Pep Rosselló, nou director tècnic

PEP ROSSELLÓ serà el nou director tècnic del Club Joan Capó durant la temporada 2017-18. Felanitxer de naixement, és llicenciat en educació física i entrenador superior de bàsquet. Fou jugador del Club Joan Capó en les seves categories inferiors i des del 2005 ha fet d’entrenador a distints clubs, començant en les categories inferiors del Club Bàsquet Vic, on també va fer de preparador físic de l’equip EBA, passant pel Joventud les Corts de la Federació Catalana de bàsquet. Durant la temporada 2011-12, tornà a casa i entrenà l’Infantil masculí del nostre club. Finalment, la temporada passada va ser al C.B. La Salle de Palma entrenant l’equip junior femení així com fent de segon entrenador i preparador físic del 1ª nacional masculina.

Estem segurs que amb la seva amplia formació i la seva experiència en clubs rellevants del bàsquet català i a la Salle de Palma, juntament amb la seva capacitat de feina, la seva il·lusió i el desig d’augmentar el nivell esportiu del nostre club, ens ajudarà a avançar en la formació dels nostres entrenadors i esportistes.

Per això el Club Joan Capó està molt orgullós d’anunciar-vos la seva incorporació com a director tècnic, donant-li la nostra confiança i desitjant-li molts èxits.

Ben-tornat Pep! Ara toca posar-mos a fer feina de valent!

1,2,3…Conyac!!!!

Share Now

Related Post