CRÒNIQUES SETMANALS: 16 AL 22 D’OCTUBRE

CADET FEMENÍ A: Manacor 48 – 44 JC Bons Acabats
Partit molt lluitat sense premi final. Molt d’esforç de part de les nostres, no reflectit en l’anotació. Fins a les darreres possessions no es decidí el guanyador. Cal continuar treballant i lluitant per seguir amb la millora, ànims nines!

CADET MASCULÍ: JC Transports Damià Nicolau 22 – La Salle 122

Contrast d’emocions en una jornada on el Transports Damià Nicolau es trobava amb un La Salle d’allò més potent. L’ex club de l’entrenador del Joan Capó venia a donar guerra i així ha estat. Els joves Cadets locals, han estat molt forts mentalment, amb orgull i respecte han jugat els 40 minuts sense mirar el marcador, sense baixar els braços i jugant de tu a tu a un poderós conjunt amb 4 joves de la Sel·lecció Balear i 6 a la pre-Sel·lecció. Sobren les paraules i els punts, 22-122. Els joves de Felanitx han demostrat, caràcter i ganes de millorar i aprendre d’un dels equips que, segurament, lluitarà pel campionat de Balears. Seguim millorant i podem estar orgullosos de comptar amb aquests jugadors al club. 

JÚNIOR MASCULÍ: JC Ladrillerias Mallorquinas 59 – 43 Llosetina

Bon partit el disputat pels juniors. Partit dominat desde el principi en tots els aspectes. Amb una defensa consistent i bona resposta davant la zona que ells ens varen plantejar. Davant la seva zona varem fer una bona circulació de pilota i els jugadors  varem saber elegir els tirs que convenia tirar, fet que ens va peremtre millorar l’encert en comparació en partits anteriors. A destacar la bona direcció de l’equip per part d’en Xavi, molt bon partit d’en Blahi en anotació i encert amb 17 punts ( 2 triples) i d’en Gerad dominant dins la zona, en 12 rebots i 9 punts. Enhorabona equip!!

 

JÚNIOR FEMENÍ: La Salle 101 – 41 JC WebsolutionsMallorca.com
 A ses juniors les toca per decisió gubernaventiva, un via cricis personal fora de temps, i a la salle tocava sa tercera estació, i ja d’un principi les de ciutat mossegaven amb una press molt intensa ,que noltros encara fresques vàrem superar ,i a pocs minuts de començar el marcador era un 8-6,que donava uns certs ànims,però elles varen tenir una marxa més ,i en el contacte directe un parell de cops a la cara ,com a simil de la boxa ens varen deixar ko, i a partir d’aqui en el primer i segon quart ,vàrem perdre moltes pilotes , i fallar en la finalització, elles corrien es contraatac,i noltros no arribàvem, en el tercer vàrem reaccionar i ,la defensa va millorar un poc i amb ella un millor atac, un parcial en aquest quart de 22-19 ,donava una imatge del que noltros podíem dar quan veres som competitives, en el quart ja un poc cansades tornàrem al torrent que feia la salle ,sens patos ni careta.
 Destacar que en el tercer quart ,mostràvem un poc el nostra potencial, la nostra defensa fou tova ,condicionada per la situació ,on envers de treure el caràcter ,ens vàrem encollir un poc, destacar la gran feina de Paula ,que es va menjar casi tot el partit ,fent un desgast físic al nivell d’Heracles.
 Res…aquest via cricis acabara quan menjem panades ,i després pareixerà unes vacances!!…de pascua
SÈNIOR FEMENÍ: EU Moll 33 – 52 JC Rest. Can Bernat
 Pareix que les seniors enguany , patim de diesel, però dels antics, d’aquells que els costava combustionar bé ,fins passat ja un poc de camí, no feim fum…però casi , aquesta vegada la “pajara” inicial va esser desde els tirs lliures, en el primer quart els 8 primers ,tots fallats, així hi tot ,vàrem competir desde es principi ,no haguent de superar un parcial en contra com esporles, en atac superavem la pressió sens problemes, però donava un joc precipitat ,d’ aquí ve ,que no fessim més punts, en defensa alternàrm ,home ,zona i press, la zona en elnsegon quart va disoldre el handicap del no brillant encert en atac, en el tercer la.press va rompre el partit aixugant l’atac de les pollencines,en el férem rotacions per provar sinergies entre jugadores i elnjoc es tornar igualar un poc.
 Conclusió: se al.lotes locals foren dures e intenses,molt dures ,però no foren arguments que puguin aturar-nos per ara, la precipitació en atac ens descentrà un poc ,lo bo…sa pressió nostra , dolent…sa rotació ,que encara no esta ben pensada, que tenim per sort moltes jugadores , en diferents estats de joc i entrenament i el grup no està cohesionat, com a un pretemporada, i aquets partits serveixen per provar i rodar. El partit de diumenge que ve ja no serà igual ,ve el.tot poderós Santanyi , amb un trident nou de trinca, arrassant per on passa , noltros serem sa primera tallada que tindrà ós i tenrum, estant ells a tope de preparació i nosaltres un poc més enderrerides, encara és pot veure un gran partit, necessitarem un poquet de sort,pero tenim una setmana de feina per endavant i molt d’orgull!!!!, veniu si voleu gaudir d’un bon derby!

 

SÈNIOR MASCULÍ JOVES: JC Es Cruze 45 – 75 Esporles B.C.
Dia 17 d’octubre del 2017, l’equip Sènior Masculí Jove Restaurant Es Cruce, va acabar de confeccionar la seva plantilla. Amb poc temps per posar la roda en marxa, l’equip local va demostrar estar centrat, preparat i convençut de que les coses bones arribarien a força de ser constants. Un Esporles treballat, amb jugadors físicament superiors i defensa rocosa, va guanyar cada quart deixant sense opcions a l’equip Es Cruce. “L’equip està per fer, duim poques hores de construcció, les defenses no estan consolidades i la fluïdesa en atac encara no es veu, tenc una plantilla ambiciosa i amb ganes de donar guerra, milloram a marxes forçades” vàren ser paraules de l’entrenador local al finalitzar el partit.

 

SÈNIOR MASCULÍ VELLS: JC Construccions Dit i Fet 85 – 77 Viubàsquet Bunyola
Primer partit de la temporada per l’equip, i vaja primer partit. Els dos equips ens oferiren moments de qualitat i moltes cistelles. Destacar l’esperit de sacrifici i de lluita que any darrera any demostren aquests “jovenets” defensant els nostres colors. Un equip ilusionat en poder fer un bon joc i sobretot seguir sent una segona família. Enhorabona!

 

EMPRESES JOVES: JC Parc Cafè 58 – 81 Duktil Balear

Debut per damunt de l’esperat a pesar de la derrota, casi seixanta punts a pesar de no tenir a 4 dels 5 màxims anotadors de la temporada passada. Malgrat jugar sense pivots una defensa bastant efectiva damunt les dues torres rivals fins al final del tercer quart. Al final del partit ens hem rendit una mica ja que les forces no acompanyaven. Al final del partit les dues millors noticies han estat que ningú s’ha fet mal, i que en Phil ha hagut de pagar una ronda de cerveses com a càstig per la tècnica que li han xiulat…. 

 

EMPRESES VELLS: Global Tatoo 44 – JC Cas Vilafranquer 65
Partit molt disputat fins al descans on els triples i algun contraatac ens mantenia amb avantatge ja que en estatic ens costava molt anotar. A la segona part millorarem molt la defensa i corregirem errors d’atac contra zona. Bon debut dels dos fitxatges Salva i Xesc.

 

Share Now

Related Post