tirs fàcils, molt encertats desde la línea de personal i detallets que farien que a l’equador del partit el marcador fos favorable a nosaltres.

A la tornada del vestuari el partit tornaria agafar una marxa menys i l’anotació sobretot ho notaria. Ja en el darrer i definitiu quart varem saber gestionar aquella petita renta de 6-7 punts i l’aconseguirem augmentar gràcies a una gran solidaritat defensiva per part de tots que donaven peu a uns grans contratacs amb els que el partit acabaria morint.

Molt content perquè els nins es van quedant amb les coses i els detalls i molt content per veure alguns jugadors que a la fi han demostrat que poden donar molt més rendiment del vist fins ara.

A destacar les bones defenses en moments importants, la importància del rebot i sobretot el bon encert desde la linea de tirs lliures.

El proper partit serà dissabte a la pista del Bàsquet Santanyí. Seguirem fent feina.

Cadet masculí a: JC Transports Damià Nicolau 42 – 87 Sant Josep
Els cadets mai baixaren els braços durant tot el partit. Malgrat el marcador, no podem considerar que fou un partit dolent nostro. Tot i així, podríem millorar coses, i intentar aconseguir una diferència menor.

Júnior femení: JC Websolutions 43 – 60 Sa Pobla

Al bàsquet se tracta de fer cistelles i qui en fa més guanya. Doncs aquesta va ser la diferència bàsicament entre les felanitxeres i les pobleres. Mentres que les visitants enxufaren 5 triples, les nostres nines regalaren masses cistelles fàcils. En total, varen tirar més de 80 vegades a cistella i no varen arribar a 20 les que pujaren al marcador. Poca cosa més a dir, amb aquest poc encert és difícil guanyar un partit. Destacar el debut de la cadet Maria Far que també va fer la seva aportació. Seguim fent feina!

Júnior masculí: Alcúdia 56 – 69 Joan Capó

Partit a Alcúdia el dissabte horabaixa a les 16:00 h, i allà  una hora abans per començar a preparar un partit que es preveia difícil, ja que havíem fet una bona setmana d’entrenaments però ens trobaven davant la situació d’haver de jugar desprès de derrota, cosa que encara no ens havia passat aquesta temporada. I així fou, bon començament com ha de ser en aquets casos, amb una defensa molt solida i amb un bon joc d’atac, llavors vàrem tenir una petita baixada de la nostra intensitat fet que va aprofitar l’Alcúdia per  igualar el marcador i així vàrem arribar al descans amb empat a 30. Al tercer quart el partit era més igualat en lleugera avantatge ( 48-42 ) pels alcudiencs degut principalment a les nostres errades defensives, que vàrem anar corregint  a la vegada que demostraven personalitat i algunes decisions intel·ligents en atac que ens varen fer posar-nos per davant de nou en el marcador i guanyar el partit per 56-59. En resum, l’equip segueix creixent tant en defensa com en atac, encara tenim errades no permeses, però cada vegada van aportant mes jugadors. Ara a seguir competint per preparar-nos pels partits decisius que dictaminaran quins seran els primers classificats del grup

Sènior masculí A: JC Rest. Es Cruce 67 – 37 Pollença

Arribava al Guillem Timoner el colista de la lliga com anticip a la visita dels nostres als dos líders del grup. Partit trampa per als felanitxers que hem superat amb bona nota i molta participació de la totalitat de l’equip. D’un principi els locals han imposat un alt ritme de joc amb línia defensiva molt avançada i idees clares en atac. Els dos equips han optat per un carrussel continuat de canvis i els blaus sortien beneficiats amb parcials favorables (16 a 7 al primer quart). Pràcticament mateixa pel·lícula damunt la pista durant els 40 minuts i els 4 parcials guanyats pel Joan Capó i 9 jugadors aportant en anotació. Per cercar coses a millorar, la dolenta selecció de tir i la excessiva precipitació que ha originat massa pilotes perdudes; punts a entrenar per afrontar els dos partits més importants de la temporada, visita als dos líders que marcarà les possibilitats de l’equip de jugar la fase d’ascens…

Sènior masculí B: JC Construccions Dit i Fet 82 – 60 Capdepera

Bon partit dels jugadors felanitxers. Durant tot el partit aconseguirem trobar opcions clares per anotar. És una victòria on recobràrem bones sensacions.

Share Now

Related Post