DARRER CONTROL DE PISTA D´ESTIU. PALMA, 05/09/20

TRIOMFS ABSOLUTS ALS 1000 M. LLISOS D´ALEX J. DURÁN I JÚLIA PEÑA

El 7è (i darrer) control de pista d´estiu ens deparà mitja hora de locura pel que fa als interessos del nostre club, amb un denominador comú, els 1000 m. llisos. El balanç d´aquesta “màgica” estona, amb 4 atletes del club, foren dues victòries a les proves absoluts masculina i femenina, dos segons llocs a les curses sub 14, tres millors marques personals, un rècord del club i … un horabaixa per no oblidar!

A categoria sub 14 feren la seva primera actuació d´aquest estiu tant Catalina Manresa com Francesc Bonet. Na Catalina, després d´una magnífica actuació, es classificà 2ª, amb 3.23.94. En Francesc acabà la seva prova amb molta força i arribà també en segon lloc, amb 3.31.72 (amb una millora de més d´11 segons de la seva marca personal!)

 

 

Júlia Peña es trobà amb una cursa favorable i de molt de nivell i aprofità l´ocasió per rematar la feina amb la fantàstica marca de 3.06.80. Mai no havia corregit tan ràpid un mil!

Però el major espectacle arribà de part d´Alex J. Durán que deixà bocabadat tothom amb una salvatge cursa a l´”africana”, és a dir,  possant-se al cap davant des del primer metre. El seu ritme infernal, amb uns parcials que escarrufaven, no pogué ser seguit per ningú. Malgrat fallassin un poc les forces a la part final, tancà els 1000 m. llisos amb la galàctica marca de 2.40.02 (superant per més de 12 segons al segon classificat!). Aquest registre li suposa ser el successor, com a recordman del club, ni més ni manco, del llegendari Toni Peña (2.40.7, 15.06.85, quan encara no havia cumplit els 15 anys)

D´altra banda, la sub 14 Neus Risco va córrer els 150 m. llisos. Es classificà 6ª, 22.73 (-1.5)

Dins la categoria sub 14 masculina es disputà, per primera vegada aquesta temporada, la prova de llançament de javelina amb dos atletes del club. Bartomeu Barceló fou 4rt, amb 17.90 i n´Íker Sánchez, amb un llançament d´11.88 es classificà 5è

La gran novetat de la jornada, ara que no hi pot accedir públic, fou la transmissió del control per streaming. Enhorabona per aquesta iniciativa!

S´han acabat els controls i ara començaran diversos campionats. El primer d´ells s´ha de celebrar el proper dissabte, 12 de setembre, el Campionat de Mallorca sub 16 i sub 18 de pista d´estiu.

 

Share Now

Related Post