JÚLIA PEÑA, SUBCAMPIONA ABSOLUTA DE 3000 M. LLISOS, 08.02.2020

CAMPIONAT IB INDIVIDUAL ABSOLUT D´HIVERN 2020

El passat dissabte 8 de febrer, en jornades dedematí i horabaixa la pista del “Príncipes” de Palma acollí una nova edició del Campionat individual absolut d´hivern d´atletisme, una competició plena de proves de molt de nivell.

La participació del Club Joan Capó fou molt curta, amb tan sols presència a dues proves. Alex J. Durán, lesionat poques hores abans de la jornada, tenia previst participar també als salt de llargada i alçada.

Però les actuacions de les dues jovenetes (totes dues de categoria sub 16) fou excel.lent. Curiosament participaren a les dues proves més llargues del programa (3000 m. llisos i 5000 m. marxa)

JÚLIA PEÑA als 3000 m. llisos, que disputava per 1ª vegada, va tenir una actuació de llibre, impecable de força i estratègia. El seu botí fou extraordinari: amb una marca de 10.38.94, amb tan sols 13 anys, obtingué el subcampionat absolut, logrà la marca mínima de participació als Campionats d´Espanya de pista coberta i a l´aire lliure del 2020 i va batre el rècord del Club Joan Capó de la distància (i ja són 42 anys d´atletisme!). Fantàstica!

XESCA CALDENTEY als 5000 m. marxa va tenir la millor actuació de sempre a una prova presidida per la seva regularitat, sense altibaixos. Quan acabà les 12 voltes i mitja havia retallat la seva marca en un minut i mig. El seu temps fou de 29.43.96 i la seva classificació fou el 6è lloc, entre 15 participants.

Totes dues demostraren un gran estat de forma de cara a les seves participacions properes a Campionats d´Espanya. Molts d´ànims i a seguir progresant!


2on CONTROL DELS JOCS ESCOLARS D´ATLETISME. INCA, 09.02.2020

I el diumenge els més joves (sub 8, sub 10 i sub 12) celebraren el seu segon control de pista. En aquesta ocasió es desplaçaren a Inca.

Són unes jornades d´atletisme bastant lúdiques, sense resultats, que pretenen el contacte amb la pista a la vegada que entrenen les habilitats dels participants mitjançant carreres llises i amb obstacles, llançaments o salts.

La participació fou tan gran que els organitzadors es varen veure un tant desbordats. El Club Joan Capó hi aportà 25 atletes, dos dels quals s´estrenaren (Clàudia Bauzà i Luca Bruneel)

Els participants del Joan Capó a la jornada foren:

Sub 8 femenines

Julieta Paweleski i Clàudia Bauzà

Sub 8 masculins

Sergi Aceituno, Luca Bruneel, Milo Casal, Àngel Fernández i Milo Saguier

Sub 10 femenines

Maria A. Barceló, Sofia Llodrà, Caterina Mestre, Faustina Paweleski, Neus Vadell, Maria Barceló B., Maria A. Caldentey i Aina Noguera

Sub 10 masculins

Martí Adrover, Joan Barceló, Joan Toni Oliver, Tomeu Joan Perelló i Francesc Peña

Sub 12 femenines

Khadija Aouaj, Mariona Perelló, Irene Silgado i Marina Prohens,

Sub 12 masculins

Tomeu Nadal

 

 

 

 

 

 

Share Now

Related Post