Dissabte tothom al Guillem Timoner!

Amb ja tots els equips del Club competint (els més tardans debutàren la pasada setmana), ens arriba un d’aquells caps de setmanes que ens agraden; plens de partits amb la majoria a Felanitx.

El Sènior masculí Construccions Dit i Fet B obrirà la jornada (havent guanyat ja dimarts el seu partit ajornat a la pista del CB Campos) rebent la visita del CB Joventut de Llucmajor divendres (21:00) partit per veure les intencions dels “vells” de quedar entre els primers del Grup.

A la mateixa hora el Sènior femení Restaurant Ca’n Bernat jugarà el seu segon partit de la setmana (després d’haver jugat dimecres a Llucmajor) a la pista del Bàsquet Muro. Dos partits en 48 hores que segur que les dones sabran solventar.

Per dissabte el gruix de la jornada:

El dematí, ben prest l’Infantil masculí Netpellet B tornarà a jugar després de 3 setmanes sense fer-ho rebent la visita a Felanitx del Bàsquet Manacor (9:30), tot seguit (11:00) l’Infantil femení Ramaders Agrupats B farà el mateix davant el CB CIDE.

En acabar les nines serà el torn del Mini masculí Inturotel A i del Premini masculi que jugaran en simultani. Els primers a la pista 2 davant el Bàsquet Artà i els segons que debuten a casa a la pista 3 davant el Sant Francesc Llops d’Inca (12:30).

Dissabte com a visitant jugaran el Premini femení Fotografia Bennàssar a Montuïri (11:00) i el Mini masculí Inturotel B a Inca (11:30), dos partits per seguir aprenent.

L’horabaixa triple cita al Guillem Timoner desde les 16:30 on l’Infantil femení De Cap a Peus A rebrà la visita del CB Binissalem, partit per seguir amb la bona dinàmica de les darreres setmanes. Tot seguit (18:00) torn del Júnior masculí Ladrillerías Mallorquinas que rebrà un dels gallets del grup com és el CB Consell i per tancar el capvespre el Júnior femení Websolutions Mallorca farà el mateix també amb el CB Consell (19:30).

Diumenge més bàsquet:

El dematí a Felanitx el Cadet masculí Transports Damià Nicolau A cercarà la victòria davant el CB Capdepera a Felanitx (12:30). Un poc abans a Campos (12:00) el Cadet masculí Construcciones Hnos. López B intentarà seguir amb la bona imatge donada les darreres setmanes a la pista del lider.

El capvespre l’Infantil masculí Restaurant Es Cruce A que conta tots els seus partits per victòries visita la pista de l’Àgora a Calvià (17:00).

A la mateixa hora a Felanitx el Sènior masculí Restaurant Es Cruce A cercarà refer-se de la derrota la setmana pasada a la pròrroga amb la visita del CB Andratx.

El partit que tancarà el cap de setmana serà el del Cadet femení Bons Acabats A que visitarà la pista del complicat Bàsquet Pla (19:00).

#SomJoanCapó #123Conyac

Horari 17-18 jornada 9

Share Now

Related Post