INICI ENTRENAMENTS

Benvolguts jugadors/es, mares i pares del Club Bàsquet Joan Capó,

Ara mateix, complint amb la legalitat vigent, el Club té previst iniciar els entrenaments el proper dilluns dia 7 de setembre.

El mateix dia 7 capvespre realitzarem reunions per pares i mares per categories, al mateix temps que entrenaran els jugadors i jugadores. Aquests entrenaments es celebraran al Poliesportiu Toni Peña de Portocolom. Durant els següents dies vos donarem la informació de les hores per categories.

Dir-vos que els entrenaments, tot i ser un esport col·lectiu, són igual de segurs que qualsevol altre esport individual que realitza entrenaments en grup, ja que totes les activitats són realitzades com a individu. De moment i fins a nova ordre els entrenaments s’han de fer mantenint la distància de seguretat. No vos penseu que per això no podrem fer molta i bona feina, ja que podrem treballar la preparació física, la tècnica i la tàctica individual.

Comunicar-vos també que dilluns dia 31 es celebrarà una reunió entre la Federació de bàsquet de les Illes Balears i els clubs, on esperam tenir més informació per donar-vos. Per tant, a principis de la setmana pròxima vos informarem dels horaris i possibles novetats.

 

Atentament,

Directiva de la secció de bàsquet del Club Joan Capó

Share Now

Related Post