Nou cap de setmana farcit de partits

La temporada va agafant color cel amb tots els equips ja a ple rendiments. Tots a excepció del Mini masculí Inturotel A i dels dos equips Preminis del Club que faran el seu debut aquest dissabte.

La jornada l’obrirà el Sènior masculí Contruccions Dit i Fet B divendres vespre (21:30) a la pista del Bàsquet Manacor. Els “vells” intentaran seguir amb la bona ratxa de resultats on encara no han conegut la derrota.

Dissabte dematí al Guillem Timoner el Mini masculí Inturotel A farà el seu estrena oficial aquesta temporada (11:00), un debut que s’ha fet esperar molt i on els nins estan plens de ganes de començar a competir contra el seu primer rival: el Bàsquet Sineu. El Premini masculí començarà a Sa Pobla i el Premini femení Fotografia Bennàssar el migdia a Felanitx davant el CB Andratx (12:30)

Dissabte horabaixa torn del dos equips Júnior del Club, dels equips Infantil Femení i del Mini masculi Inturotel B que jugarà a Portocolom el seu segon partit davant el CB Colonya Pollença (17:00).

El Júnior masculí Ladrillerías Mallorquinas visitarà la llunyana pista del Dakota Alcúdia (16:30). L’equip ha guanyat els seus darrers cinc partits i voldrà seguir amb la bona dinàmica a casa del lider. El Júnior femení Websolutions Mallorca, sabent la dificultat del seu grup, rebrà el capvespre (19:30) la visita de l’actual campió de Balears, el CB Bahía San Agustín. Abans els dos Infantils femení ja hauran cumplit amb els seus compromisos del cap de setmana, tots dos a Felanitx: l’Infantil femení De Cap a Peus A rebrà al Bàsquet Sineu (16:30) i tot seguit l’Infantil femení B farà el mateix amb el Dakota Alcúdia (18:00).

Per diumenge deixam el gruix de partits:

El dematí a Felanitx (10:30) el Cadet femení Bons Acabats A començarà la segona volta cercant una nova victòria en el complicat Grup de Promoció a Lliga Especial davant el CB Sa Indioteria. Tot seguit (12:00) el Sènior femení Restaurant Ca’n Bernat rebrà la visita del Bàsquet Manacor. Partit atractiu entre segones i terceres per no despenjar-se de la lluita per la primera posició. Per la seva part el Cadet masculí Contrucciones Hnos. López B intentarà seguir amb la bona actitut dels darrers partits a la pista del BC Santanyí (10:00). Ja per l’horabaixa torn de l’Infantil masculí Restaurant Es Cruce A. El fins ara lider del grup visita el pavelló de na Caragol per enfrontar-se al Bàsquet Artà (17:00) i un poc més tard el Cadet masculí Transports Damià Nicolau A visitarà la pista del Sa Pobla Bàsquet, un dels gallets del Grup de Promoció a Lliga Especial (19:30).

El cap de setmana el tancarà el Sènior masculí Restaurant Es Cruce A visitant el CB Molinar (20:30) partit complicat per la pista i el rival que servirà per veure l’evolució dels “joves”.

#SomJoanCapó #123Conyac

17 nov

Share Now

Related Post