CRÒNIQUES SETMANALS: 30 D’OCTUBRE AL 5 DE NOVEMBRE

CADET MASCULÍ A: JC Restaurant Es Cruce 53 – 2 Portocristo
Partit sense color on els nostres han demostrat un nivell de joc més consolidat que el rival, jugant sense bot la major part del partit. Seguirem treballant!


CADET MASCULÍ B: JC Construcciones Hnos. López 47 – 51 CB Jovent Llucmajor
Tornàvem a Felanitx després de la èpica victòria de la pasada setmana amb ganes de seguir donant llenya davant un Llucmajor que ha hagut de suar per endur-se’n el partit del Guillem Timoner.
Molt enxufats desde el primer atac però fluixets en defensa hem duit el partit a un primer tanteig on cap del dos equips aconseguia grans avantatges per desferrar-se del rival.
Guanyant el primer quart però regalant el segon hem arribat al descans per davall en el marcador. A la tornada, una altra sortida en trompa dels nins ens ha fet tornar posar per davant en el marcador però no ha estat suficient com per desferrar el Llucmajor.
Al darrer quart no hem vist cistella amb tanta facilitat i en el darrer minut; males selecions de tir nostres, pèrdues de pilota i dos atacs ràpids dels visitant han fet que la victòria fos d’ells.
Molt contents d’aquests nins que milloren setmana a setmana i donen molts de motius per creure de cara al futur.
#123Conyac #SomJoanCapó

JÚNIOR FEMENÍ: Llucmajor 62 – 28 JC Websolutions.com

Pareixia que no el jugaríem a nes partit,per mor d’una fortíssima tormenta de llamps i brusca,però cinc minuts abans de s’hora va escampar ,no va escampar sa pressa dels col.legiats, que pareixia que ja havien fet plans de partir d’hora, sa frissor desllueix molt la seva feina, les de Lluchmajor ,més grosses fisicament ,ens oferiren un repte nou aquesta temporada ,una zona roquera, ja ens costà contra el binissalem una defensa d’ajudes i aquí ,ens colapsà l’atac en el primer quart no trobavem el camí d’anotar ,i quan aconseguíem atacar, no ens va acompanyar l’encert ni el reglament, els nirvis ens feien fallar també en els tirs lliure, que eren poquets ,ja que es pitar va esser poc emprat ,en els dos equips …és vera ,però noltros duiem ses de perdre qmb la nostra desavantatge física, el desencert en atac contagià la nostra defensa , amb aquest brou ,s’arròs a nes mig temps era de 41-18. En retornar al joc, la nostra intensitat defensiva va canviar per bé,amb això va millorar també el nostre atac, encara així fèrem “fallos” en defensa que no ens deixaren canviar del tot la dinàmica , gonyam el parcial al tercer quart, però no basta per començar a recuperar-nos en el marcador, en els tirs lliures seguírem igual ,tan sols 11-2, però el més sistemàtic i enigmàtic, és que rebent més o manco igual quantitat de faltes ,les locals varen anar 27 vegades als tirs lliures,que no vol dir que ho haguessim fet millor ,vist els nostres percentatges, però si que aprop de l’aro local era terra sens llei,i això ens va fer molt de mal, però sa llàstima és no haver començat a defensar ja des de es principi, ses coses no haguessinestat igual, lo bo…és que varem reaccionar i treure s’orgull.

JÚNIOR MASCULÍ:

JC Ladrillerias Mallorquinas 70 – 61 Manacor

Partit jugat entre setmana, en dimarts contra els nostres veïnats manacorins. A priori nosaltres érem favorits pels resultats obtinguts en partits anteriors, però l’equip manacorí va venir amb el reforç de 4 cadets ( un d’ells integrant de la selecció balear) i així les forces inicials quedaven mes equilibrades. I així va ser un partit igualat en lleures avantatges per part nostre.

Els punts nostres venien de part de varis jugadors de l’equip gracies a una bona lectura del joc, cosa que de cada vegada feim millor i els seus punts venien principalment d’un jugador (que arriba fins als 33). Al tercer quart aconseguirem la primera avantatge important de 12 punts (42- 30) que fou reduïda pels manacorins. Però al 4rt amb els dos equips anant per la victòria, el nostre joc en estàtic fou molt efectiu i ens dugué a una nova victòria. A destacar les actuacions de Toni Bennasar en 14 punts, Blahi en 10 punts ( 1 triple), Gerard en 10 punts i 21 rebots, i Guillem Bordoy en 18 punts, ( 8 de 9 en tirs lliures).

Santa Maria 32 – 57 JC Ladrillerias Mallorquinas

Mentres a l’exterior no deixava de ploure, dins el pavelló de Santa Maria disputàvem el segon partit de la setmana. Per a nosaltres es tractava d’un partit en que havíem de guanyar per seguir aspirant a seguir els llocs capdavanters a la classificació. Els jugadors això ho varen entendre i al nostre habitual bon joc d’atac amb bona execució de moviments i bona pressa de decisions i afegirem una defensa en individual mes agressiva que de costum. Les dues circumstàncies feren possible que dominéssim clarament el partit des de l’inici, aconseguint augmentar la diferencia a mida que passaven els minuts ( els descans 17 -26) i fou en el tercer quart on rompérem el partit en diferencies superiors als 20 punt. I el quart quart seguirem amb les mateixes ganes i concentració fins al final. Partit molt complert en el que l’equip feu el millor partit en defensa de tots els jugats fins ara i que demostrà que estem preparats per afrontar els propers i decisius partits contra els equips que lluitarem pels primers llocs de la classificació. A destacar les actuacions de Blahi en 12 punts, de Gerard en 10 punts i 11 rebots, Guillem Bordoy en 10 punts i del cadet Pere Antoni Bosch en 8 punts ( 2 triples) i 3 pilotes robades.

EMPRESES VELLS: JC Cas Vilafranquer 79 – 71 Rte. Violin

Partit d’alta efectivitat anotadora amb constants triples per part d’ambdós equips. Sols el domini sota cistelles dels nostres pivots a la segona part va fer decantar lentament el marcador a favor nostre destacant en Damià i en Sacares molt efectius amb 16 i 11 punts

Share Now

Related Post