Jornada del 17 al 19 de Març

Senior Masculí A

CB Consell 52-51 Joan Capó

    En un moment de la temporada en la que l’equip  cerca funcionar de forma conjunta i recollint fruits de la feina feta durant aquests mesos, sorpren un poquet el mal joc realitzat durant el 2n quart, al que rebem un parcial inicial de 18-0. En atac sense posar en pràctica en cap moment allò que treballam als entrenaments i en defensa no som capaços d’aturar els 1c1 locals ni de llegir les situacions a les que eren perillosos.

    Segona part, sense un joc brillant però sí més adaptat al partit hem girat la inèrcia gràcies a un canvi defensiu que ha cortocircuitat als rivals i un poc més de dinamisme en atac, que no un joc brillant. Hem pogut arribar al final del partit amb opcions a la victòria, que no era poc, però segurament el poc control del rebot defensiu i sobretot un 5 de 13 en tirs lliures ens fa perdre el 3r partit d’aquesta fase per només 1 punt (que hauria tengut opció a pròrroga si el júnior Xisco hagués fet el seu tir final anotat uns centímetres més enrera…)

 

Senior Masculí B

Construccions  Dit i Fet 57
Manacor 54

Partit molt complicat amb un rival experimentat. Tot l’enfrontament fou anivellat. Dins el darrer quart, un motivat Alejandro “Segurola”, incitat a demostrar els seus galons, amb 3 accions continuades amb èxit, encoratjà als nostres i va fer que al final la victòria quedàs a Felanitx. Enhorabona!

 

Cad masculí A

Transports Damià Nicolau 44
Esporles 83

Tot i l’amplitud al marcador, no ens rendírem en cap moment. Partit d’un nivell molt exigent, i massa llarg al final. Ho intentàrem, però el rival feu un gran partit, podriem dir que la diferència a la taula classificatòria, quedà reflectida dins pista en molts de moments, i sobre tot, en el resultat. Ànims!

Junior femení

Sa Indioteria 65-35 websolutions mallorca
Com ve essent costum als darrers partits, varem tenir un bon començament contra un altre candidat a guanyar la lliga. Però les precipitacions en atac i la nostra gran xacra, els rebots defensius, ens van dur a una derrota molt abultada. El fet positiu: al tercer quart vàrem ser capaces de donar la cara i empatàrem el parcial.

Mini Masculí B

Joan capo inturhotel 78- sa pobla 42.

Bon partit i millora notable del joc col lectiu. Tot i el resultat, no vàrem fer un bàsquet intens a cent per cent, no obstant suficient per dominar el marcador. Com  a anècdota, triple del joan capó al darrer segon desde aprop de mig camp d aquests que surten molt de tant en tant. Baaasquett!

Junior masculi

Joan Capó 51 – Cide 45  

  No hem fet un bon partit, estones bona defensa i alguns triples salvadors. Amb aixo hem aconsseguit la victoria que ens permet tenir opcions d’estar a dalt.

Infantil Masculí A

Sa Indioteria 79 – 57Joan Capo
Partit bo, despres de la setmana atipica d’entrenaments i alguna que altre baixa. Plantant cara al millor equip de la categoria

Infantil Femení A

Bons acabats 47 andratx 45

Un  partit dificil molt dificil.
Pista molt petita plena de inperfeccions al trespol.
Dificil atacar amb ordre al no estar acostumdes al.espai reduit.
Amb uns 4 temps un amunt un avall o empetats.
A la prorrogue cabarem  el partit amb victoria per nosaltres.
Esforc de les nines durant tot el partit.
Seguim ensenyant

Share Now

Related Post