CROSS POPULAR ILLES MALGRATS. SANTA PONÇA, 29.11.20

JÚLIA PEÑA I CATALINA MANRESA COMENCEN LA TEMPORADA GUANYANT

Amb l´organització del Club Amistat – NovomarHotel se celebrà, al circuit de les Illes Malgrats, la 1ª prova de la Motorisa Txallenge Cross Mallorca 2020.

Es tracta d´una prova popular de cross i en ella quedà demostrat que la gent té moltes ganes de començar de bell nou. Les limitacions de places per a poder participar-hi deixaren molta gent a defora.

El Club Joan Capó hi tengué una curta (5 atletes,) però selecta (3 podis), participació.

Aquest atípic començament de temporada fou molt esperençador amb uns resultats boníssims.

La jornada començà amb la prova per a la categoria infantil, amb un recorregut de 2000 metres. Catalina Manresa dominà la prova amb gran autoritat (8.05)  i Neus Risco es classificà en 7ª posició (9.07)

Dins la categoria benjamí (800 metres) hi participà Francesc Peña i ens deixà gratament sorpresos per la seva gran actuació que li valgué per classificar-se en 3er lloc (3.07)

Júlia Peña, en categoria cadet, amb un recorregut més llarg del que fan habitualment quan comença la temporada (4000 m.) fou molt superior a totes les seves rivals (19.41)

Les actuacions dels nostres atletes acabaren amb Alex J. Durán, a la categoria júnior. Després de superar, aquestes darreres setmanes, uns problemes de salut, el recorregut de 6000 metres se li va fer llarg. Es classificà en 4rt lloc (22.40)

 

Share Now

Related Post