CRÒNIQUES SETMANALS: 2 AL 8 D’OCTUBRE

CADET FEMENÍ A: JC Bons Acabats 42 – 65 Bàsquet Pla
Fins al tercer quart les nostres estàren dins el partit, però encara ens falten hàbits més desenvolupats tant en defensa com en atac. L’objectiu està clar, seguir treballant per sentir-mos més còmodes dins pista, i més atentes. FORÇA!

CADET FEMENÍ B: Zona 5 57 – 48 Joan Capó
Tot i fer un inici de partit una mica desastros, aconseguírem ficar-mos de ple en la lluita per la victòria. Així com varen transcórrer els minuts, i gràcies a molta activitat en defensa, arribàrem als darrers minuts empatades. Al final, millors eleccions rivals, i algunes concessions massa fàcils no ens deixaren guanyar el partit. Bon partit!

JÚNIOR FEMENÍ: Consell 70 – 66 JC Websolutions.com
Després de dos partits en forma de correctius ,anàrem a jugar, al raiger ,en concret a Consell, allà ,un poc tocades de moral per haver lluitat contra aquestos mefistofens, no vàrem encalentir amb la tensió necessaria,un poc apagades i així va esser el nostre començament, la pressió local ens desborda i en atac un cumuls d’errors, ens posa en un poc enoratjador 21-4, sa veritat era que no hi havia aquesta diferència i en tornar albjoc ,en el segon quart,s’assinto va començar a canviar ,vàrem treure ses ungles en defensa, en atac sa pressió local deixà d’esser un problema,amb una millor col.locació tàctica, i na Maria far… va despertar del somnis com na” Blanca nieves” i va començar a anotar de bon de veres, ella com l’au Phenix poc a poc arrastrà a ses seves companyes ,en una carrera per agafar a ses de Consell, la direcció de na Paula i na Marta M. ,va acabar de donar tranquil·litat al grup , en defensa vàrem començar a recuperar balons i especialment, a controlar el rebot com no havia passat abans, la gran lacra ,que lastrava les nostrs il.lusions ,eren els tirs lliures ,on feiem aigua de per tot amb tan sols un 20%,i …dissabte en vàrem tirar molts, perquè en va pitar moltes de faltes! Per tothom!, en el tercer quart ja les teniem a tir ,les mateixes dinàmiques, i va venirl’empat a 47-47, però les faltes també afectaren a la nostra rotació, la necessitat de protegir a les jugadores ,provoca qalque vegada alguns canvis que ens marcaren en el marcador,en un d’aquets impas de temps, encaixam un parcial que ens torna posar 10 abaix ,ja faltaven sols 3min, però encara vàrem intentar-ho amb una bona pressió defensiva ,però no va bastar l’encert en atac apart d’un il.usinant triple al final , per tapar dues vegades que ens superaren en la treta de fons, 70-66 final ,resultat agre ,perquè pagàremb amb escreix la situació inicial de trauma,i dolç perquè vàrem lluitar de valent , amb coratge i no baixant el cap en cap dels tres darrers quarts, enhorabona!

 

Share Now

Related Post