MEETING TONI BONET. Eivissa, 18.05.2019

JÚLIA PEÑA, 3.09.87 ALS 1000 M. LLISOS

L´activitat atlètica de pista del cap de setmana es concentrà el dissabte a la pista de Can Misses d´Eivissa amb motiu del Meeting Nacional Toni Bonet, una compeitició que de cada any agafa més força i que atreu a les principals figures de l´atletisme espanyol en el seu començament de la temporada a l´aire lliure.

Però enguany la climatologia jugà una mala passada. L´horabaixa fou plujós, amb calabruix, fred i una aturada considerable del corrent elèctric. Tot això provocà retards importants i la jornada, que se preveia plàcida i plena d´emocions, fou un tant caòtica.

Algunes de les figures de l´atletisme espanyol deixaren constància del seu gran nivell, altres estaren més discrets. Allà es pogueren veure, entre altres, Ana Peleteiro, Oscar Husillos, Alvaro de Arriba, Jesús Gómez, Eusebio Cáceres, Esther Guerrero (a la fotografia de la capçalera amb el dorsal 270), Kevin López, Natalia Franco o Estela Garcia.

Però l´interès de la prova, per a nosaltres, ve de la participació de la sub 14 Júlia Peña, que finalment no va córrer ni els 500 ni els 1000 m. llisos de la seva categoria, sino que ho va fer a la prova del 1000 absoluta. El podi de la prova pareix d´un Campionat d´Espanya absolut (Esther Guerrero, Lucía Rodríguez i Natalia Franco). Na Júlia aprofità la motivació del dia, encara que les condicions no fossin les més adequades, per retallar la seva marca 4 segons. Fou la 10ª classificada (totes les que la varen precedir eren de categories molt superiors) amb 3.09.87. Amb aqquesta marca ara ocupa el lloc 18è en el rànking estatal sub 14 dels 1000 m. llisos. Enhorabona ia seguir endavant!

Share Now

Related Post