RETORNAM ALS ENTRENAMENTS… CAP A LA TEMPORADA 2020

ELS ENTRENAMENTS COMENCEN DILLUNS, 23 DE SETEMBRE

Acabat l´estiu arriba l´hora  de tornar a certes rutines. Els entrenaments d´atletisme ja tornen ser aquí. Enguany la situació és nova perquè no estam a punt de començar una nova temporada ja que l´actual 2018/19 es perllongarà fins a finals de desembre. Amb l´any nou s´encetarà la temporada 2020 (Si no hi ha altres canvis, està previst que les temporades atlètiques coincidesquin amb els anys naturals)

La primera cita amb els atletes està prevista per al proper dilluns 23 de setembre, a les 16,30 hores, al Parc Municipal.

Hi poden assistir tots els interessats nascuts a partir de l´any 2014. Animau-vos i veniu a gaudir d´aquest esport!

Es fan tres entrenaments a la setmana, a les 16.30 (dilluns, dimecres i divendres) d´aproximadament una hora de durada. Els dilluns i els  dimecres les sessions es desenvolupen al Parc o al gimnàs del col.legi Joan Capó i el divendres se va al Camp d´Esports. A partir del mes de novembre, els atletes majors (a partir d´infantils) canvien l´entrenament del Parc per una sessió més llarga que es realitza a la pista de´atletisme de Manacor (Hores de partida i arribada a Felanitx: 17,45 – 20.00)

Joan Pons i Cosme Vicens seran els entrenadors, amb ajuda de extra de qualque altre monitor.

 

Share Now

Related Post