NOU CONTROL DE PISTA D´ESTIU. PALMA, 22.08.20

Tres dels atletes d´aquest valent grupet del Club Joan Capó que han decidit entrenar durant aquest estiu participaren en el control celebrat a Palma aquest passat dissabte.

Novament el nostre gran protagonista fou l´atleta sub 20 Alex J. Durán que cada setmana ens ofereix tot un espectacle i d´aquesta manera es recupera d´un mal any, ple d´entrebancs.  En aquesta ocasió participà als 400 m. llisos, prova poc habitual ja que només l´havia feta en una ocasió amb motiu d´un decathló. El seu rendiment fou fantàstic. Acabà en tercer lloc, molt aprop dels primers, amb una marca de 53.27 (2ª millor de la història del Club, només superada per l´entrenador Cosme Vicens)

Júlia Peña s´imposà novament als 1000 m. llisos (3.13.66) després de liderar la prova durant tot el recorregut. Però, de moment, no acaba d´arribar la marca que ella val, paciència i entrenaments!

L´atleta sub 14 Íker Sánchez Pascual acabà content de la seva actuació malgrat la seva classificació no fos destacada (6è). El seu esforç el dugué a superar la seva marca dels 500 m. llisos en 10 segons, quasi res! El seu temps fou 1.51.96

El proper dissabte s´ha de celebrar un nou control. Des de la reanudació de l´activitat,  serà la primera oportunitat pels atletes que fan marxa atlètica i pels que llancen javelina.

Share Now

Related Post