CRÒNIQUES SETMANALS: 11 AL 17 DE DECEMBRE

PREMINI FEMENÍ: JC Fotografia Bennàssar – Alcúdia

Ens enfrontàrem contra un equip clarament superior a nosaltres, amb unes jugadores ben treballades tècnicament i amb conceptes defensius molt clars. Un partit així sempre és bo per veure tot el que encara ens fa falta treballar per millorar.F

PREMINI MASCULÍ: Artà – Joan Capó

Aquest pic ha tocat jugar fora de casa, a Artà. Un partit dificil de treure, ja que aquest pic hem hagut de fer feina per obtenir el resultat que voliem. Molt lluitat fins al darrers minuts de joc. Com sempre, destacar l’esforç dels entrenos reflexats al resultat. Seguim fent mes feina.

MINI MASCULÍ A: JC Inturotel 74 – 80 Bàsquet Petra

Novament un partit igualat contra els petrers, com el que ja vareu viure a la Copa. Partit calcat a l’anterior, on nosaltres hem marcat el ritme a l’inci, però, el final del partit ha estat baix el seu control. Un fort parcial en contra entre el 5é i el 6é quart (13-34), ens ha conduït a la derrota degut a que la nostra reacció s’ha torbat a arribar i ja era tard. Situacions per seguir aprenent, a disfrutar de les vacances.

MINI MASCULÍ B: JC Inturotel 66 – 51 Sa Pobla

Important victòria per els minis B. Un partit que des del primer quart (10-10) és percebia molt igualat i que era necessari treure les nostres millors armes per fer-nos amb la victòria. Destacar els rebots tant defensius com ofensius com el punt fort d’aquest partit i que han decantat la balança cap a nosaltres. Respecte al primer partit destacar la millora en defensa. Així i tot queda feina per fer, i aprofitarem aquestes festes sense partits per continuar millorant dia rera dia.
1,2,3 conyac!

INFANTIL FEMENÍ A: JC De Cap A Peus 62 – 21 Sa Cabaneta

Nines motivades. Preparades per jugar per disfrutar i lluitar.
El.partit es presentava segons estadistiques sencill,facil, i apta per juanyar relativament facil.
La realitat fou mes complicada, primer temps 19 a 12, botaren les alarmes.
Corregint defensa i mes encert amb atac varem començar a marcat diferencia.
El contratac fou un arma letal tot i fallar un gran nombre de entrades.
Defensa igual a contratac aixi que la clau fou la defensa.
Contents del resultat aconseguit en la primera volta.
Esperam començar la segona en victoria contra Dakota, ja que es juntament amb l Inca els dos rivals mes forts. Lluitarem per classificarmos com primers dels nostra grup.
Seguirem ensenyant.

INFANTIL FEMENÍ B: JC Ramaders Agrupats 51 – 1 CB Moliar

Partit contra un rival molt inferior a nosaltres, on el contraatac va ser la nostra principal arma. Gran defensa a partir del segon quart que va fer posible un 17-0 per anar al descans 29-0.

Seguim creixent!

INFANTIL MASCULÍ A: Joventut Llucmajor 41 – 77 JC Rest. Es Cruce
En un inici de partit molt igualat (12-13) a favor al primer quart, on ens ha costat arrancar i l’equip local, que venia amb moltes ganes, ens ha fet una defensa més intensa de la que ens havien mostrat els altres equips de la lliga. A partir del segon quart, ja ens hem estructurat i hem començat a moure la pilota i ser agressius en defensa com sabem fer, (18-40 al descans). Una segona meitat on hem augmentat la aventatge, tot i que hem baixat un mica l’efectivitat de cara a cistella, fallant moltes opcions clares, més de l’habitual. Final de la primera volta, on hem acabat a bon nivell i sense conéixer la derrota. A disfrutar de les vacances, ben merescudes, Bon Nadal a tots!

INFANTIL MASCULÍ B: JC Netpellet 35 – 80 La Salle

Comencem el partit molt animats i molts igualats, però van començar a fer diversos trets amb molta fortuna i els nostres nins van començar a posar-se nerviosos i no hi havia manera d’ encertar en tir, encara que es va defensar amb molta intensitat, vam tenir diversos errors en defensa i juntament amb la mala fortuna del tir ens van portar a la derrota. Seguim entrenant molt la defensa i sobretot el tir a cistella, per la cual cosa espero veure els seus fruits molt aviat. A dalt nins, sempre cal lluitar fins al final!!!

CADET FEMENÍ A: La Salle 85 – 20 JC Bons Acabats
Acabam aquesta primera fase davant del líder. Del partit esmentar que fou molt difícil, les rivals són superiors. Afegir que tinguérem 6 jugadores mig lesionades, això tampoc ajuda. Esperem recuperar-mos aquestes festes, i començar aquesta segona fase amb les piles ben carregades d’energia i força!

CADET FEMENÍ B: Artà 62 – 50 Joan Capó
No va porer ser.
Anar arta suposa tenir un sac de paciencia.
Jugar alla s ha convertit amb una batalla campal.
Les nostres nines demostraren saber estar a pista en tot moment lluitar per un partit dificil plagat d irregularitats en el joc dels dos equips i en l arbritatge
Una bona defensa ens va carecteritzar en tot el temps de joc.
Acabat el.tercer quart 44 a 44.
El mal encert en l atac fa fer que el final no poguessim guanyar.
Seguirem ensenyant.

CADET MASCULÍ A: Inca 104 – 59 JC Transports Damià Nicolau

Partit molt difícil contra un equip molt equilibrat. Ens han fet mal amb un físic superior i amb una velocitat de joc molt controlada tot el temps. Hem anat a remolc tot el partit, fent coses molt bé en atac i actius en defensa, però 14 triples dels locals era imposible. Hem arribat als 59 punts contra un rival molt dur. Hem de seguir millorant. Bones festes a tots


CADET MASCULÍ B: Joventut Llucmajor 73 – 48 JC Construcciones Hnos. López
Acabam l’odissea de la primera fase oferint la pitjor imatge de la temporada a casa d’un dels “cocos” del grup.
Partit sense història: un primer parcial en contra (14-0) que hem arrosegat i ens ha condicionat molt el nostra joc, un joc sense paciència en atac i essent massa tous en defensa. Massa facilitats per un Llucmajor que en cap moment ha trobat resistència per part visitant.
Toca descansar, seguir entrenant i preparar la segona fase on intentarem demostrar realment del que som capaços.
Ara comença la nostra lliga.
#SomJoanCapó

JÚNIOR FEMENÍ: Binissalem 30 – 36 JC Websolutions.com

Segona victoria ,primera a domicili, mal principi ,però gran defensa en el segon quart ,hem tengut a les locals a 0 punts durant 14 min, després adminitarem la avantatge per patir un poc al final, extrany partit ,on sols anarem als tirs liures en una sola ocasió ,fou un partit molt dur ,on el merit es haver jugat amb sols 7 jugadores i haver tornat amb la victòria, s’ha de destacar una gran defensa durant totbel partit.

JÚNIOR MASCULÍ: JC Ladrillerias Mallorquinas 75 – 35 Santa Maria

Bon partit dels juniors per acabar la primera fase de la lliga. Al partit comença amb equilibri al marcador, el final de primer quart el resultat era de 13 a 14. Pero quan nosaltres ens vam adaptar a la seva defensa zonal i augmentar la intensitat defensiva vam ser superiors. Superioritat que es va fomentar amb el joc interior i que es va anar fent mes gran a mida que passava el partit. Bones actuacions de Gerard amb 25 punts i 18 rebots, de Guillem Bordoy en 22 punts i de Sebas en 12 punts i 11 rebots. Ara toca descansar uns dies i llavors posar-nos apunt per la segona fase de la lliga.

SÈNIOR FEMENÍ: JC Rest. Can Bernat 80 – 52 Esporles
Contundent victòria, l’Esporles oferiria una dificultat ,que era atacar una zona i haver de defensar un equip que juga molt obert ,casi sens joc dins sa pintura,en aquesta ocasió ,sens haver fet un gran partit , especialment en el tir llunyà, si que hem actuat com a un equip sens fisures, defensa de les lineas de passe , tan inexplicablement rara per aquí, que ha trestocat a sa majoria dels equips que han competit, força al rebot ,tan ofensiu com defensiu i bona disposició tàctica en atac contra la zona ,donant jugades que han estat vistoses ,especialment en el darrer quart. Si be al principi ,forem victimes d’impresicions , segurament donades per el rapidíssim escafament ,del que fórem victimes , el joc sempre va anar a més ,tan sols unes estonetes on les d’Esporles feren individual ,molt agresiva , el joc és va igualar a basse de castanyes ,i no de ses nadalenques, però com esperavem ,sa barca va arribar a port , ara tocarà calafatar i donar flamete ,i tornar competir, destacar elbbon partit de na Barbareta Capo , que feu un joc de nivell i un desgast físic ,donada la coixa rotació en la seva posició ,que no direm quina és ,si ho voleu sabre…veniu a veure a les seniors.

EMPRESES JOVES: Global Tattoo 38 – 69 JC Parc Cafè

Primer de dos partits seguits contra equips de sa part baixa. Victoria còmode a Príncipes. Varem aprofitar perquè els jugadors que per motius de lesions han jugat poc agafessin rodatge de partit, i perquè els que encara no están al club dels 30 correguessin tot el que ses cames els-hi donessin. Destacar l’aportació anotadora d’en Toniet Adrover, sa Rata Vella i en Joan Obrador amb 20, 18 i 16 punts respectivament

EMPRESES VELLS: JC Cas Vilafranquer 51 – 67 Seti Cide

Després d’un començament de partit igualt un parcial 0-12 va rompre el partit i ja no hi hagué forma de tornar-hi.

Share Now

Related Post