Setmana 10 a 16 d’Octubre

Mini femení: JC Fotografia Bennassar 61 – 45 Artà

Primer partit de lliga per aquest equip de joves jugadores contra un equip artanenc molt lluitador i que en cap moment es va veure intimidant per la nostra presencia física i el nostre domini del rebot a les dues cistelles. Les nines sortiren a pel partit, intensitat defensiva i en atac molt directes a cistella, però en poc encert. L’Arta contraresta amb el seu joc de rapids contratacs acabats en cistella. Al descans 23-20 a favor nostre, al segons temps mateixa tónica però amb un major encert per part nostre que va fer que aumentes la diferencia en el marcador entre els dos equips. Primera victoria, que sempre es un bon premi al treball i la bona actitud que demostren les nines dia a dia, però hem de seguir millorant!!!

 

Mini masculí A: Consell 5 – JC Inturhotel 56

Tercer partit sense massa que contar… l’equip de Consell és un equip jove, amb molta il·lusió però poca experiència, i el 5 a 56 que reflectia el marcador al minut 12-13 de partit ho diu tot…

Bona actitud i sobretot molt respecta el mostrat pels nostres jugadors i cap a la següent jornada!!!

 

Mini femení: JC Fotografia Bennassar 61 – 45 Artà

Primer partit de lliga per aquest equip de joves jugadores contra un equip artanenc molt lluitador i que en cap moment es va veure intimidant per la nostra presencia física i el nostre domini del rebot a les dues cistelles. Les nines sortiren a pel partit, intensitat defensiva i en atac molt directes a cistella, però en poc encert. L’Arta contraresta amb el seu joc de rapids contratacs acabats en cistella. Al descans 23-20 a favor nostre, al segons temps mateixa tónica però amb un major encert per part nostre que va fer que aumentes la diferencia en el marcador entre els dos equips. Primera victoria, que sempre es un bon premi al treball i la bona actitud que demostren les nines dia a dia, però hem de seguir millorant!!!

 

Infantil femení A: Dakota Alcúdia 16 – 47 JC Bons Acabats

Alcúdia és molt enfora i viatjar fins allà dorm una mica la mentalitat fresca de l’equip. Llavors hem de fer un esforç en concentració. Si  afegim el  jugar al pavelló amb parquet, on cada bot de pilota és diferent, ens trobam amb dos elements molt nous a principi de temporada forçant a superar al primer temps  la concentració habitual.

Tenim la gran facultat de fer el difícil i fallar lo fàcil, la velocitat i la defensa foren la clau per dominar el partit en els darrers dos temps acabant amb un parcial de 17 a 0 en el darrer.

Seguim millorant la transició, es un paler veure a un equip jugar de costat a costat de pista sense botar.  Enhorabona.

L ´efectivitat en el tir i en les cistelles fàcils, com davall la cistella no foren el nostra fort, si contàssim tot el fallat la diferència seria enorme.

Crec que feim bona feina, crec que sabem estar a pista, només ens falta una mica de sang, lluita i empenta.

Dominam la concentració, remunta’m els inconvenients que tenim en pista, modificam els comportament  posicionals, i millorem la velocitat al llarg del partit. Ja son factors importants.

Crec que feim bona feina. Molt be nines. Ànim

Ens falta treballar molt la confiança individual i d´equip, ens falta creure amb les nostres possibilitats, però,  el món no es va fer amb un dia, temps al temps , sempre ensenyant , un poc cada dia però  constant.

Salut i sort

 

Infantil femení B: Sóller 35 – 46 JC De Cap a Peus

Segon partit de l’infantil femení B a Sóller. Després d’una hora de camí i arribar al poliesportiu, començaren a centrar-se amb el joc. La pista no els ajudava molt, però després d’anar al descans amb dos punts avall, varen fer l’esforç per guanyar el partit. No va ser una victoria facil, pero sumam un punt a la lliga i seguiran fent molta feina!

 

Infantil masculí B: Ciutat d’Inca B 48 – 41 Joan Capó B

Partit jugat aquest dissabte passat al Pavelló de Sa Creu a Inca després d’una setmana extranya amb els entrenaments i l’equip.

Surtirem forts amb un primer parcial de 6 a 13 gràcies a jugar els conceptes amb claretat i fora perdre el cap en els primers instants de partit.

En el segon quart ens costava molt surtir de la pressió després de cistella i ens robaven piotes amb molta facilitat i a llocs molt perillosos, cosa que decantava el marcador a favor dels inquers just arribar al descansa, un adalt 22 a 21.

Cal destacar que tenir a 3 jugadors amb 4 faltes al segon quart va condicionar molt el partit ja que la rotació hagué de ser diferent a la planetjada.

Arribavem al final del tercer quart amb el partit per decidir, finalment, una empesa del nins d’Inca i males decision nostres en atac varen decantar el partit per l’equip local.

Hem de destacar el mal percentatge en tirs lliures i la importància que tenen en els partits tan igualats com aquests. Hem de seguir treballant molt en el rebot i jugadors que han de ser més importants han de fer una pasa cap envant a n’aquesta classe de partits.

Proper rival, dissabte dematí, a Felanitx rebrem la visita del Ciutat de Palma.

 

Cadet masculí B: Manacor 124 – 42 JC Transports Damià Nicolau

Partit jugat fora camp. Bon partit dels nostres, que no afluixaren en tot el partit. Orgullós d’ells està l’entrenador.

 

Júnior femení: JC Websolutions 32 – 35 Campos

Crònica Júniors fem. Joan Capó 32- 35 Campos  Primer partit de les júniors a Felanitx que va tornar a estar molt igualat als darrers minuts. Una altra vegada no varem tenir la sort de cara i el partit es va decantar cap a les visitants. Com ja havia passat al partit a Sa Pobla, varen obtenir uns percentatges de tir molt baixos i otorgaren moltes segones opcions a les campaneres en els rebots. Totes les jugadores varen fer la seva aportació ja que els minuts de joc varen estar molt repartits. En conclusió, hem de seguir fent bona feina per a aconseguir dur-nos la primera victória. Està aprop!

 

Júnior masculí A: Consell 33 – 65 Joan Capó

Segon partit de lliga a Consell en el qual varem tornar a sortir amb molt bona defensa i en rapids contratacs que ens varem permetra aconsseguir les primeres diferencies al marcador 0-8 al minut 3, a partir d’aquí l’equip rival es posa en zona i la dinàmica del partit canvia un poc. Nosaltres varem seguir fent una defensa aceptable i dominant el rebot defensiu, el que ens va permetra poder anotar en bones finalitzacions de contratac. Però quan haviem d’atacar la zona ens va faltar encert en el tir. Partit  en que tots els jugadors tingueren minuts de joc i en el qual varem millorar en alguns aspectes respecta el partit anterior, si bé encara estem enfora del bon joc que pot arribar oferir aquest equip tant en defensa com en atac.

 

Sènior masculí A: CB Pollença 50 – 58 JC Rest. Es Cruce

El 16 a 6 del primer quart ja dona pistes del mal començament del nostre equip. Un joc totalment desordenat, amb multitud d’errades de conceptes o posició, feia que els atacs no trobassin l’objectiu desitjat i les defenses massa febles. Les pressions no donaven els seus fruits i juntament amb nirvis a jugadors concrets, va fer que els de Pollença, clarament inferiors físicament s’animassin i arribassin al descans amb un 22 a 19, i això que eren 16 amb el crono a zero i en Simó als tirs lliures per una falta al darrer tir triple.

Després del descans, sense fer cap meravella, però ajustant a la defensa que més ens convenia i atacs amb més protagonisme dels homes a pintura, aconseguim posar-nos al davant del marcador. Això va passar al final del 3 quart amb la parella de júniors Màxim i Xisco a la punta de la nostra defensa. En Rigo aprofità els seus minuts per col·laborar al màxim amb l’atac, a més d’en Josep que també va intimidar en defensa. Tot aquest conjunt va ajudar a arribar al final amb un petit avantatge, suficient per guanyar el partit.

 

Sènior masculí B: JC Restaurant Can bernat 75 – 64 Llucmajor

Inici de temporada per als Dit i Fet, el rival, el Llucmajor. Fou a Felanitx on els nostres, els de sempre, els més grandets, pogueren ensatar amb una victòria. Un rival molt treballat que mai regalà res. Esperem que poguem gaudir d’un bon any, i seguir disfrutant d’aquest esport!

 

Empreses Joves: Mideporte365  51 – 49 JC Parc Cafè

L’equip local va estar tot el partit per davant fins a arribar una diferència de 18 punts. Encara que a falta de 1min, un triple en contra-atac, al més pur estil NBA, d’en Joan Albons i una pilota robada d’en Pedro Mascaró ens va col·locar a un punt, no va ser suficient per acabar de remontar el partit.

 

Empreses Vells: JC Cas Villafranquer 63 – 61 Mandela

Partit molt igualat on hi hagué fins a 23 alternatives al marcador i les diferències màximes a favor d’un o un altre no superaren mai els 5 punts. Tres taps seguits al darrer minut de Rafel Lladó va fer decantar la victòria del nostre costat.

Share Now

Related Post