INAUGURADA LA PISTA D´ATLETISME “JOAN PONS”. FELANITX, 20.11.2021

Des del passat 13 d´octubre la pista de Felanitx ja estava activa, però fou aquest dissabte 20 de novembre, després de l´ajornament d´una setmana, quan se produí la inauguració oficial de la instal.lació atlètica que durà el nom de l´entrenador i promotor esportiu Joan Pons.

Fou una densa jornada matinal, amb molts de núvols al cel que afortunadament no impediren una celebració festiva que començà amb una jornada esportiva dirigida a les categories menors (sub 8, sub 10 i sub 12)

Un poc més d´un centenar d´atletes (46 del Club Joan Capó i la resta dels clubs At. Manacor, Total Team de Manacor i S´Arenal de Llucmajor) durant una hora i mitja (de 10 a 11.30) ens mostraren d´una manera lúdica les seves habilitats atlètiques en un recorregut de 8 proves pel que passaren tots, amb curses de velocitat, de tanques i de mig fons, llançaments de pes i de javelina, salt de llargada i un circuit psicomotriu.

A les 12 començaren els actes protocolaris, amb parlaments de Jaume Vicens (president del Club Triatló Portocolom), Biel Bennàssar (president del Club Joan Capó – Felanitx), Tomeu Maimó (direcció de les instal.lacions), Joan Pons (persona objecte de l´homenatge), Joan Aznar (regidor d´esports de l´Ajuntament de Felanitx) i Jaume Monserrat (batle de Felanitx).

També foren lliurades unes plaques de reconeixement a la seva tasca dins l´atletisme felanitxer als ex-atletes Toni Peña, Francisco Páramo i Sebastià Adrover, i a Joan Pons

Dos dels atletes més joves del club Joan Capó (Marçal Tomàs i Linda Castellanos) tallaren la cinta d´inauguració i el rector de Felanitx, Mossèn Josep Cerdà, beneí les instal.lacions.

A continuació fou destapat el rètol que a partir d´ara lluirà devora l´accès a la pista. Passades les 13 hores un refrigeri  fou el punt final d´una emotiva jornada pels amants de l´atletisme felanitxer, i en especial pel principal protagonista Joan Pons, després d´una reivindicació de més de 40 llargs anys.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share Now

Related Post