CRÒNIQUES EBF

  • By

Aquí teniu les cròniques dels equips iniciació i benjamí de Sant Alfons !!EBF-(Color)petit

INICIACIÓ SANT ALFONS

Bon partit el que varen fer els nostres nins aquest passat dissabte. El primer quart, va ser sense cap dubte el millor que hem fet fins ara, amb un 18-0 a favor nostre. En cap dels partits anteriors haviem superat els 14 punts en tot el partit i aquesta vegada ho aconseguirem. Els darrers tres quarts foren molt igualats i amb poca anotació, per arribar al 26-10 del final. Els entrenadors destacam la implicació dels jugadors dins pista i la satisfacció de cada membre de l”equip. Anotaren més de la meitat dels jugadors i aconseguirem que quasi tots provassin sort a la cistella.
Anotadors: Joan (10), Xavier (6), Xisco (4) i Francesc S. (6)

BENJAMÍ SANT ALFONS

Un partit dificil, dur i sorprenent per part nostra pel fet d”imposar-nos a un equip de mes edat,força i altura. Despres d”un primer quart fluix(10-2) davant la sorpresa de la mida gegant dels rivals, ens posarem a fer feina i realitzarem un autentic partidas sense arrufar-mos gens pel fet de ser mes petits. Destacar la feinada per aconseguir rebots  dels nostres nins i la figura de Joan Lladó que va canviar el partit amb la seva entrada finalitzant amb 16 punts. Sant Alfons 28-22 Sineu.
Jugaren: Neus P., MªIsabel A., Santi A., Javi C., Pere S., Tomeu S. (4p), Friedrich H., Miquel U., Toni R. (2p), Joan Ll. (16p), Joan F., Biel N. (2p) i Miquel Mateu U. (4p).