Crònica de la setmana 27_11_05

El Cas Vilafranquer guanya per un punt 70 a 69 al S’Arenal gràcies a dos tirs lliures convertits per Jaume Barceló.

Nova derrota, i ja van tres consecutives, del Gravera Ca N’Alou.

Els cadets del 90, tant femenines com masculins, segueixen intractables, no coneixen encara el que és perdre.

Els dos equips infantils masculins B1, Ortopèdia Rotger i www.clubjoancapo.com lideren la classificació del seu grup.

Els provincials de l’Unicmall guanyen en dos dies dos partits a rivals directes: el Santa Maria i el Sóller i es col·loquen colíders.

Destacats de la setmana: Maria del Mar Barceló (22 punts), Josefina Muñoz (12 taps), César Sánchez (26 punts), Miquel Rigo (22 punts, 21 rebots i 12 pilotes robades)

Infantil Femení 92
Sant Josep 58 – Construccions Dit i Fet 41

Magdalena (5), Josefina (2), M.M. Barceló (22), N. Guardiola (2), N. Barceló (2), M.A. Tomás (6)

Un partit que va enfontrar dos equips molt igualats. Fins al descans les diferències en el marcador varen ser mínimes (només de 4 punts) amb un bon joc per part dels dos equips. En el tercer temps les coses varen canviar molt (igual que la setmana passada), les nostres jugadores perderen fàcilment la concentració i això va provocar un marcador advers de 19 – 2 en el tercer temps. L’igualtat en el joc de les nostres jugadores va tornar al quart temps però no va ser suficient per remontar el resultat.

Cal destacar el bon joc defensiu de na Josefina amb 7 rebots i 12 taps i el de na M. Mar Barceló que aconseguí 22 punts i 10 rebots.

Cadet Femení 91
Sagrat Cor 59 – Restaurante Plaza 50

El partit de la visita a la pista del líder va esser igualat durant 3 periodes, amb alternances al marcador, però l’efectivitat en els tirs lliures de l’equip local (fins a 22 anotats) i la falta de suficient intensitat defensiva al darrer quart va provocar una encletxa al marcador que ja no es pogué salvar. De totes maneres cal donar l’enhorabona a l’equip per l’esforç realitzat que casi va acabar amb la imbatibilitat del líder.

Anotadores: Àngels 25, Marga 13, Maria C. 5, Lluïsa 3, Antònia i Cris 2.

Infantil Masculí 93:
Parc Cafè 42 – Santa Maria 77

Partit dificil per l’equip infantil masculi per dues raons, l’equip rival era superior als nostres i les condicions de joc no eren les mes bones. Aquest partit es va jugar a pista exterior ( Parc ) amb una temperatura de 6º .

El primer i el segons quart varen esser els mes igualats 23-37 pero uns defensa pèssima al tercer quart on no arribavem a atacar , nomes es perdien pilotes, va fer que el final d’aquets quart el marcador fos 31-65 . El darrer quart la defensa va millorar i no es varen perdre tantes pilotes i el marcador final fou 42-77.
Anotaren: Sebastia 5, Arnau 10, Joan Vidal 2, Jordi 4, Xavier Monserrat 6, Albert 1, Bernat 2, Joan Feragut 3, Ramon 7, Xavier Antich 2.

Primera Autonòmica Masculina:
Cas Vilafranquer 70 – S’Arenal 69

Molt va costar dominar el rebot i per aquest motiu es va arribar al darrer quart perdent de 8 punts, però les ganes més que l’encert feren igualar el partit fins que a falta de 6 segons dos tirs lliures anotats per Jaume Barceló després d’una tècnica a l’entrenador visitant donaren l’ajustada i treballada victòria als felanitxers. César va aconseguir 26 punts, Rafel 11 i Jaume 10.

Infantil Masculí 93
Sagrat Cor 45 – clubjoancapo.com 62

Victòria difícil i treballada. Malgrat la diferència fou un d’aquells partits de 40 minuts i els 2 equips lluitaren de valent fins a la xiulada final. Molt esforç per part dels nostres, encara que els percentatges de tir i entrades no fou bo.
Al 3er quart en un moment en que perillava la nostra avantatge, en Toni "Tablero-Cesto" Gornals s’encarregà de posar calma amb 3 cistelles consecutives. També hem de destacar la defensa ferotge de Toni "Ninja" Sevilla i el coratge de Toni "Small-Big Man" Heitzmann que feu una cistella im-pressionant, CRACK!!! I en la seva línia, en Miquel "Big Rigo" que aconseguí un triple-doble, amb 22 punts, 21 rebots i 12 pilotes robades.

Jugaren: Joan: 1, Toni S., Xisco: 8, Jaume B.:7, Jaume V.: 8, Pere Antoni: 2, Toni G.: 8, Miquel V., Toni H. 2 
Infantil Femení 93:
PARC CAFÈ  26  –  HISPANIA  33

Com diu el refrany: Partida de cavall i arribada d’ase. El partit començà molt be, amb una clara avantatge a favor de les felanitxeres que durà fins al descans: 19 – 9. A partir de la segona meitat fou totalment diferent, les de Palma començaren a dominar i remontaren el partit, sobretot a causa del menor nivell defensiu del darrer quart.
Anotadores: Catu 9, Jeni 8, Marta 6 i Laura 3.

Sènior Masculí

UNICMALL 63- SANTA MARIA 46

PARTIT APLAÇAT QUE ES JUGA DIJOUS AL PAVELLO , ON ELS FELANITXERS INTENTAREN POSAR LA SEVA LLEI DE LA DEFENSA I AIXI  HO ACONSEGUIREN  MENYS AL SEGON QUART. TOT I QUE LA DEFENSA ZONAL DEL RIVAL FEIA QUE FOS MOLT DIFICIL ANOTAR ES VA TENIR PACIENCIA I ELS TIRS ARRIBAREN A LA XARXA. DESTACAR DAMIA BOVER EN DOBLES FIGURES (13 REBOTS I 11 PUNTS) I SANTI ANDREU (14 PUNTS I 8 REBOTS). ANOTADORS: SANTI 14, DAMIA 11, ALEX 10, TONI ADROVER 9, FLORIAN 8, MOTLOS 5,BATMAN, PERE SANSO I PERE MIQUEL 2

SOLLER 50- UNICMALL 58

L´ENDEMÀ, EL DIVENDRES, ES JUGAVA AQUEST PARTIT, EL FRED I  JUGADORS CANSATS, I MÉS PENDENTS DEL VESPRE (ANAREN FINS A SOLLER AMB BUS), QUE COMENÇAREN EL PARTIT COM EL TEMPS. TOT EL PARTIT A REMOLC PERO DE POCS PUNTS, JA QUE NOMES ACONSEGUIEN ANOTAR RAFEL BOVER I ALEX, I MANTENIEN LES DISTANCIES CURTES. NO FOU FINS EL MINUT 5 DEL DARRER QUART QUAN ES POSAREN DAVANT AL MARCADOR AL MATEIX TEMPS QUE APAREGUE UN RESUCITAT MOTLOS QUE ANOTAR 12 PUNTS ALS DARRERS 5 MINUTS DE PARTIT. DESTACAR LES  DOBLES FIGURES DE RAFEL BOVER (10 REBOTS I 14 PUNTS) , MOTLOS AMB 9 REBOTS I 14 PUNTS, ALEX AMB 6 FALTES REBUDES I 16 PUNTS I PERE MIQUEL AMB 8 PILOTES ROBADES. ANOTADORS: ALEX 16, MOTLOS I BOVER 14, FLORIAN I DAMIA 4, CUC, SANTI  I BATMAN 2

EN RESUM UNA SETMANA COMPLICADA QUE FA QUE ELS "PROVIS" AMB DUES VICTORIES MIRIN ARA CAP A DALT DE LA CLASSIFICACIO, 15 DIES DE DESCANS I DERBI CONTRA EL TEMIBLE CAMPOS, ARA DIUEN QUE LO REALMENT TEMIBLE FOREN ELS "PROVIS" DINS UNA DISCOTECA DE PALMA.

Cadet Femení 90:
De cap a peus: 68 – Alcudia: 66
PARTIT D’INFART! Les felanitxeres varen aconseguir una victòria davant un rival directe.  

El partit començà negativament per a les locals, ja que estaven desconcentrades. D’aquí un primer quart negatiu (10-16), ple de pilotes perdudes i baix nivell defensiu. En el segon quart les felanitxeres varen saber solventar una mica els errors del primer quart (14-16). Però no fou fins després del descans (pot ser per la "xerradeta") on les locals demostraren que volien guanyar i que ho podien fer. El partit era una lluita constant dels dos equips per aconseguir la victòria, arribant als moments final empatades (58-58), després d’haver fallat els 4 darrers tirs lliures. Arribà la pròrroga, però les nostres ja havien après a aturar a les dues úniques anotadores de l’equip contrari, fent un parcial 6-0. Aquesta diferència semblava donar alè a les locals, però mai podem aturar-nos de fer feina en un partit. Per això(després d’un triple) ens vàrem posar nervioses i ja volíem el final del partit. Finalment, victòria local!!

Cal destacar la concentració i feina ofensiu, i sobretot defensiva, de n’Aina (24p, 12 rebots, 4taps, 10 p robades), Cata (16p, 5 robades, 3 asistències i 1 tap), na M.A. Garcia (7p, 8 faltes rebudes, 6 rebots, 2 asistències) i n’Àngels (12p, 7 robades, 2 taps, 15 rebots i 2 asistències)
Anotadores: Àngels 12, Cata 16, Tania 5, Maria V. 1, Miquela 2, M.A. Garcia 7, M.A. Artigues 1 i Aina 24.

Enhorabona! Gaudiu del lideratge que tenim.