CÓRRER EL 31 DE DESEMBRE, 31.12.18

Què tenen en comú Seekirchem, a 6 kms de Salzburg (Àustria) i Cas Concos des Cavaller a 7 Kms de Felanitx (Mallorca)?

Aparentment no massa coses, però el 31 de desembre tengueren varis punts de coincidència. Les dues localitats organitzaren una cursa atlètica per acabar l´any (les anomenades Sant Silvestres), de la mateixa manera que ho fan a moltíssimes ciutats, i que a les dues hi hagué entre els participants camisetes cel del Club Joan Capó.

Despedir l´any corrent s´ha convertit en un costum universal. Algunes proves tenen més caràcter competitiu, altres més festiu. Totes s´assemblen per l´alegria i bon humor dels participants.

CURSA DE SEEKIRCHEN

La família Peña – Ramis ens té acostumats a fer qualque sortida a fora d´Espanya per aquestes dates i aprofitar per despedir l´any fent una de les coses que més els agrada: córrer.

Enguany varen participar a la cursa tots quatre, amb molt de fred i neu.

Els dos fills, Na Júlia i En Francesc, corregueren una cursa de 2800 metres, amb la claríssima victòria de Na Júlia que, fins i tot superà tots els atletes de categoria masculina. Acabà amb un temps d´11.00.4

En Francesc també obtingué un magnífic lloc, el 5è (13.46.4)

Els seus pares, En Toni i Na Bel, feren un recorregut de dues voltes al mateix circuit (en total 5600 m.)

Na Bel fou la 20ª classificada absoluta (4ª F-40) amb un temps de 26.04.0 i En Toni, que va córrer, amb 21.45.6 ocupà la posició 41 absoluta masculina


IV SANT SILVESTRE DE CAS CONCOS

A la prova concarrina la competició estava molt en segon terme. No es fan classificacions

Les disfresses, com més originals millor, estaven presents en molts dels participants.

La cursa, que enguany ja arribava a la 4ª convocatòria, va a més i en aquesta edició, quasi bé sense fer-ne comptes, hi va haver molts participants del Club Joan Capó: Maria A. Crucera, Nadine Boeckler, Xisca Barceló, Maria Albons, Catalina Albons, Víctor Luís Sánchez, Paula Adrover, Alex J. Durán, Aina Bennàssar, Neus Risco, Catalina Manresa, Maria Bordoy, Maria Bauçà, Marina Prohens, Íker Sánchez, Xavier Garcia, Margalida Maimó, Maria Agnès Manresa i  Miquel Bordoy. També hi hem d´afegir pares/mares i germans dels nostres atletes com Francesc Manresa, Toni Bordoy, Joan Prohens i filla, Magdalena Pascual, Mark Sánchez, Maria del Mar Valverde i Francesc Maimó, entre altres.
En primer lloc es feren dues curses pels menors i després sortiren els grans, per fer un recorregut de més o manco 1 milla (1600 m.)

Encara que hem dit que no hi havia classificacions, els bons competidors volen arribar entre els millors sempre. N´Alex J. Durán no es deixà guanyar per ningú, i això que va córrer marxa enrera els darrers 150 metres! (la jornada era propícia per la broma!)

L´infantil Catalina Manresa també disfrutà de ser la primera fèmina de la cursa, superant fins i tot a sa tia Cati Albons, quasi res!

L´horabaixa acabà atorgant un premi a la millor disfressa, fent un sorteig de regals i amb una xocolatada. Enhorabona a organitzadors i participants i a veure si el proper any encara són més.

 

 

 

Share Now

Related Post