Els primers fitxatges de la temporada

Toni Maimó "Goet" serà el nou entrenador de l’equip de Primera Autonòmica Masculina, el Cas Vilafranquer i Andreu Lladó "Colavet" el nou entrenador del Primera Autonòmica Femenina, el Gravera Ca n’Alou, confirmant així la rumorologia existent sobre la possible permuta d’entrenadors.

"Cuando el rio suena…" S’ha confirmat la notícia de la permuta dels entrendors dels primers equips felanitxers.

Toni Maimó, després d’haver dirigit al primer equip femení durant el seu pas per Primera Nacional i per Autonòmica, passarà a ser el màxim responsable del primer equip masculí. Actualment s’està configurant la plantilla d’aquest equip i sembla que la base de l’equip serà la mateixa que l’any passat. L’intenció és comptar amb el reforç dels jugadors júniors que aquest any jugaran al grup A.

 

Andreu Lladó serà el nou entrendor del primer equip femení. Les possibles baixes per aquesta temporada obliguen a cercar recanvis per afrontar la següent temporada amb garanties d’aconseguir al manco els mèrits de l’anterior, és a dir, jugar la fase d’ascens a Nacional. Sembla que l’aportació de les jugadores júniors (campiones de lliga i del Deportes Serra la temporada anterior) serà molt important.

En referència a la resta d’equips, la directiva està fermant entrenadors. En haver-hi notícies confirmades ja vos anirem informant.

També vos demanam que voteu (al marge dret) qui considerau que hauria estat el millor entrenador pels autonòmics.