Crònica cap de setmana del 5 al 7 de febrer

Junior Femení: Sa Cabaneta 59-43

Partit que afrontavem amb només 6 jugadores més les dues cadets Maria i Paula.
El partit l’hem començat donant nosaltres el primer cop damunt la taula amb un parcial inicial de 5-10. Després ha arribat l’envestida de les locals que ha deixat el marcador al descans en 26-22.
A partir d’aquí hem anat perdent forces en defensa i frissant de vegades per atacar.
Destacam els 6 triples convertits, récord de sa temporada.

 

Infantil masc A: Joan Capó 64 -, Bàsquet Pla 44

Va ser el partit ideal per veure les dues cares que ens pot mostrar aquest equip.
Vivim dins una irregularitat cada partit i hem de trobar la manera de ser més estables.

En l’apartat ofensiu sempre solem crear situacions per acabar en cistella, no ens costa massa jugar, tot i que, de vegades tenim un percentatge d’error més elevat del que tocaria. I en defensa, és allà on arriba la nostra irregularitat, tan som capaços de deixar sense alé als rivals, com de despistar-nos i que tots anem darrere la pilot, deixant molt d’espais als rivals.

Treballarem a fi de trobar aquest equilibri que de segur ens farà millorar, tot i que, no serà possible fins que no es veguin les ganes de pilota que tenien abans els nostres jugadors!

Jugaren: Joan Mesquida, Joan Talavante, Miquel M. Uguet, Joan Lladó, Pere Amengual, Pere J. Rodríguez, Marc Hernández, Guillem López, Tomeu Salvà i Andreu Bover.

 

Mini Masculí B: Ciutat d inca 64-Joan capó Inturhotel 38.

Partit fluix, es veu que el tall de nadal, els aplaçaments i les jornades de descans ens han desbaratat el ritme. Els d Inca eren molt intensos en la defensa i això ens va fer cometre pèrdues constants i afegit això molt baixa eficàcia anotadora. També com és habitual poc domini del rebot. En fi, partit per analitzar alguns errors i acte seguit oblidar. Lo millor: poder jugar al palau d esports d Inca i poder comptar amb alguns reforços premini i mini als qui s agraeix l ajuda per baixes momentànies en l equip.

 

Cadet Masculí A: Uadis 49
Transports Damià Nicolau 75

Avui som herois! Pel seu entrenador ho som, en acabar el partit ha sorgit el comentari i la broma, podriem dir, “hem preparat es partit tota la setmana, i ha sortit així com volíem, quasi mai ens passa realment, és molt oportunista dir-ho, però hem duit sa sort i hem pogut fer la feina ben feta, jeje..”.
Aprofitarem avui, per dir els noms dels “jugones” amb apreci: Miquel “el microondas” , Joan Toni “el recortador”, Xavi “calma total”, Pere “el flequi bailarín”, Mateu “es porrerenc valent”, Joan “dos ocellets” (amb so teu permís, jeje), també podriem dir Joan “el francotirador”, Toni “Som per tot i enlloc”, Rafel Bover “moviendo los pies”, Pedro “el saltador”, Rafel “tractormandangerous”, i Guillem “yo me la guiso yo me la como”.
En un any molt difícil, algun dia de claror, sempre va bé, enhorabona!

Senior Masculí: Andratx 52
Construccions Dit i Fet 67

Sabeu allò que diven que Andratx està molt enfora, idoi és vera, més enfora que Palma, ja me diràs..
Bromes a part, bon partit dels nostres, novament plagat de baixes, poguèrem fer bones combinacions en atac, la paciència fou el nostre millor aliat, i els tirs foren ben triats. Esmentar la cistella d’en Guillem “es cuc” a la remanguillé, d’esquenes, i amb les dues mans, tot un cúmul de recursos tècnics que tants d’anys hem treballat! Enhorabona a tots!

Infantil masculí B: Sa Cabaneta 37-57 

Estrenavem la segona volta de la Lliga jugant a la pista del colista; l’amagat Costa i Llobera de Sa Cabaneta, avisats de que el partit seria complicat i no tant fàcil com aquell jugat a Felanitx a principis d’octubre.

Començavem espesos, baixa anotació, errades típiques d’uns primers instants de partit i abusant molt dels tirs de mitja distància. No aconseguirem agafar diferències en el marcador fins a mitjan segon quart però no suficient com per anar tranquils la resta de partit.
A la represa, seguiem fent el nostra joc, però sempre a baixa intensitat cosa que no servia de massa per agafar distància en el lluminós. El darrer quart l’hem de descriure com el millor (com ve passant de fa setmanes). Bon moviment de pilota, bé en la presa de segons quines decisions i molt encertats de cara a cistella.

Hem de destacar que vàrem posar en pràctica la presió entrenada durant tota la setmana i que va donar bons resultats en segons quins moments del partit.
També dir que jugadors amb menys presència de minuts durant la temporada van agafant el ritme i van sumant a l’equip: aquest a la llarga és un dels objectius, que estigui qui estigui en pista l’equip sumi.

Seguim fent feina i anam per el bon camí. El proper partit serà dissabte migdia a Felanitx davant el Ciutat d’Inca on esperam estar millor que a l’anada.

 

 Senior Masculí: Joan Capó 56-53 CB Molinar

Els primers minuts del partit, amb un joc més o manco intens per part dels nostres jugadors que ens facilitava l’anotació en atac, no feia preveure el que passaria després de la fi del primer quart amb un resultat de 17 a 9… La baixada de l’agressivitat defensiva, la zona tancada visitant típica d’aquestes categories, el suicidi local desde la línia de triples amb 1 de 8 en aquest quart i única cistella en els 10 minuts, per un total de 6 de 28 a la fi del partit…és a dir, un resultat parcial als segons 10 minuts de 3 a 16!!! I l’ambient ja era fred i els capets que cada vegada s’acotaven més davant els ridículs parcials de tir exterior davant la zona del Molinar. Només quedava remar, intentar pujar línies de nou i intentar anotar per vies més ràpides i de moviment de pilota. El parcial del tercer quart, 14 a 11, però encara 7 punts per baix al marcador. Tocava seguir remant, pitjant i cansar a un equip més veterà i curt de plantilla. Al darrer quart aconseguim els objectius i els contraris només aconseguien anotar mitjançant els tirs lliures, que per cert, en un parell d’ocasions també les regalàvem. Amb tot això arribam aconseguim el primer avantatge a mitjans quart però tornam perdre el capdavant per tirs precipitats i tirs lliures regalats. Amb la darrera punyida i bons moments en rebot d’atac ens posam per davant a falta de segons, el suficient per guanyar un partit sufrit, segurament el que més de la temporada.

 

Miní Femení: JOAN CAPO 68 – CONSELL 37
1r partit de la nova lliga de determinarà quins són els millors equips de la categoria de preferent. Nosaltres volem seguir desfruitant del bàsquet i creiem que tenim equip per lluitar pels llocs de dalt de la classificació. En aquest partit ens enfrontàvem al Consell, equip que no coneixíem, per tant moltes incògnites a resoldre abans de jugar. D’entrada teníem un equip amb jugadores mes altes que elles  i això ja ens donava coratge per iniciar el partit. Al principi del partit començarem defensant sense defensar be la línia de pesada i sense ser agressives a la jugadora que tenia la pilota i això no ens permetia distanciar-nos al marcador, 10-8  al final del 1r quart. A partir d’aquí les jugadores començaren a defensar millor i seguirem atacant amb bons contraatacs acabats en entrades fàcils entrades a cistella i en el joc estàtic també generàvem joc i dominàvem el rebot ofensiu. Aquest domini ens va dur fins el cinquè quart moment en el qual vàrem tancar el marcador ( 68-37). I d’aquí al final seguirem jugant igual de bé. Bona aportació de totes les jugadores que segueixen amb ganes de seguir aprenent bàsquet i disfrutant del que els ofereix aquest.

 

Share Now

Related Post