De festa en festa

Setmana de mal temps, pluja, fred, qualque tempesta i foguerons aplaçats. Els nostres equis han guanyat quasi tots els que esteien en competició, recordam que els més petitons no jugaven, dons així les coses aquestes son les sevas cròniques:

Inf Mas A Rte Es Cruce 57-Bàsquet Artà 6

L’inici feia preveure que seria un partit per oblidar d’aquells on les coses no t’acaben de sortir de cap de les maneres, a mes es lessionava en Miquel Mateu que sumada a la den Jaon deixa l’equip amb pocs efectius, peró el segon quart l’equip ha demostrat el que sap fer, amb una agressivitat defensiva que ha deixat els rivals amb sis punts al descans. El partit ha anat morint i nosaltres amb els deures fets, l’equip es classifica per a la fase A de preferent a falte de tres jornades. A seguir treballant i recuperar als lesionat el mes aviat possible.

Sineu CB 53-Inf Fem A De cap a peus 49

Lo millor del partit, fou anar a jugar-ho. Cada minut jugat va estar ple d’incertesa i de errades doiudes davant d’un rival molt més fluix que nosaltres. Una llàstima però així és el bàsquet. Seguirem ensenyant.

Cad Fem Bons Acabats 67-Consell 39

Partit molt seriós de les nostres. Tot i tenir baixes importants, demostràrem que tenim une idees i patró, i surti qui surti l’equip funciona. En defensa milloràrem alguns aspectes, tot i que en descuidàrem d’altres, encare no hem aconseguit un psrtit de 10 defensivament, es un bon repte pendent. En atac reflectirem la feina treballada durant la setmana. Aixó es la nostre meta, de tot l’equip, intentar millorar.

Cad Mas A Trans Damià Nicolau 53-Sant Agustí B 29

Hem sortit cansats i sense concentració i gastant energies sense saber molt be perque. Comença a ser costum posar-se les piles quant hem jugat 10 minuts. Un segon quart amb un 22-9 ens ha donat una avantatge que ja no hem deixat escapar, hem controlat el partit amb bones defensas pressionants, zones i individuals a tota la pista. Molt bé per un equip que vol mes i cada dia entrena dur per demostrar-ho.

Pollença 22-Cad Mas B Construcciones Hnos López 46

Primera victòria de la segona fase en el llunyà pavelló de pollença. No hem duit el ritme del partit en cap moment i hem jugat al baix nivell dels rivals, defenses fluixes, perdues de pilota i errades molt greus de cara a cistella. Al final a base d’inercia i sentit comú hem tret un partit que havia de venir si o si cap a la vila però amb un marcador que hauria pogut ser molt més abultat.

Jún Fem Websolutions 54-Andratx 52

Partit atipic, massa coses en contra, viatges, festes i fred, condiments que no solen dur bon joc, l’equip havia entrenat en cuadro tota la setmana, i així vàrem jugar, mal joc i poca concentració, quasi sempre a remolc en el marcador, peró amb la ingenua sensació de que en qualsevol moment podriem canviar el partit, aquesta sensació, va durar fins al darrer minut, quan ja pareixiem perdudes, una fua defensiva i jugada d’estrategia amb triple inclós, va bastar per guanyar un partit efectista peró en cap cas de bon joc.

La Salle B 62-Jún Mas Ladrillerias Mallorquinas 73

Partit contra un rival que no coneixiem i que d’entrada tenia mes presencia fisica que nosaltres. El partit començà igualat amb un joc molt ràpit per part dels dos equips, al segon quart començàrem a anar per davant, essent molt agressius en defensa i corrent rapit el contraatac, peró teniem poc encert als tirs davall cistella i en els tirs lliures. Al descans anavem 35-38. Despres de passar pels vestidors el joc va seguir la mateixa tònica i començàrem a augmentar l’avantatge, i no fou fins el darrer quart quant començàrem a tenir avantatges superiors als deu punts gracies a un major encert en els tirs lliures. Al final 62-73 i una nova victòria despres de dues setmanas complicades per viatges i lesions, en els quals l’equip a seguit avançant en defensa i contraatac. Molt bona aportació de tots els jugadors especialment en defensa i destacar els 21 punts , 10 rebots i 4 pilotes robades de Gerard i els 14 punts del cadet Joan Mesquida.

Sèn Fem Rte Can Bernat 74-Llucmajor 50

Sortida fulgurant, defensa local que anula l’atac de les visitants, el marcador casi era escandalós, peró ens contagiam del joc visitant a la vegada que elles milloren en atac encaixant un parcial de 8-15. Després les coses es varen tornar posar al seu lloc, i sols va ser caminar cap al final del partit. Pur partit de tràmit jugat amb pocs efectius sèniors, peró victòria per les locals.

Esporles 35-Sèn Mas Construccions Dit I Fet 82

Elm partit començà una mique embullat, zaterràrem, i les coses començàrem afluir. Tots els jugadors aportàren, peró aixó no fou el millor. El millor de tot, es quant veus que un company teu d’equip fa una jugada de mèrit, i la resta s’alegra. Quant un company s’equivoca, i la resta l’anima, quant un jugador s’estima més regalar una cistella a ferl-la, no hi ha res que tengui mes valor a un equip. I d’aqui passar a dinar tots junts, no te preu. La veritat que necessitàvem un dia tan positiu. Tot perfecte, bé, els caragols haurien pogut ser un poc mes coents, enhorabona team, go go go!.

Udon 72-Sèn Mas Rte Es Cruce 80

Partit lento, travat i amb poca defensa, sempre per davant al marcador i amb la sensació de controlar el partit. Hem de saber marcar el ritme i mantenir-lo tot el temps, com sempre estira i arronsa per acabar guanyant un diumenge mes. Seguim creixent.

Cas Vilafranquer 91-Algaida 74

Despres d’una primera part molt fluixa a la que arribarem anar 12 punts abaix, a la segona ens posarem les piles. Canvi de defensa i un 21- 1 capgirava el marcador. D’aqui al final en Lluiset va estar inmens: 30 punts.

Com ja sabeu divendres passat haviem de fer el nostre fogueró i per inclemències del temps l’ajornaren, si no hi ha res de nou el farem el proper dimecres dia 28 aprofitant que dijouis 1 de març és festa. A veure si aquesta vegada el temps ens deixa tranquils i podem torrar i gaudir de la festa. Si encara no teniu les entrades, podeu trobar-les al Parc Cafè.

1-2-3 conyac.

Share Now

Related Post