CRÒNIQUES SETMANALS: 6 AL 12 DE NOVEMBRE

MINI MASCULÍ B: Bàsquet Manacor 82 – 27 JC Inturotel

Debut d’un dels equips més joves del club, a una pista complicada per ser l’inici, com és la pista del Bàsquet Manacor. Nosaltres, amb algunes baixes importants, només 9 jugadors i tenint en compte que per alguns era el primer partit dins el món del bàsquet. Ens em trobat amb un contrari amb aspectes tècnics i tàctics superiors als nostres. Tot i així a excepció del 4rt quart (32-0) amb l’expulsió de 3 dels 9 jugadors hem plantat cara a un rival superior e inclús guanyant 2 dels 6 quarts. Queda molta feina per fer i treballant dia a dia aconseguirem una notòria millora.

INFANTIL FEMENÍ A: Santa Maria 21 – 81 JC De Cap A Peus

Davant un rival molt dèbil varem poder realitzar un partit ben jugat i aprofitant per introduir nous conceptes amb atac.
Seguim educant.

INFANTIL FEMENÍ B: Sóller 52 – 40 JC Ramaders Agrupats

Partit molt lluitat a partir de la segona part on l’equip solleric fou superior al segon cuart amb tots els aspectes del joc. Llavors una gran segona part ens va fer tenir oportunitats de sorprendre però el temps no va bastar. Seguim creixent

CADET FEMENÍ A: JC Bons Acabats 26 – 122 La Salle
Darrer partit de la primera volta d’aquesta fase, el rival el campió de l’any passat. Com veis, no hi va haver Massa partit. Donar l’enhorabona a les rivals. I nosaltres a intentar millorar el joc en general a la segona volta. Ànims a totes!

CADET FEMENÍ B: Joan Capó 36 – 55 Zona 5
Un partit loco, davant una defensa en zona tot el partit tancada dins zona sense cap obertura ni allargament de la defensa mes enllà de les retxes de la botella no saberem actuar. Una llàstima.
Seguim educant.

CADET MASCULÍ A: JC Transports Damià Nicolau 35 – 91 Ciutat d’Inca

Diumenge a les 9.30 era molt dematí, però no ens valen excuses, varem aguantar un quart contra el Dijous Bo, els 30 minuts restants, va faltar encert, complicitat entre els jugadors, actitut i ganes de demostrar el que aprenem cada setmana. Farem millors entrenaments, seguirem sent exigents i durs en cada acció.


CADET MASCULÍ B: JC Construcciones Hnos. López 62 – 34 Cide
Començam la segona volta al Guillem Timoner davant un rival que ens va superar clarament en el primer partit de la temporada.
Molt bé desde el primer minut, agresius en defensa i bastant encertats en atac que ens ha servit per agafar la primera gran diferència del partit, diferència que s’ha vist engrandida en el segon quart arribant al descans amb un 28-10.
A la tornada de vestidors la mateixa tònica de partit, bons atacs però més febles en defensa regalant segones oportunitats en el rebot i cistelles fàcils.
Qualque punt negatiu, no ser del tot ambiciosos quan hem vist que teniem el partit dins la butxaca i la relaxació defensa després del descans.
Al final, abultada victòria, estrena a Felanitx davant el nostre públic, injecció de moral i més ganes que mai de seguir fent feina per afrontar els següents compromisos.
#SomJoanCapó #123Conyac

JÚNIOR FEMENÍ: Bàsquet Inca 67 – 47 JC Websolutions.com

Vàrem jugar dins les terceres classificades, a ca nostra havíem perdut de 44 p. de diferència, just els resultat ja dona esperançes, idò no reflecteix el que va passar.
Molt bona sortida per part nostra,fins al min 8 del primer quart empatades i màxima igualtat, la rotació de na Paula per faltescens va afectar massa i en dos min ens varen fer un cisco,8-0 en contra. En el segon molta feina defensiva per part nostra, entre els min. 3 a 9, feim un 2-13, que ens tornà ficar al partit. Les locals tornaren trobar la sort, que a nosaltres no ens va venir de cara en tot el partit, s’ha de dir, vàrem viure proletariament de la feina i no de rentes ni ajudes, un exemple, amb la pilota robada per empatara 27, en un contraatac claríssim de na Marga ,sa col·legiada es planta ben enmig i atura amb el seu cos a sa s’hortarriina, res… un boto de mostra. En retornar al joc la igualtat en els tantejos va continuar, na Paula ,Irene i n’Aina fiol,”sa francesa” ,varen agafar el testimoni en l’anotació de na Marga i na Far,així i tot ens manteníem a distància de poder competir però no ens vàrem poder acostar, en el definitiu quart, feim sa darrera fua de voluntat,i en el min 6 ens tornam posar en un espançador 52 -47, la feina pareixia que donava fruit,però na Far és eliminada , torna al caos a l’arbitratge ,i això no ens afavoreix , n’Aina Fiol”french “rab una empesa en una entrada que acaba en un poc de caramull i charla amb sa col.legiada,això ens va “desconectar ” en atac, i a partir d’aquí, ai bé vàrem lluitar en defensa no vàrem esser capaçes de fer cap punt , un 15-0 que desvirtua totalment el marcador. Com epíleg, de molt ,aquest és el millor que hem jugat, tots els quarts entonades , fins ara, les pajares anaven per quarts, en aquest han anat per tramos de minuts,fins a tres remontades , i l’impossibilitat de sibstituir amb garanties a na Paula, és un handicap que ens marca en excés, gran partit , a la fi!!! De na Marga que va fer 17 punts. Enhorabona nines!.

JÚNIOR MASCULÍ: JC Ladrillerias Mallorquinas 70 – 61 Llucmajor

Bon partit el viscut dissabte al pavelló de Felanitx, entre dos equips que estan a la part alta de la classificació i que contà amb l’assistència de nombrós públic al qual volem agrair el suport donat a l’equip. El primer quart els atacs s’imposaren a les defenses i el Llucmajor amb un ritme alt de joc dominava lleugerament al marcador. Al segon quart el partit seguir la mateixa tònica i s’arribava al descans en 37 a 40. Al descans la consigna fou que la nostra defensa havia de ser mes agressiva per dificultar els seus atacs. I així fou, l’equip millorar en defensa en tots els aspectes, pressionant a l’home pilota, defensant millor les línies de pesada, controlant el rebot defensiu i això ens va dur a comandar en el marcador al final del 3r quart (53-45). Llavors el Llucmajor es col·loca en zona. La qual varen atacar correctament amb bona circulació de la pilota i bona pressa de decisions, i en aquests moments aconseguirem la màxima diferencia, tònica que es mantenir fins el final. Bon partit de tot l’equip que segueix millorant a mida que passen les jornades i a destacar les actuacions de Gerard en 14 punts i 19 rebots, de Toni Bennassar autor de 14 punts i de Joan Toni dirigint l’equip i autor de 13 punts (1 triple).

Enhorabona equip!!!

 

SÈNIOR MASCULÍ JOVES: JC Rest. Es Cruce 83 – CB Los Filipinos Udon

Sgona victòria consecutiva d’un equip encara en construcció, davant un club nou d’aquesta temporada Club Basquet Los Filipinos Udon. Els primers 20 minuts varen ser molt anàrquics pels dos equips, sense jugar a res en concret, anades i vengudes sense sentit i joc molt poc vistós, així i tot el Joan Capó controlava el marcador. A la mitja part hi va haver un gran canvi de joc de l’equip local, ordre, dinamisme, generositat i finalitzacions de vertigen davant un Udon molt perdut en defensa. Bons atacs, no tant bones defenses i molts llançaments de 3 punts, 30 en total. Resultat final, 83-56. Esperam seguir amb bones sensacions i ganes de millorar, podem començar a creure en quedar primers de grup.

SÈNIOR MASCULÍ VELLS: JC Construccions Dit i Fet 82 – 43 Esporles

Tot i la diferència al marcador, húmilment, no fou un dels nostres millors partits. Massa pèrdues i joc travat en ocasions. Malgrat això, la constància en el joc, i un bon ritme ens dugueren a aconseguir 80 punts. El rival, un equip jove que lluità els 40 minuts, fet d’alabar.

Share Now

Related Post