PROVES DE CONTROL (DINS LES JORNADES DE COMBINADES). PALMA, 02.05.2021

ALEX J. DURÁN BOECKLER TORNA A BATRE EL RÈCORD DEL CLUB A LA PROVA DE 800 M. LL.

En jornades de dissabte i diumenge, els atletes màsters disputaren el campionat de Balears de proves combinades i atletes d´altres categories també participaren a proves de control de combinades.

Al mateix temps, per posar-se a punt de cara als inmiments campionats, es celebraren proves individuals de le distintes especialitats.  Ningú dels nostres participà a la plujosa jornada de dissabte. I quatre d´ells ho feren a la diumenge, amb molt millor climatologia.

El millor arribà de part d´Alex J. Durán, amb la victòria a 800 m. llisos, marca personal i rècord del Club (1.58.85) N´Alex, que va marcar el ritme de la cursa en tot moment, tornà a demostrar que ja ha après a córrer la difícil prova. I en sembla que encara li veuren fer coses més grosses!

La cursa femenina dels 600 m. llisos tengué un doble protagonisme per part de dues atletes del Club Joan Capó: Júlia Peña i Catalina Manresa. Na Júlia fou la total dominadora de la prova i s´endugué la victòria amb comoditat (1.43.72). Na Catalina logrà una magnífica 4ª posició (1.49.37) i se quedà a poques dècimes de la seva millor marca personal.

Alejandro Lozano de Sosa va tenir la seva 1ª oportunitat de la temporada per participar a la prova de disc. Ara, a la categoria sub 16, llança amb l´artefacte d´1 Kg.  Després d´un concurs un tant irregular, acabà com a 3er sub 16, amb un millor llançament de 17.20. El proper dissabte tornarà tenir una altra ocasió amb motiu del Campionat de Mallorca sub 16 i sub 18

 

 

Share Now

Related Post