Ja comença la temporada. Fitxatges EPISODI III

Dimarts dia 30 d’agost està previst el primer entrenament de pretemporada.

Els júniors i les júniors a les 19 hores al poliesportiu.

Els provincials i autonòmiques, masculins i femenins, l’entrenament serà a les 20 hores.

Les categories cadet i infantil començaran els entrenaments el 12 de setembre a les 18 hores al poliesportiu.

Tot i encara no estar tancat el capítol de fitxatges, recordem que no tots els entrenadors han fitxat i encara hi ha dubtes en quan a alguns jugadors i jugadores, la pretemporada ja és un fet.

Sembla que avuiat suarem els excessos de les verbenes: alcohol, pepitos, perritos i hamburgueses seran història després dels entrenaments de pretemporada que comencen la setmana que ve.

Des d’aquestes pàgines retam a veure quin serà l’entrenador que farà suar més al seus jugadors

 

En el capítol de fitxatges:

 

INFANTIL

Els quatre equips infantils masculins: aquest any és destacable el nombre de jugadors infantils apuntats que ens obliga a federar 4 equips, dos de primer any i dos de segon. Tot i el gran nombre de jugadors, la qualitat abunda i serà difícil saber quin dels equips guanyarà la peculiar competició entre els equips felanitxers.

Marcel Carbonell seguirà entrenant l’equip infantil masculí de segon any, un equip que compta amb alguns figurins que si els hi treuen el suc poden aspirar a quedar dins la part alta de la classificació.

Toni Motlos, segurament ajudat per Guillem Bordoy, serà l’entrenador de l’equip infantil de Portocolom. Segur que aquest any les victòries seran més que les derrotes.

L’equip Infantil Masculí de primer any provinent del Joan Capó és un bloc format pels jugadors que l’any passat quedaren campions de Mallorca escolars a categoria masculina. Segur que a categoria federada i essent jugadors de primer any no ho tendran tan fàcil.

L’equip Infantil Masculí de primera any provinent de Sant Alfons té un bloc de sis jugadors que l’any passat varen quedar campions de Mallorca escolar a categoria mixta. Aquest equip es completarà amb jugadors de Porreres i serà entrenat per Jaume Barceló.

Ja ho veis, serà difícil saber com anirà la particular carrera entre els equips felanitxers.

Els equips infantils femenins seran un de primer any (amb jugadores que l’any passat també quedaren campiones de Mallorca escolars) i l’antre de segon, aquest entrenat per Paquita Huertas.

 

CADET

En categoria cadet hi haurà dos equips femenins i dos masculins. Un dels dos femenins, el que juga en dissabte, serà entrenat per Manoli Sierra, l’altra encara està pendent de confirmar l’entrenador.

En categoria masculina els entrenadors seran Jaume Rigo al cadet B i Miquel Nadal al cadet A.

Els quatre equips hauran de treballar ben fort per poder optar a una aceptable classificació.

 

JUNIOR

En categoria Júnior s’ha confirmat que Gaspar Noguera serà l’entrenador del júnior masculí B, amb el bloc de jugadors que l’any passat a categoria cadet quedaren tercers de lliga. L’equip Júniors A, entrenat per Tià Pereta sembla que té qualque fitxatge de qualitat pendent de confirmació.

L’equip júnior femení tot és una incògnita encara pendent de resolució.

 

SÈNIOR

Joan Philips, després de dures negociacions, ha firmat una temporada més per l’equip Unicmall, de sènior masculí. Aquest any, amb la renovació de l’entrenador i amb les provables incorporacions provinents del mercat d’estiu, aquest equip té com a objectiu el campionat de lliga.

L’equip d’autonòmica masculina l’entrenarà Toni Maimó que va haver de recórrer a les seves grans virtuts negociadores per completar el plantell de jugadors. Finalment l’equip és semblant a l’any passat i té com a objectiu entrar en la fase d’ascens.

Els equips sèniors femenins, provincial i autonòmica, val més no pronunciar-se: "tiene derecho a mantener silencio, ya que cualquier cosa dicha puede ser usada en el juicio en su contra".