L´HORA DELS MÉS JOVES, 24.02.18

   En un cap de setmana farcit de Campionats Nacionals (Cross per clubs, Marxa en ruta, Trail, Marathó i Llançaments llargs d´hivern), l´activitat atlètica a Mallorca ha continuat.

   Les pistes del “Prínceps d´Espanya” de Palma i de la “Torre dels Enagistes” de Manacor han estat els llocs on s´han centrat les activitats.

   A Palma es disputava el Campionat de Combinades a més d´un control de diverses proves, amb una única presència del Joan Capó, Noelia Torralba (que encara no havia debutat aquesta temporada). Ha disputat els 200 m. llisos de control que ha acabat amb  la marca de 30.34 (+0.0)

   En canvi a Manacor, amb motiu del II Control de pista de la Comarca de la Part Forana, hi hem tengut una gran participació, 18 atletes, repartits entre les categories sub 8 (iniciació), sub 10 (benjamí) i sub 12 (aleví). Hem pogut d´una jornada molt agradable, de temps primaveral, fet impensable ahir mateix.

   Els sub 12 fan un atletisme més competitiu, convencional, amb resultats i classificacions, que encara no tenim.

   Avui les fèmines han participat a les proves d´1 Km. marxa, alçada, llançament de pilota de 300 grams i 60 m. llisos. Els nins han fet les mateixes proves a excepció de l´alçada que l´han canviada pel 60 m. tanques.

   Resaltem el doble triomf a la prova de marxa lograt per Victòria Sánchez i Alejandro Lozano.

   Miquel Vadell i Bartomeu Barceló han estat entre els millors a totes les proves.

   En categoria femenina, Amaral Gómez (que també s´estrenava aquesta temporada) ha estat la 3ª classificada a alçada i a 60 m. llisos. Catalina Manresa ha lograt la 2ª posició als 60 m. llisos, mentre Victòria Sánchez ha obtingut el 3er lloc a llançament de pilota. Maria Bauçà ha completat el quartet de les nostres atletes.

En aquestes jornades, els sub 8 i sub 10

fan un atletisme més lúdic i la seva participació les familiaritza amb la pista al temps que millora les seves habilitats.

   Avui han fet curses de velocitat, salt de llargada, han llançat pilota, han participat a curses de relleus amb tanques, han practicat salt d´alçada i també han fet un circuit variat amb cèrcols i una cursa final.

   Del Joan Capó hi han participat aquests atletes:

Sub 8 masculí: Joan Barceló, Francesc Peña i Martí Sánchez

Sub 8 femení: Maria Barceló i Maria Antònia Caldentey

Sub 10 masculí: Mark Sánchez, Xavier Garcia i Tomeu Nadal

Sub 10 femení: Margalida Maimó, Mariona Perelló i Marina Prohens

Share Now

Related Post