CRÒNIQUES SETMANALS: 23 AL 29 D’OCTUBRE

INFANTIL MASCULÍ A: Hispània 45 – 85 JC Rest. Es Cruce
Bon partit de l’equip en un pavelló petit que facilita que el rival es tanqui en defensa, tot i així, anarem millorant en atac a mesura que ferem un joc més ràpid, acabant el partit amb una còmoda diferència. Pel que fa la defensa, forem més intensos i, ho pagàrem de manera que el rival va tirar gran quantitat de tirs lliures, hem de controlar les faltes! Seguirem millorant.

INFANTIL FEMENÍ A: JC De Cap A Peus 46 – 45 Inca

Millor partit que el de la setmana passada.
Mes intensidad i mes concentracio.
L encert en el tir no es el nostra fort i la paciencia tampoc.
L haurem de treballar.
L equip fou una pinya en tot moment, marcarem distancia al marcador durant tot el partit arribant a la ventatge de 10 punts.
Un gran darrer tems dels contraris quasi ens fa perdre el partit.
Pero les nines aguntaren fins al final.
Seguirem ensenyant .

INFANTIL MASCULÍ B: Madre Alberta 43 – 35 JC Netpellet

Partido de muchos altibajos. Cabe destacar una buena defensa aunque hubo muy pocos rebotes defensivos y ofensivos. Resaltar algunos contraaques y tres triples muy efectivos que nos llevaron a remontar el partido y pasar por delante en el marcador del tercer tiempo, pero aunque siguieron luchando con intensidad, el poco acierto nuestro a la hora de tirar y todos los aciertos de ellos nos llevaron a la derrota. Quisiéramos dar las gracias a Arnau jugador del equipo mini por su gran colaboración !

CHICOS SEGUIR LUCHANDO Y LO CONSEGUIREMOS!!

CADET FEMENÍ A: Consell 37 – 69 JC Bons Acabats
Bon partit de les felanitxeres, moltes millores en el joc.
En atac trobàrem més opcions i vies per encistellar, i en defensa aconseguírem crear dificultats a les rivals. Tot i així, hem de continuar treballant, enhorabona a les nines!

CADET FEMENÍ B: Sa Pobla 48 – 46 Joan Capó
Idoi sí, com veis vàrem perdre de dos justament. Una gran llàstima. La part positiva és el coratge i valentia demostrat per les nostres durant els 40 minuts. Un esforç titànic, a un partit difícil per varis factors. L’entrenador vol donar l’enhorabona a totes elles per la lluita contínua, especialment a na Laura Sevilla i a na María Hein, que sent el seu primer any i davant un partit complicat, jugaren com a autèntiques valentes.

CADET MASCULÍ B: Bàsquet Artà 49 – 50 JC Construcciones Hnos. López
Un mes de competició i 4 partits han hagut de passar per poder veure la primera victòria de l’equip; i vaja victòria!
Hem surtit a jugar com hem fet les darreres setmanes: fora pressió, disfrutant però donant la cara fins al final.
Els dos primers quarts amb moltes errades per part dels dos equips i jugades “tontes” en’s han fet arribar al descans amb un marcador empatat a 22 (amb triple de n’Andreu Bover damunt la bocina). Un descans que en’s ha servit per poder analitzar el partit i veure que avui podria ser el dia.
A la tornada de vestidors la mateixa tònica, quart igualat, amb bons parcials a favor que després regalàvem fent males defenses.
Arribam així al definitiu quart amb tot per decidir i no ha estat fins als darrers segons on hem culminat una victòria molt treballada i merescuda.
Molt content per els nins, partidàs de tots i sabent jugar situacions on s’ha de tenir la sang freda. Sabem de la dificultat d’aquest grup i aquesta fase, però una victòria sempre ajuda amb la dinàmica de l’equip i avui tocava disfrutar d’aquesta victòria.
#123Conyac #SomJoanCapó

JÚNIOR FEMENÍ: JC Websolutions.com 47 – 49 Binissalem

A la fi a casa ses juniors tenguérem un partit amb un rival que entrava dins les nostres possibilitats, un rival que es tancava en banda ,amb una defensa en estàtic molt tancada ,casi pareixia una zona , això va anular sa possibilitat d’anotar d’aprop, tampoc estavem encertades en el tir de mitja distància, i la nostra defensa ,no produia ocasions de contraatac, aquests eren els trets del nostra joc durant els dos primers quarts, anant en el marcador sempre per davall fins a 12 p., en el tercer les coses ja varen començar a variar,milloram un poc en defensa , això fa minvar poc a poc la desavantatge, enbatac no aconseguim massa oportunitats favorables,però anotam en els tirs lliures que ens mantenen dins el bon camí, en el quart seeguim amb la lluita ,i ens arribam a acostar de valent ,amb un poquet més de solvència en atac, empatam faltant 4min, però les del raiguer tornen obrir brecha ,aprofitant les nostre errades en defensa , cap al final ,ja quan no pareixia possible reaccionam !,però ja no teniem temps , en la darrera possessió ,sols 2 segons de temps i el tir no va entrar. Ens va faltar un poc de sang en defensa en els dos primers quarts, en un partit que era trabat, vàrem dar massa facilitats ,deixant un parcial en contra massa costós per remontar, ens va faltar un poc de sort, varem esser sancionats amb un parell de faltes un poc riguroses ,per el contacte que es permetia, amb unes deciocions de fores clarissimes i infraccions de reglament testimonials, uns tres segons i un parel de passes úniques en tot elbpartit,que amb un parrit de tanteig baix son massa

JÚNIOR MASCULÍ: Son Servera 45 – 57 JC Ladrillerias Mallorquinas

Bon partit dels juniors a Son Servera, on cada partit que passa es veu una constant

progressió en el seu joc, especialment en la lectura del joc que fan, que fa que les decisions

siguin mes encertades i l’encert en el tirs a cistella augmenti. Fou un partit en que dominarem

sempre en el marcador en lleugeres avantatges i a principis del 4rt quart aconseguirem

“rompre” el partit aconseguint una avantatge de 18 punts ( 35-53) i d’aquí al final els

aconseguiren maquillar el resultat fins al 45 a 57 en que finalitzar el partit. Bon partit en atac

que ens dona la segona victòria seguida d’un equip que segueix creixent i que encara no ha

tocat sostre. Molt bona actuació d’en Gerard, dominador en les dues cistelles, autor de 20

punts, 18 rebots i 2 taps

2a AUTONÒMICA FEMENÍ: JC Rest. Can Bernat 53 – 67 Santanyí
Primer partit a casa de ses seniors, i a més contra el rival més fort de sa categoria, reviure els grans derbys de l’any passat ,amb els dos equips reforçats, pareixia amb les dades dels partits que ens precedien, que les de santanyi serien molt superiors ,però maldament el moment de joc dels dos equips sia desacompassat, en el nostre orgull hi hauria l’aliat per poder competir, així va esser els dos equips varen sortir amb tot l’arsenal,i si ens fixam en nosaltres i el nostre joc ,podem dir que en els dos primers quarts vàrem jugar el nostre millor bàsquet en aquesta temporada, un joc colectiu molt viu ,superant la temuda pressió santanyinera amb solvència,i un joc en estàtic molt ràpid i encertat, amb aquestes virtuds arribàrem al mig temps dos punts abaix , en retornar a pista ja en el tercer quart, el nostre atac va quedar embossat,vàrem entrar dins una sequera , provocada per un augment d’intensitat de la defensa visitat, això va crear dubtes i fer fallar tirs fins a l’hora aprofitats, gràcies a la nostra defensa el parcial en contra no va esser brutal, les de santanyi augmenten la seva avantatge fins als deu punts, en el darrer quart la nostra anotació va tornar a aparèixer, disminuint la diferència, fins a tornar tenir possibilitats de guanyar,ja en els tres darrers minuts ens confiam a la pressió ,com a darrera possilitat, i com moltes vegades ,aquesta opció envers de minvar ,va augmentar la diferència fins a la màxima de 14p., així i tot la pressio ens va fer robar pilotes i tenir bones sensacions. Al final bon regust del partit i millors sensacions.

EMPRESES VELLS: Portocristo 36 – 62 JC Cas Vilafranquer

Fou un partit en el que vàrem mantenir un ritme constant intens i aprofitàrem els moments en que l’equip rival baixava un poc les revolucions per llançar-nos en el marcador, per exemple amb un parcial 0 a 11 al segon quart amb un Toni Motlos molt efectiu amb 4 cistelles seguides. Positiu, tots es jugadors sumen dins pista. Negatiu, hem de millorar percentatge de tirs lliures i controlar les emocions per evitar faltes tècniques.

Share Now

Related Post