CRÒNIQUES SETMANALS: 13 AL 19 DE NOVEMBRE

PREMINI FEMENÍ: JC Fotografia Bennàssar –  Andratx

Primer partit federat per a la majoria de jugadores de l’equip ja són de primer any, però per voluntat, intensitat i lluita semblaven ja veteranes. Totes les jugadores estaren participatives en tots els aspectes del joc. Enhorabona per aquest bon debut.

PREMINI MASCULÍ: Sa Pobla  –  Joan Capó

Primer partit amb victòria! No ha estat fàcil ja que al descans just gonyavem de 2, però l’actitut dels al•lots han fet que gonyem el partit. Molt bones sensacions dins la pista, amb el joc i els companys.
A destacar, el triple den Bartomeu als darrers segons del darrer quart, molt celebrat per l’equip. Seguim fent feina!

MINI MASCULÍ A: JC Inturotel 59 – 29 Bàsquet Sineu

Debut a la competició dels minis a Felanitx, tot i encara estar un poc verds hem superat al rival amb comoditat amb algunes accions col.lectives destacables i un domini important sota el tauler. A millorar la defensa dels homes sense pilota i l’excés de passades precipitades. La setmana que ve més.

MINI MASCULÍ B: JC Inturotel 53 – 73 Pollença

Segon partit de l’equip més jove federat del club. Tot començà amb molt bon peu, guanyant la primer part 33 a 28, la segona part va ser superior a nosaltres perdent-la 20 a 45. Alguns aspectes a corregir (faltes, defensa, posicions amb atac, resistència…), però cada vegada ens va millor i ens sentim més còmodes dins l’equip que som. Ens queda molt per gaudir jugant cada vegada millor.

INFANTIL FEMENÍ A: JC De Cap A Peus 60 – 25 Sineu

Les nines ham demostrat que volen aptendre de jugar a basquet
A la pista s’han vist moments molts intensos de basquet en defensa i en atac.
Detalls i avaluacio de la feina feta entre setmana.
Enhorabona nines.
Seguim ensenyant.

INFANTIL FEMENÍ B: Sóller 52 – 40 JC Ramaders Agrupats

Partit molt lluitat a partir de la segona part on l’equip solleric fou superior al segon cuart amb tots els aspectes del joc. Llavors una gran segona part ens va fer tenir oportunitats de sorprendre però el temps no va bastar. Seguim creixent

INFANTIL MASCULÍ A: Bàsquet Artà 5 – 56 JC Rest. Es Cruce
Cada cap de setmana els nostres infantils demostren les ganes de bàsquet que tenen, però avui, a més, hem demostrat gran concentració, fent molt bon partit tan en atac com en defensa. Enhorabona per l’actitut mostrada fins ara, a seguir!

CADET FEMENÍ A: JC Bons Acabats 57 – 43 Sa Indioteria
Partit de molt de caràcter de les nostres amazones. Al primer temps aconseguírem una bona avantage a força de bona defensa i bons atacs amb encert.
Era de preveure una reacció de les rivals, i així fou al tercer quart. Alguns moments de desconcert, però avui no era dia de baixar els braços, seguírem lluitant fins al darrer segon, aconseguint una meritòria victòria. Donar l’enhorabona a les jugadores per l’esperit de lluita, a més de la recompensa.

CADET FEMENÍ B: Dakota 57 – 31 Joan Capó
Un equip amb projecció.
Les nines del Joan Capo ens sorprenen tot i esser el primer any que moltes elles juguen.
Darrer quart del partir reduirem considerablement la distancia.
Bona feina en defensa i poca fortuna amb atac.

Seguim ensenyant

CADET MASCULÍ B: BC Santanyí 53 – 51 JC Construcciones Hnos. López
Visitàvem la pista d’un rival complicat que a l’anada ens va derrotar per una diferència de 31 punts.
Malgrat saber que era un partit per pegar un cop damunt la taula i veure dels que som capaços hem surtit molt despistats, acabant el primer quart 19-5 i donant una imatge preocupant.
El segon quart hem millorat una mica i ens hem començat a enxufar arribant al descans 10 abaix.
A la tornada de vestidors hem crescut desde la defensa i amb un primer parcial de 0-7 estàvem de nou dins el partit. A partir d’aquell moment hem fet el millor bàsquet de la temporada arribant a estar, a falta de 30 segons, 2 punts adalt. Finalment la victòria ha caigut del costat santanyiner i només queda aplaudir els nostres nins.
Cara ben alta i molt content per el progrés colectiu i individual de tots.
#SomJoanCapó

JÚNIOR FEMENÍ: JC Websolutions.com 27 – 120 Imprenta Bahia

Els antecedents de la primera volta,no eren auguris de bondads, les rivals son amb diferència, el millor equip de les balears , de la seva categoria ,i un dels millors dels femenins, si havíem perdut a ca seva de més de 110 punts , sabíem que podríem arreglar un poc s’assunto. I com diu sa cançó de sa Plateria, “la vida te da sorpresas”, en el min 3 guanyàvem 6-2,i en el min.6, 7-6 amb una gran surtida per part nostra, l’enfado de l’entrenadora del Bahia digué esser monumental, que cuatre arreplegades de la vila , fessin això! , i va posar tota s’artilleria i es comandos en marxa, aquestes nines es varen posar com a fieres, amb una pressió super agressiva, així i tot , mentres vàrem tenir cames i físic,aguantàvem dignament l’envit,11-23 al final del primer quart, en el segon el col.legiat sancionava els contactes enmig de pista i anar als tirs lliures ens mantenia en joc ,almenys en atac, en defensa ,cansades ja, d’una exigència tan forta ,vàrem encaixar 43punts , una tècnica per protestar a l’entrenadora contrària,perquè devia trobar que rebia moltes faltes, va aturar al arbrite , que fins ara les havia sancionades amb 19 faltes ,en els proxims 19 min.sols les va pitar 4, això ajudar a que la nostra anotacio en el tercer quart fos sols de 2 punts i en el darrer de 5, si be en defensa les varem controlar un poquet més, no deixant que passessim de 30p., que era un dels nostres objectius, ho vàrem aconseguir en tres quarts , 23-29-25,qui no se conforma és perquè no vol.
Els merits nostros , és la lluita que vàrem oferir , provant de defensar a l’home ,quan el més rendible a l’hora que cobard seria “enzonar-nos”, la millora en els tirs lliures” quan en varem tirar”, el coratge d’afrontar un repte físic en inferioritat amb orgull i no baixar es cap en cap moment, els demèrits al”lo” millor són, que vàrem provar de pujar sa pilota en dribling, perquè quan ho fèrem amb passes ,tampoc donar un gran resultat, desgastant a les que ho feien,i en arribar a la zona visitant, pareixia que havíem pujat a Sant Salvador ,i ja cercavem es coll de sa cisterni, per poder badar boca, res…la setmana que ve serà diferent.

JÚNIOR MASCULÍ: Alcúdia 57 – 37 JC Ladrillerias Mallorquinas

Ens disputàvem la possibilitat de quedar primers de grup i la veritat es que férem un mal partit, especialment en atac. Ells dominaren en el marcador des de l’inici 8 (9-3 al minut 5) i en cap moment fórem capaços d’estar a la seva alçada. La diferencia va anar augmentant a mida que passaven els minuts ( (33 – 19 al descans). Nosaltres no llegirem bé la seva defensa i la nostra execució del moviments fou desacerada, així com el nostre percentatge de tir.

Animar als jugadors i desitjar-los que en el propers partits els vagi millor!!!

SÈNIOR FEMENÍ: JC Rest. Can Bernat 60 – 37 Manacor
A la fi un partit en diumenge, després de jugar sempre en divendres ,i en aquest cas ,estar tres setmanes sens jugar, això darrer, la falta de ritme de partits,ens ha lastrat avui dematí, ens ha costat agafar ritme, si be, hem anat fet com a furmiguetes ,sempre jugant un poc millor quebles nostres rivals,no hem aconseguit una linea ascendent continuada ,hem tengut moments de desconcert, a moments ens faltava ritme en defensa,i el més significatiu, hembestat molt fallones en atac ,perfectament podríem parlar ,d’haver arribat als 75 ,sols amb un poquet de sort i de ritme, cap al final érem més consistents ,cosa que demostra el que parlàvem, la nostra defensa ens ha aguantaten els moments de falta d’encert i també ha anat a més durantvel partit, aquesta setmana ,sera de WNBA, partit en dimecres i en divendres, ara rescabalarem les setmanes de descans.

SÈNIOR MASCULÍ JOVES: CB Molinar 68 – 67 JC Rest. Es Cruce

Partit intens, amb molts minuts de bon joc. Hem guanyat 3 quarts, però no ha bastat, els 11 punts de renta han estat pocs per un darrer quart on s’ha notat la lesió d’en Jaume Serra i baixada de gas per la fatiga acumulada. Hem de seguir entrenant i més intensos. La pròrroga ens ha estat massa.

SÈNIOR MASCULÍ VELLS: Manacor 58 – 54 JC Construccions Dit i Fet

La veritat que no fou un Bon partit dels nostres. Durant els 40 minuts no aconseguírem trobar-mos a noltros mateixos. Un joc espes tant en atac com en defensa.
Ens va faltar fluïdesa en el joc. Fou un partit dur, i no arribàrem a dominar-lo.
Tot i així, gràcies a un bon esperit competitiu, un bon final ens ficà de ple per lluitar-lo. A falta de 1’30” empatats i amb possessió, però bé, dia tort, no aconseguírem materialitzar la remuntada.

EMPRESES JOVES: JC Parc Cafè 73 – 61 3G Hidràulica

Partit que es posa més de cara del que ens pensàvem, a pesar de nosaltres tenir un joc interior més fluix que els rivals varem superar-los al contraatac, en gran mesura gràcies a n’en Segurola i en Pep Castejón. És partit va estar molt igualat durant tot el partit, amb aventatges mínimes per ambdues bandes fins al 51-47 del tercer quart. Després gràcies a una estirada en puntuació del nostre equip, molt important l’aportació aquí d’en Tomàs, ens varem ficar al darrer minut amb uns tranquilitzadors 18 punts d’aventatge que ens permeteren relaxar-mos. Destacar la gran actuació d’en Pep “Bryant” Castejón, que amb 19 punts fou el màxim anotador.

EMPRESES VELLS: Lizarran 77 – 68 JC Cas Vilafranquer

Miquel perello: Empreses. Lizarran 77 – Cas Vilafranquer 68. Partit al que ens presentàrem amb només 6 efectius, fou emocionant i es va haver de resoldre a la pròrroga. Després d’anar a remolc durant tot el partit dos triples dels pivots Perot i Lluis empataren el partit. Després a la pròrroga es va acabar l’oli i el banquet pels eliminats per faltes. Acabàrem amb només tres jugadors en pista.

Share Now

Related Post