Cròniques Setmanals: 29 a 1 d’Octubre

Mini Masculí: Copa Aon – Grup 1

Cap de setmana intens pels nostres minis, on han jugat 3 partits en dos dies. Començàrem l’aventura, i després de guanyar amb fermesa els dos primers partits contra uns rivals més fluixos arribàrem a semifinal de grup contra un Bàsquet Petra que havia fet el mateix als seus respectius partits, després d’una pròrroga els petrers aconseguien superar al nostre equip, on precipitacions i nervis no han ajudat.
Tancam un cap de setmana ple de bàsquet que de segur haurà donat els seus fruits, ja que tenim un equip amb molt de marge de millora i tota una temporada per endavant. Amb ganes de que comenci lo bo.

Mini A 69-18 Son Servera
Mini A 83-32 B.Manacor B
Mini A 66-73 B.Petra

 

Cadet femení: Sa Indioteria 42 – 36 JC Bons Acabats

Primer partit de la temporada, a les 9:00 a Palma, del matí!….
Partit típic de pretemporada, moltes imprecisions per part dels dos equips. Tant en el joc com en l’encert. Al final les rivals jugaren millors les darreres possessions, fent-se amb la victòria.
Molt d’esforç de les nostres, sabent en que necessitam millorar, ànims!

 

Júnior femení: Bahia 128 – Joan Capó 21

Bona cosa començar davant les millors juniors de les balears, entre els 5 millors equips fem de totes les categories balears, si no bastava , l’equip junior nostre ,curtet d’efectius i ben joves ,ja que casi totes son de primer any, amb l’ajuda de també jovenetes cadets sens experiència en aquestes festes, idò poques coses podíem fer ,més que lluitar i aguantar sa calabruixada amb la cara alta i molt d’orgull ,les juniors varen jugar al màxim de les seves possibilitats actuals , i el més important durant tot el partit ,al mateix ritme i sens desfallir.
La superioritat local ,tan física, tècnica i tàctica, era clara ,en canvi nosaltres oposarem ,un desgast físic, en defensa i atac ,ja que tots els 1×1, i traps de les contraries costaven de lluitar , per el handicap d’estatura i força, les petites es contagiaren de la nostra lluita i orgull, i fins hi tot na Marieta Garrido, cadet de primer any ,que fa sols un any que juga ,convidada a aquets toros,ho va fer a un nivell més s que aceptable, bueno sa nota simpàtica ,va esser que durant 11 segons , anavem per davant en el marcador 0-2, no sé si vàrem tenir temps de fer sa foto, però en general ses sensacions varen esser bones.

 

Júnior Masculí: Llucmajor 68 – 53 Joan Capó
Aquest dissabte començarem la lliga a fora camp contra el Llucmajor i la victòria es queda allà. Fou un partit en que el Llucmajor sempre anar per davant en petites avantatges en el marcador, al final del primer quart el marcador era de 19 a 12, descans era de 38 a 26. Nosaltres defensàvem correctament però en atac ens falta encert i això no es permetia ajustar mes el marcador. Al 3rquart començaren a controlar el partit però no fou suficient per posar-nos per davant (42 -37). I al darrer quart ells es posaren en zona fet que va dificulta el nostre joc d’atac i amb un parell de ràpids contraatacs romperen el partit. Als minuts finals ho tornarem fer millor però  ja era molt difícil lluitar per la victòria. Els jugadors ho donaren tot, feren tot el que poderen i això ja es una victòria. I segur que si seguim en aquesta línia creixerem com equip ja qu
e els jugadors milloren la seva forma cada dia que passa.

Share Now

Related Post