Jornada 17 al 19 febrer

Cadet Mascuí A

Sa Pobla 62 – Tansports Damià Nicolau 47

Malgrat la bona imatge a les darreres jornades, aquesta ocasió no jugàrem un bon partit.
Cert és que l’encontre prengué un camí equivocat al que és un partit de bàsquet. Massa enrenou permès a la gradaria, que acabà per descentrar a àrbits i jugadors. Enfora de seguir per aquest camí, en retrobar-mos amb el partit ja fou una mica tard. Un fet que realment no teniem preparat, però que forma part d’aquest esport, en poques ocasions per sort. Per tant, no atacàrem com calia, i encara menys no defensàrem com podem. Una llàstima tot plegat, ja que era un dels partits que podiem competir enguany. Tot i així, valorar que a pesar dels nirvis que s’arribaren a provocar dins la pista, aconseguírem sobreposar-mos a aquests fets. A aquestes edats tasca complicada.

Infantil masculí B

Ciutat de Palma 58-34

Derrota a la que ja sabiem que seria un partit complicat a una pista díficil i davant un rival molt dur i físic.

Haviem entrenat tota la setmana com atacar diverses situacions que ens podrien plantetjar els ciutadans i varem deixar de banda el sentit comú i el nostra bàsquet que si ens ha donat resultats a altres partits.
L’equip de Son Cotoner molt més físic que nosaltres i més ben plantat a la pista varen saber treure profit de la seva presió 3 vs 1 i del seu poder físic a la pintura, sobretot en el rebot ofensiu. Nosaltres molt més inoccents que de costum varem pecar de fluixos i jugarem sense ideas i sense ordre. Les nostres poques cistelles arribaven de contraatac quan podiem superar la seva presió ja que el nostra joc estàtic i el mal percentatge de tirs no ajudava a canviar el ritme del partit.

En resum; partit per oblidar i dues setmanes per treballar els punts dèbils de l’equip. El proper partit serà dia 4 de març a Felanitx davant el complicat Sant Josep UADIS.

Junior Femení

Sa Pobla 56-34 Joan Capó
El resultat mostra bàsicament l’absència de defensa de les felanitxeres durant tota la primera meitat.
Els parcials del tercer i darrer quarts varen ser més igualats però el mal ja estava fet i no vàrem tenir opcions en cap moment d’entrar en la lluita pel partit.

 

Inf masculí A

Joan Capó 77 -26 Santa Maria

Partit ressolt amb solvència, tot i que hem tengut uns minuts de relaxació al segon quart, hem aconseguit ser constants i fer una gran fein

 

Cadet Femení

Joan Capó 68 – Pla de na Tesa 35.

Partit on hem estat superiors en tot moment però que pareixia que ens conformavem amb guanyar i no haver de córrer massa, res a veure amb el partit de diumenge passat. Errades defensives massa greus que poden costar victòries als propers partits. Així i tot pincellades i minuts de bon joc i segona victòria en dos partits en aquesta nova fase

 

Infantil Femení

Sineu 38 Joan Capo bons acabats 70.
Partit tranquil, als dos primers quarts va esser rapid molt rapid pareixiem els correcaminos, moltes errades defensives o amb atac.
Els dos darrers quarts molts mes tranquils aprofitant les errades de les contraris i corregerint les nostres posicions en defensa i atac marcarem la diferencia.
Pareix que les nostres jugadores milloren rapidament sobre tot la concentracio.
Els temps de ralaxacio i de canvi de joc que teniem a cada temps ara son mes controlables menys repetitius mes curts.
Seguim ensenyant.

Share Now

Related Post