Els fitxatges de la temporada: EPISODI II

El Club ha inscrit un total de 17 equips a les oficines de la Federació, en masculí: 4 infantils, 2 cadets, 2 júniors, un sènior i un autonòmica. En femení: 2 infantils, 2 cadets, 1 júnior, un sènior i un autonòmica.

El problema és saber si hi haurà jugadors i entrenadors suficients per cubrir aquest projecte, el més ampli de la història del Club…
La tasca de fitxatges està en marxa!!

Els entrenadors:

 

En l’apartat d’entrendors bàsicament existeixen 2 tipus d’incertidumbre, en primer lloc, quins seran els entrenadors? I en segon lloc, aquests entrenadors quin equip entrenaran?

Els entrenadors confirmats per la temporada 2005_2006 són: Paquita Huertas, Maria Barceló, Manoli Sierra, Toni Maimó, Gaspar Noguera, Jaume Rigo, Marcel Carbonell, Jaume Barceló, Miquel Nadal, Tià Pereta, Andreu Lladó i Toni Motlos. Per tant, 12 dels 17 equips ja podrien tenir entrenadors. Encara s’està en negociacions amb Antònia Sunyer, Miquel S. Perelló, Pere Miquel Obrador, Joan Pons, Agustina Adrover, Maria Antònia Obrador, Sebastià Serra, César Sánchez i Joan Philips i algun entrenador més que està en la recàmara per acabar de completar la nòmina (és un dir) d’entrenadors.

 

Els equips: la problemàtica

 

El principal problema és completar la plantilla d’alguns equips femenins, què degut a les baixes, estan un poc necessitats de fitxatges. Si qualque lectora es vol apuntar…

En cadet masculí i femení tenim el problema del dia de joc; la majoria dels entrenadors són jugadors i per tant tenen el seu dia de joc el diumenge, a l’igual que les categories cadet B. Si s’acaba confirmant que no hi haurà grup el dissabte horabaixa tant en masculí com en femení es farà difícil trobar 4 voluntaris pel diumenge. Una possibilitat seria posar als cadets masculins al grup A, que sembla que hi ha plaça, així els seus partits serien el dissabte dematí.

A categoria infantil masculí hi haurà 4 equips, un d’ells a Portocolom, només de pensar-ho fa por la quantitat de jovent que s’ha apuntat aquest any.

Els provis i les provis sempre la mateixa gent, però un any més vells.

Entrenador i equip?

 

Les combinacions entrendor-equip que tenen més números de tirar endavant són:

Tià Pereta – Júnior Masculí A
Miquel Nadal – Cadet Masculí A
Marcel Carbonell – Infantil Masculí de Portocolom
Jaume Barceló – Infantil Masculí SA 93
Manoli Sierra – Cadet Femení

Totes les altres opcions no deixen de ser encara especulacions.
Les preguntes

 

Conseguirà la directiva els horaris de poliesportiu suficients per poder entrenar tota aquesta gent?
Conseguirà la directiva completar el grup d’entrenadors?

Conseguirà la directiva les jugadores que falten als equips femenins?

Conseguirà la directiva doblers suficients per afrontar aquesta ambiciosa temporada?

Conseguirà la directiva controlar que aquest vaixell de 17 equips arribi a bon port?

Conseguirà la directiva frenar la "fuga de talentos"?

Conseguirà la directiva fer de directiva i sortir del laberint?

La resposta als propers episodis…