FESTA DE NADAL

EL SOPAR DE NADAL IS COMING… ??

Dia 22, divendres, al matí ens tocarà la loteria del Club, i al vespre, el “Sopar de Nadal” del club!⛄

Com sempre el farem al Parc, allà ens veurem a les 20:00! Previ encalentiment, encesa de llums de Nadal, i cançons per a l’ocasió. ?

Cada equip, de cadet per amunt, farà la seva taulada, quan més enramellada més opcions d’obtenir premis i recompense, i més festa farem! Veniu Ben mudats per a l’ocasió! ?

El sopar seran 15 euritos, hi entra el menjar i el beure durant el sopar. Picada, plat principal i dolç. Tot lo altre, d’abans i després del sopar va a títol individual ?.

Com cada any, els equips cadets, tant femení com masculí, pagaran la novatada i ens cantaran una Nadala, cada equip la seva, a veure qui se’n du més mamballetes… Si no trien cançó, se’ls assignarà una d’ofici! Disposam de Karaoke! I bé, si algú més s’anima, el micro és vostro!?

En començar les postres, “El tradicional concurs mundial d’endevinar cançons”, enguany seran molt difícils…o no..on un representant per taulada haurà d’anticipar-se a la resta per ser el guanyador!??

Després del sopar, les rifes! Només pel fet de sopar ja hi participau tots de gratis!
Com sempre molts de premis donats entre d’altres per:
5 caixes i 1/2 ?
Parc Cafè ?
Forn de Can Vica ?

I enguany, per a la disco time, “Els teus 15 minuts”. Tots els equips que vulguin podran presentar el seu dj, i disposarà dels seus 15′. Ja farem un horari segons la gent que participi. Duis les vostres cançons en CD o USB!?

Està claríssim que heu de convidar a tothom que volgueu, no és exclusiu! Amics, fans, exjugadors, jugadors, futurs jugadors, etc, tots estan més que convidats, de fet vos animam a que ho faceu! També poden fer les seves pròpies taulades, això sí, avisau-mos!
⛹?‍♀⛹?‍♂??‍♂?‍♀?‍♀??‍♀??‍♂?‍♂

Idò quedam així, al matí ens toca la grossa, i al vespre l’agafam… ?

Molts d’anys!!! I conyac!!!?

Share Now

Related Post