LES CURSES POPULARS DE L´ESTIU 2018

Des de que acabà, a Mallorca, la temporada de pista, han estat molt nombroses les curses populars celebrades a distintes localitats de l´illa, quasi sempre coincidint amb les festes patronals. Encara que els entrenaments reglats fan un parèntesi d´uns mesos, els atletes del club que tenien ganes i podien , han participat fins a 15 proves, totalitzant 128 participacions.

Curiosament, a cada un d´aquests mesos d´estiu hi ha hagut una cursa al nostre terme municipal. A finals de juny fou a S´Horta, més tard vengureen les   Portocolom (Milla de Sant Jaume el 25 de juliol) i Felanitx (Cursa de Sant Agustí el 24 d´agost) i enguany s´hi ha afegit la Cursa solidària de Sant Nicolau celebrada a Cas Concos a mitjan setembre. Les proves de S´Horta i Felanitx també tengueren un apartat dedicat a la marxa atlètica.

Les quatre proves del terme són les que han reunit més atletes del club, en les que, a més a més, han competit amb una camiseta reivindicativa d´una instal.lació atlètica a Felanitx.

 Però també els nostres han participat a curses celebrades a Portopetro, Muro, Cala Rajada, Binissalem, Santanyí, Artà, Cala d´Or, Es Llombards, Alcúdia, Porreres i Capdepera.

El atletes del Club Joan Capó han lograt molt bons resultats tant a les proves de córrer (25 victòries) com a les de marxar (10).

Els atletes més actius d´aquest estiu han estat:

Alex J. Durán (sub 18): Ha participat a 9 proves, amb 5 victòries

Júlia Peña (sub 14): 7 proves, 6 victòries

Catalina Albons (màster F-40): 5 proves, 4 victòries

Maria A. Caldentey (sub 8): 5 proves

Xesca Caldentey (sub 14): 5 proves

Francesc Peña (sub 8): 5 proves

Bartomeu Barceló (sub 12): 4 proves, 3 victòries

Maria Barceló Bennàssar (sub 8): 4 proves, 2 victòries

Maria Barceló Timoer (màster F-35): 4 proves, 2 victòries i dos podis absoluts i a veteranes

Mariona Perelló (sub 10): 4 proves

Tomeu Joan Perelló (sub 8): 4 proves

Maria Servera (sub 18): 3 proves i trs podis absoluts

 

 

 

 

Share Now

Related Post