CRÒNIQUES SETMANALS: 20 al 26 DE NOVEMBRE

PREMINI FEMENÍ: Montuïri  –  JC Fotografia Bennàssar
El millor que té aquest equip és que totes les jugadores són molt generoses amb l’esforç i no escatimen en correr tant per defensar com per atacar. 57 pilotes robades i fins a 94 llançaments a cistella són dos exemples de la intensitat a la que juguen.

PREMINI MASCULÍ: Joan Capó  –  San Francesc

Ens ha costat arrancar el partit, pero un cop fet, hem tengut la ventatge a favor. Bon partit dels jugadors destacant un ‘alley up’ den Martí cap a nen Francesc! Amb un equip tan feiner, es fàcil millorar cada setmana!

MINI MASCULÍ A: JC Inturotel 63 – 13 Bàsquet Artà

Bon partit en línies generals dels nostres minis, que malgrat sortir a jugar de manera accelerada amb moltes precipitacions i perdues de pilota, hem aconseguit amb el pas dels quarts marcar el ritme que més ens convenia, sense donar opció al rival, ja que l’anotació ha estat elevadíssima (151 punts al final del partit). Cal, però, treballar més desde la defensa i aconseguir baixar el registre de punts en contra.

MINI MASCULÍ B: Inca 32 – 47 JC Inturotel

Veníem d’una setmana de bons entrenaments, millorant el joc. I avui ens tocava anar a Inca. Un partit molt diferent d’allò vist fins ara. Bon joc en equip i una bona defensa que ens han donat la victòria. Així i tot, tenim el 4rt quart que encara no controlam, mala defensa i poques opcions d’atac! Anam treballant i s’ha vist una millora respecte al primer partit. Seguirem fent feina amb aspectes que ens falten i millorar dia rera dia!

INFANTIL FEMENÍ A: JC De Cap A Peus 82 – 32 Binissalem

Molt bon partit d’aquestes nines davant un equip que tenia una major presencia fisica que noltros. Pero el basquet es un tema de actitud, de morer-se rapid en defensa i atac de forma correcta i d’ajudar-se unes a les altres i amb aixo nosaltres ho ferem molt be. Molt bones accions defensives que ens permetien aconsseguir punts facils. Ens dugueren al descans amb un resultat de 50 a 24. El 3r i 4rt quart seguirem jugant amb moltes ganes i encert fins al final. Bon partit d’aquest equip que cada dia que passa ho fa millor. Enhorabona nines!!

INFANTIL FEMENÍ B: JC Ramaders Agrupats 71 – 55 Cide

Gran partit de les joves felanitxeres devant un rival directe per la tercera posició on el partit ha estat molt molt dur, molta igualtat al segon quart però, una estirada a la derrera part fa que a falta de 2min ens posessim 20 adalt. Seguim creixent!

INFANTIL MASCULÍ A: Àgora Portals 4 – 55 JC Rest. Es Cruce
Partit desanivellat contra un rival de la part baixa de la classificació, on tot i no estar al nostre nivell hem tengut pinzellades de bon joc, ja que tenim un gran potencial ofensiu. Dues setmanes de descans per seguir polint cosetes i tornar a la competició amb les ganes de bàsquet que tenim.

INFANTIL MASCULÍ B: JC Netpellet 37 – 70 Manacor

Partit molt intens tot i que amb les dues primeres parts molt desconcertants, ja que l’equip de Manacor va començar molt fort i nosaltres una mica nerviosos i molt descontrolats. Però quan van arribar els dos últims temps el nostre jugadors van reaccionar positivament i vam poder gaudir de joc en equip, una forta defensa, contraatac, bloquejos indirectes però amb molt desencert en el tir a cistella, que això va ser el que ens va portar a la gran diferència en el marcador. Però l’equip segueix creixent i fent-mes fort, de manera que estic segura que aviat arribés el seu moment. Anims Nins!!

CADET FEMENÍ A: Bàsquet Pla 58 – 50 JC Bons Acabats
Partit novament en diumenge horabaixa de tardet. Les temperatures eren baixes, però a fora de la pista, a dins, molta tensió i partit vibrant.
Sortírem molt mentalitzades en fer un bon partit, i des del bot inicial ens ficàrem de ple en lluitar continuament. A l’inici dominàrem el marcador, per acabar al descans gairebé igualats. El cansament anà fent acte de presència, i poc a poquet el rival ens anava agafant certa distància.
Però seguírem insistint fins al final, encara que no fou suficient per la victòria. A seguir entrenant toca!

CADET MASCULÍ A: JC Transports Damià Nicolau 65 – 77 Capdepera

Després d’un segon quart de 24 a 12, hem sortit a la segona part com si ho tenguèssim tot fet. No estam avesats a lluitar cada pilota com si fos sa darrera i ens ha costat el partit. Molt content de molt bons minuts, si seguim així serà fàcil millorar. El darrer quart amb un 15 a 31, i 9 de 24 en lliures, ens ha estat massa per poder tombar un equip que a casa seva no ens va deixar ni competir.


CADET MASCULÍ B: Campos 76 – 31 JC Construcciones Hnos. López
Tocava visitar la pista del lider del grup, equip que contava tots els seus partits per victòries i abultades.
Un primer inici incert dels dos equips ha estat contrarestat per un vendaval ofensiu dels campaners que han posat unes primeres distàncies en el marcador que ja serien massa feixugues per els nostres nins.
La resta de partit hem anat remolc d’un Campos que no ha tengut pietat en cap moment i que ens ha superat físic i tàcticament.
Tràmit superat i a pensar en el següent partit a Felanitx davant un rival directa com és l’Artà.

#SomJoanCapó

JÚNIOR FEMENÍ: JC Websolutions.com 55 – 52 Consell

Després.de dos partits ,amb una clara millora en el joc , a la fi arriba la victòria!, s’havia de posar davant això si, un rival de la nostra mateixa identitat, dins aquesta gabia de fieres que és la nostra lliga dissabte era la primera oportunitat, i ho vàrem fer. El partit sempre ha estat marcat per una certa igualtat, si be en el principi ,un gran començar de na Far, ens donava comodes avantatges, en l’anotació va aparèixer la seva nemesi, la jugador n.7 visitant ,donava réplica fins al punt ,de quasi monopolitzar l’anotació de les del raiguer, fins a que amb un canvi de defensa, no vàrem minimitzar un poc aquest problema, vàrem anar a remolc en el marcador ,en els tres darrers quarts ,les visitants recurriren a la denostada zona per canviar la seva sort, aqui vàrem necessitar la feina de les possibles tiradores , les Martes lluiren en aquestes feines , i en els tirs lliures , el conjunt va estar més bé que mai, en els moments decisius ,quan ja es ven tot a nes mercat, l’encert i la sang freda de na Paula ens dona la clau d’aquesta porta ,fins ara embarrada amb pany i ferro. La victòria, si ha estat avui, i avui ha lluit unes persones, perquè l’esport té aquestes grandeses i miseries, és mèrit de tot l’equip ,i una continuació dels altres partits ,amb les seves glories i dramas, però ha estat avui perquè així tocava, i és merit de totes les cadets que cada setmana ens ajuden, amb una altruista voluntat de jugar i fer de pilars a aquest curtet equip junior, de totes …de fins i tot ,ses no han jugat, és el mèrit d’aquesta petita festa de dissabte.

JÚNIOR MASCULÍ: JC Ladrillerias Mallorquinas 58 – 60 Consell

Partit clau on els dos equips ens jugàvem poder quedar dins els tres primers, que te com a premi jugar en un grup de més nivell durant la segona fase. Els jugadors nostres eren molt conscients del fet i volien estar el més amunt possible a la segona fase. Havien entrenat molt bé durant la setmana i vàrem encarar el partit en la millor de les intencions. Al començament els dos equips en individual i equilibri en el marcador amb un Gerard anotant amb molta facilitat aprop de cistella. Al segon quart ells varen començar a manar en el marcador fins que nosaltres canviarem la defensa a zona i de nou el marcador es va igualar ( 31- 32 al descans). Al 3r quart amb la nostra defensa funcionant i amb un parell de ràpids contraatacs aconseguirem la màxima diferencia al marcador ( 52 a 43). Teníem el partit de cara i pareixia que ben encarrilat però la 5è falta d’en Joan Toni, que estava fent un molt bon partit, ens va començar a posar nerviosos i un parell d’errades defensives juntament amb un canvi de defensa a zona per part del Consell, van fer que no anotéssim en tanta facilitat i al partit es va igualar (56-58 al minut 38) Llavors varen tornar defensar millor però en atac no fórem capaços de mourer-nos correctament i amb això s’acabaren les nostres opcions de guanyar el partit. Fou un partit molt emocionant en el que destacaren la implicació de l’equip i les actuacions de Gerard en 17 punts, 11 rebots, Joan Toni amb 15 punts i Blahi que agafa 12 rebots. Animar l’equip a seguir endavant i que aprofitin el que ara vindrà per seguir millorant.

SÈNIOR FEMENÍ: Llucmajor 51 – 66 JC Rest. Can Bernat
Partit aplaçat per cortesia, la sempre dificil pista de lluchmajor té un mal adaptar-se , vàrem fer l’escalfament ordinari ,però en començar el partit, va parèixer que ens havien posat un celofan a l’aro on noltros tiràvem, un continu degoteig de “fallos”, no tan en la selecció de tir, eren més de “mala sort”, fins i tot enbels tirs lliures , tant era sa feta ,que a falta d’un min. per acabar es quart sols havíem anotat 3 punts, en els segon a la fi canviaren les coses en atac, la nostra defensa, que fins a aquest moment ,havia estat la nostra balsa, encara va millorar i això ens donar ales en atac ,en aquest quart vàrem anotar 30punts i ja ens posàrem per davant, en el tercer les coses varen seguir el que pareixia el ritme de joc lògic, les diferències a nostra favor arribaren als 25 punts, amb la mateixa tònica en defensa, encara que en atac a vegades precipitades, en el darrer les locals tiraren d’orgull ,una pressió poc sancionada i la continuació de la nostra precipitacio, va donar un parcial de 13-9 ,que maquillava un poc el marcador. Destacar que en els tres darrers quarts sols vàrem fallar 1 sol tir lliure,1 de 14, i que la mala sort ,tot i tenir especialistes ,va continuar tot el partit en els tirs de tres , que no en vàrem anotar cap,res… papereta solventada, amb un partit amb dos quarts bons i dos de dolents, s’ha de patir!

SÈNIOR FEMENÍ: Bàsquet Muro 32 – 67 JC Rest. Can Bernat
De bell nou ,partit en divendres ,enmig d’una espesa setmana de basquet, a una pista de parquet de fusta ,que cansa moltíssim, amb cansament acaramullat, amb sols 9 jugadores , i mitja pista amb molt poca llum, però poca de veres, aquets ingredients , fan un partit que com a mínim ,podem catalogar de raro, ja desde el principi l’encert en el tir no va esser una de les nostres virtuds, això si ,el rebot i la quantitat de pilotes que robàvem en feia anar sempre per davant en el marcador, aixi com les contraries aplicaven una certa duresa en el contacte ,especialment enmig de la pista, que ens feia perdre pilotes i anar moltes vegades a nes tirs lliures, d’alla sí! Estavem inmaculades, amb un molt alt encert, durant els dos primera quarts aquestes varen esser les tòniques del partit, en el tercer les locals ja es començaren a posar en zona, així hi tot ,en les seves trancisions defensives ,aplicaven la mateixa màxima de ficar ma i cos, ara bé ,ja es frisava d’acabar i nobes pitaven aquets contactes ,fins al punt que sols tirarem 6 tirs lliures en dos quarts, tot i això ,la nostra avantatges anava pujant ,però més tira tira del que damunt els papers havia d’esser, culpables també noltros ,amb un percentatges de tir exterior ,que rossaven sa rialla, especialment en els 6 primers min. del darrer quart, tirs no mal seleccionats , però si faltava s’encert ,ara be ,tirar a s’aro de s’ombra, era difícil, ja que en passar mig camp es notava , bueno no podem dir que fos motiu ,però no ajudava. En resum ,partit de tràmit, gonyat però no disfrutat, que hagués pogut servir per donar ritme a jugadores que no estan encara en bona dinàmica, però la setmana que ve ,ja vendran els examens més reals.

SÈNIOR MASCULÍ JOVES: JC Rest. Es Cruce 66 – 64 Andrat

Sènior masculí jove restaurant El Cruce ha guanyat de dos 66 a 64 contra un Andratx lluitador. Hem començat marcant el ritme 18-8 i mostrant el nostra potencial ofensiu i una capacitat defensiva altíssima. Però com que som socis de la “llei del mínim esforç” hem deixat remontar: un 16-20, 12-13 i 10-15 ens han duit a la pròrroga on hem acabat guanyant 10-8. És hora de reflexionar i demostrat l’equip que som quart a quart. La victòria queda a casa i podem seguir pensant en quedar entre els 3 primers d’aquesta difícil volta.

SÈNIOR MASCULÍ VELLS: Campos 70 – 76 JC Construccions Dit i Fet

Partit aplaçat jugat en dimarts. Un rival molt complicat. Un bon inici per part nostre ens donà avantatges clares, tot i així el rival fou insistent, i lluità fins als darrers moments.
De noltros, novament destacar l’esperit competitiu i l’aportació del bloc en conjunt, sempre funcionant com un grup sòlid.

SÈNIOR MASCULÍ VELLS: JC Construccions Dit i Fet 78 – 82 Llucmajor

El partit fou disputadíssim, d’un alt nivell esportiu. L’equip rival ens posà les coses molt difícils, i gairebé sempre nosaltres anàrem a remolc. Parcials a favor i en contra continuats, sense mai ningú arribar a controlar-ho. La veritat és que és un grup molt igualat, on qualsevol por guanyar o perdre amb qualsevol. Seguírem donant guerra!

EMPRESES JOVES: Noah’s Moyà 65 – 23 JC Parc Cafè

Partit sense historia a Artà, seguim amb moltes baixes i poca cosa varem fer davant un equip que no es d’aquesta competició. Al descans ens anàrem completament d’un partit que cap dels nostres pareixia que volgués jugar i passarem de només anar un parell de cistelles per davall a un marcador impactant. Destacar els 13 punts d’en Pedro Mascaró.

EMPRESES VELLS: JC Cas Vilafranquer 83 – 67 Son Servera

Partit rodó contra un rival directe pel lideratge de la lliga. Extraordinari encert als tirs lliures 27 de 35 i molta seguretat i serietat en el joc amb només 8 pilotes perdudes en tot el partit

Share Now

Related Post